reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

ja sie juz na dzis zegnam bo m w domu i musze mu odstapic kompa a ja bede ogladac wielka mature polakow na tvp1 a seriali sobie obejrze jutro powtorki, milego wieczorku Kochane

reklama
Witam i ja :-)

Wika śliczny brzusio :tak: I tak patrze a tu tylko jakieś 2 miesiące zostały do przyjścia dzidzi :szok:
Julita Wika pisała, że będzie drugi chłopak ;-)
A jak tam zdrówko lepij już ?

Witam i ja :-)

Wika śliczny brzusio :tak: I tak patrze a tu tylko jakieś 2 miesiące zostały do przyjścia dzidzi :szok:
Julita Wika pisała, że będzie drugi chłopak ;-)
A jak tam zdrówko lepij już ?
u mnie już lepiej, choć jeszcze słaba jestem
ale jutro już do pracy, hmm no i niestety 4 i 5 maja przychodzę do pracy a miałam mieć wolne:crazy:

Hej :)

Julita, będzie chłopak :)

Edysiek, nooo czas leci jak oszalały... jeszcze 2 miechy:szok::-D a u Ciebie już komunia:-) Wszystko gotowe??

julita wspolczuje braku wolnego

A ja sie dopiero witam, wstalam dopiero o 11.30
shocked.gif
tylko o 5 bylam chwilke na nogach zeby mala ubrac do przedszkola, eh kocham spac i moglabym tak 24 na dobe ale wtedy zycie przeleci mi miedzy placami, jutro mam dentyste na 8.50 strach sie bac

dziewczyny może jakieś wiosenne fotki do grupy zapodacie żeby nam grupa nie "zamrła":) ja zaraz jakieś dodam:)

martusia współczuję dentysty...........

wika super też chciałabym mieć synka, ale panicznie boję się drugiej ciąży, choć ją planujemy:)
no i czas leci niedługo maluszka będziesz miała przy sobie

edysiek jak tam przygotowania?

DODAŁAM FOTKĘ:) CHĘTNE ZAPRASZAM

Ostatnia edycja:
Witam się z kawką :-)
Starszak w przedszkolu, a Młodszak pałęta mi się pod nogami i odkrywa świat ;-)
Julita jak się czujesz ? Ja już po ścianach chodziłam na 5 dni przed porodem, bo chciałam już :-) Ty jeszcze pracujesz ? Ukłony !
Martusia mam nadzieję, że jakoś dajesz radę u dentysty :-)
Aguska super, że Bartuś już prawie nie-pieluchowy :-) Ciekawe jak u nas będzie.
Wika śliczny masz brzuszek, taka piłeczka :-) No ja za bardzo wyjścia nie miałam, bo teściowa takie rzeczy robi, że psa bym z nią nie zostawiła... Kombinujemy teraz jak Oskara u niej na noc nie zostawiać, bo lubi u niej nocować tak raz w tygodniu, ale nie chcemy żeby Oskar to źle odebrał.
Edysiek dużo zdrówka dla Angeli. W sumie to za chwilę będzie po Komunii i spokój na kilka lat ;-) Aż do bierzmowania :-)

Ja też zaraz fotki wrzucę :-)

hej :-)
wczoraj mialam miec spotkanie z plozna,ale nie bylo..:-(,wkurzylam sie na maxa,bo szlam na marne :wściekła/y:,byle do nast.srody..bo mam spotkanie w szpitalu <o ile mi nie przeloza> i wkoncu zrobia badania,usg i zaloza karte ciazy...bo do tej pory jeszcze nikt mi jej nie potwierdzil :no:,co kraj to obyczaj..a ja jeszcze chwila i bede cala siwa :zawstydzona/y:
ide was nadrobic ;-)

reklama
Hej
powróciłam ;P
madlen no to kiepsko ze wizyty nie bylo , oby za tydzien wypaliła... :eek: co za kraj... :dry:

Nie mysle glowa mnie boli:( i gardło... ;/ ehhhh

Do góry