reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

asienka sliczne te zdjecia zwlaszcza jak maly spi, takie zdjecia jako wspomnienia sa najslodsze, a w na tym zdjeciu w niebieskiej czapecce pieknie uchwycilas emocje,
madlen jak tam? :rofl2:

ja przed chwila pogadalam powaznie z m chyba ze dwie godziny, bo zle sie dzialo oj zle no i sie dogadalismy, mam nadzieje, ze zrozumial,
a potem to takie iskry przy przytulaniu poszly ze szok a potem jeszcze powtorka byla :happy2: :happy2: :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka bardzo ładne zdjęcia :tak: Ustaw sobie w aparacie żeby nie było daty i będzie bosko :-) Jakie Ksawery ma loki :szok: :-)
Wika, Madlen, Liz
witam na FB :-)
Madlen ale tam pięknie macie :-) Mam nadzieję, że wczorajsze starania będą owocne :-)
Liz chłopcy wyglądają identycznie :-) A Hania to taka Mała Księżniczka, śliczna :-)
Wika jakoś sobie inaczej wyobrażałam - jako niską blondynkę :-)
Martusia i te iskry po kłótni są najlepsze :-)

Fajnie tak wiedzieć z kim się pisze :-)
A ciotki wczoraj nie przypomniały o Przepisie i prawie bym zapomniała ;-)

Ostatnia edycja:
Witam!
Martusia dobrze, że nie tylko ja nie używam FB ;-) Nie czuję się jak odludek :-D Chociaż może jeszcze się skuszę, na razie i tak nie mam na nic czasu :rofl2:
Asieńka piękne zdjęcia :tak: Ja marzę o jakimś porządym aparacie, ale na razie są ważniejsze wydatki :-(
Musze wymyslić jakiś obiad na jutro. Jak mam 1 zmianę zwyklę gotuję dzień wcześniej, żeby Angela miała jak wróci ze szkoły i K. przed pracą coś zjadł. On tylko gotuje ziemniaki czy ryż. Chyba zrobię piersi z kurczaka w potrawce :tak: Dzisiaj była fasolowa.

Hej
Kurcze zaczelam pisac posta i zobaczylam ze juz po 16 wiec polecialam na dól wstawic ziemniaki M, bo zaraz bedzie bo jedzie na noc do pracy...
Nie wsunelam krzesla i miki mi wparowal i powciskał na lapku cos i siedzialm i 10min to wyłączałam i zmienialam ustawienia przeglądarki :-D no brak słow :-)

Dzis załatwilismy GOPS, obyło sie spokojnie;-) do tego jedynie musze doniesc umowe za październik i potem pasek za ten miesiac :-)
Ehhh ide pooglądam Rozmowy w toku ;]
Sorry ze tylko o sobie dzis ;]

witam !!
dopiero teraz moge usiasc do kompa,maz w domu i caly dzien gdzies latalismy..,do tego nie mam pradu w 4 gniazdkach w kuchni :wściekła/y::wściekła/y:,chcialam rano wlaczyc swiatlo na okapie i bylo booommm..,dobrze,ze kuchenka dziala i pralka ;-)z agencji przyjda w nast.tygodniu i teraz mam pociagniety przedluzacz z pokoju..maz tam patrzal,ale on elektryk nie jest,a wole nie grzebac,zeby pozniej nie bylo,ze cos namotalismy..niech wysla kogos i zrobi..wkoncu malo kasy im nie placimy..
dzieki za kciuki..mam nadzieje,ze w tym miesiacu nasze przytulanki beda owocne ;-)
Martusia czyzbys myslala o drugim bobasku..?:-)
MamaBoo dzieki..no widoczki sa boskieee..:tak:..ale my tak troche mamy ograniczone wyjazdy bo jestesmy bez auta,a autobusem czy pociagiem wszedzie sie nie dojedzie :no:..a poza tym,my wczesniej nie oddalalismy sie za bardzo,bo bariera jezykowa..dopiero od jakiego czasu wiecej zwiedzamy..a czesto tez bylo tak,ze aparatu nie wzielismy..teraz to robie zdjecia gl.telefonem..a on jest zawsze ze mna :-D
ja tez sie ciesze,ze mam was na fb.:tak::tak:
Liza najwazniejsze,ze opanowalas wszystko w kompie ;-)..,a maly Miki pewnie chcial na Bb poklikac :-D
Asienka sliczne zdjecia..a najfajniesze jest to jak Maly spi..;-)

Liza dobrze ze laptopika udalo sie naprawic gorzej gdyby calkiem sie rozstroil, moja mala dopiero co skonczyla trzy lata i zaczyna mi plakac ze ona chce na kompa i w wordzie sobie pisze :-D
madlen co to za agencja od pradu?? o Dzidzie sie nie staramy, planujemy druga ale jeszcze nie teraz... ale jakby teraz sie zdarzyla to mysle ze tez bym sie cieszyla

hejj :)

kurczę, nie mam na nic czasu przez ostatnie dni..... teraz też oczy mi się już kleją, pewnie pójdę zaraz spać

Asienka, super fotki.:tak: zazdroszczę takich spotkań mam z dzieciaczkami :))) A powiedz mi jakim aparatem robisz zdjęcia??? Bo my chcemy sobie na Święta kupić jakiś aparacik i powoli zaczynam sie rozglądać za różnymi modelami. Aaaa i Ty kojarzyłaś mi się jako blondynka :) A tu brunetka :)

Madlen &&& za ten cykl.... u mnie ten cykl mało starankowy jest wiec raczej fasolinki z niego nie będzie:-:)-(

Mama Boo długi czas byłam blondynką :tak: ale lepiej sie czuje w ciemnych kolorach

Edysiek u mnie z tymi obiadami to też katastrofa jest.... Igorowi to jakąs zupinę na dwa dni ugotuję, co by jakiś posiłek ciepły raz dziennie zjadł , ale z nami to juz gorzej.... dzisiaj miałam szybki obiad- spagetti

Liza, informatyk Ci rośnie :)

A ja jeszcze nie pooglądałam dokładnie Waszych zdjęć na FB :((( Nie miałam czasu.........

Helloł!:-)
No to po zajeciach. Bylo oczywiscie super. Fotki z naszych zajec mozna ogladac na FB wpiszcie Foto Matki.:-) i mamy kolejne zadanko domowe. tym razem mega ambitne.:szok: i jeszcze podczas Tygodnia Bliskości organizuja konkurs fotograficzny. Hm... moze wezme w nim udział, a moze nie.:baffled:
martusia - ach te nasze maluszki, tak szybko obcykaja najnowsza technologie.:-)
wika - ja to naturalnie taka myszowata jestem!:-D co do aratow wybierz Canona lub Nikona.
madlen - &&&&&&&&&&&&&
Dobranoc kobitki!:-)
Do juterka!

Ostatnia edycja:
Martusia <dla sprostowania >agencja nie jest od pradu..od tego sa elektrycy ;-),chodzi o to,ze my wynajmujemy mieszkanie od agencji,ktora zajmuje sie wynajmem mieszkan..i tutaj jest tak,ze jak cos zepsuje sie nie z twojej winy,to dzwonisz do nich i oni sie tym zajmuja..,jakbym zadzwonila po elektryka,to musialambym placic ze swojej kieszeni,a tak to moze oni zaplaca..bynajmniej mam taka nadzieje..;-)
a mnie znowu glowa boli i brzuch jak na @..a do niej jeszcze trocheeee....,nie wiem czy jutro do was wlece,bo mezus ma urodzinki i trza chalupke ogarnac i mala niespodzianke przygotowac..gosci coprawda nie bedzie,ale sie chlopina ucieszy,jak wroci z pracy i bedzie na niego w czysciutkim ,przystrojonym mieszkanku czekala zona z dziecmi i tort ze swieczkami..:-)
Wika ja tez jeszcze dobrze nie widzialam was na fb :no:..

reklama
Do góry