reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

Była totalna radocha, aż skakał, a Mikołaj się śmiał z niego , bo myślał, że to takie wygłupy:) A wieczorem stwierdził, że on nie wytrzyma i musi wszystkim powiedzieć. No i powiedział sąsiadom i sąsiadka od razu stwierdziła, ze na 100% drugi chłopak, a sąsiad powiedział, że no z takiej okazji to trzeba się napić... No i śpi teraz moja mysza po tym opijaniu z sąsiadem, a mnie normalnie nosi...

reklama
no to super że sie tak ucieszył :-)

eee machnij na niego ręką ( jak się złoscisz o te upojenie alkoholowe:-p ) widzisz jak sie cieszył chłopak ;-) to trzeba mu wybaczyć ;-) a u ciebie juz hormony działają :-p

agasim prosze powiedz jak ty sie czujesz? na kogo czekacie? znacie płec?

Olisiaa, ja czuję się mega świetnie. Normalnie dzień do nocy w porównaniu z tamtą ciążą. Chociaż w tamtej uważałam, że nie można czuć się lepiej ;-) hehe jednak można. Żadnych bolących piersi tym razem, mogę spać spokojnie, brzuch się nie spina, w nocy praktycznie normalnie mogę się przekręcić z boku na bok. jedynymi dolegliwościami gorszymi niż w tamtej ciąży były nudności. W pierwszym trymestrze non stop. Myślałam, że nie wyrobię;-). Koniec pierwszego trymestru i jak ręką odjął- zupełnie inaczej. Jednak w tamtej ciąży brzuch rósł powoli, wszystko się rozciągało i czułam te wszystkie zmiany. Teraz brzuch bardzo szybko rośnie i piersi mam mega wielkie takie, jak w tamtej na koniec ciąży. Poza tym jakoś specjalnie nie przytyłam, tylko ten brzuch i piersi. Połowa ciąży, a ja mam wieeelki bęben z przodu hehe aż się boję jaki będzie przy końcówce;-p.

Edit: Prawdopodobnie druga też będzie dziewczynka, chociaż myślałam, że chłopak hehe

Ostatnia edycja:
Agasim gratuluję córuni:)
Gia a Ty imiona masz jakieś wybrane dla niespodzianeczki?:) Tak w ogóle dziewczyny macie coś upatrzone?

reklama
He he ja właśnie dla dziewczynki mam:) Ale dla chłopaka to będzie masakra... A czuję coś, że to drugi chłopczyk:)

Do góry