reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
witam ale tu dzis pustki czyzbyscie zorganizowały spotkanie na żywo ze nie ma tutaj nikogo :-)
mnie dzis starsznie boli głowa ledwo funkcjonuje pewnie za 10 min mały sie obudzi także korzystac i odpoczywam miłego dnia

My już po spacerku, noc nie za dobra, Młodszak się przyssał na 40 minut, potem już był bardzo śpiący i chciał "pociamkać" a nic nie leciało, bo za słabo ssał i się wkurzył. 20 minut go uspokajałam, zasnęłam o 3.00 a o 5.00 znów pobudka na jedzenie. Z tego tytułu na obiad znów pierogi :-D Wczoraj się nastałam w kuchni, więc dzisiaj robię sobie wolne :-)
Asienka przepis wygląda smakowicie, chyba też się pokuszę (a miałam już słodyczy nie jeść... :-() W sobotę mamy gości, więc jest okazja.
Gwiazdeczka może ta głowa od ciśnienia ?
Madlen miłego dnia - fajną niespodziankę szykujecie, ja taką pomysłową żoną nie jestem, ale w następnym roku się poprawię :-D
Liz dobrze, że udało się komputer uratować :-)

Idę ogarnąć chałupkę :baffled:

gwiazdeczka - oby łowa(tak moj synek mowi):-D nie bolala!:-)
Polecam Wam ta stronke, to tam sa naprawde niesamowite przepisiki!:-)
My ostatnio codzienne wstajemy o 5.30.:szok: Zazwyczaj dopiero 3 kawa stawia mnie na nogi!:szok::baffled:

Bry

Dzis lekarza zaliczylam, no i wogole glowa mnie tez boli - gwiazdeczka ;/ pogoda sie zmieniac bedzie :tak:
Asienka jejku a ja kaw nie pije wogole, czasami wypijam jedną ale to od swieta jak jestem u tesciow, badz w niedziele jak maz zrobi :-D
madlen wszystkiego naj dla męża :-)

Yyyy weny brak ;P sorry ;]

Witam!
Liza no mały informatyk rośnie :-) Kurcze takiego brzdaca nawet na chwile nie można spuścić z oka. Ja też lubię Rozmowy w toku :tak:
Asieńka a dlaczego się zastanawiasz, bierz udział w konkursie :tak:
Apetycznie wygląda to ciacho, musze przejrzeć tę stronkę :tak: Ja inspiracji szukam tutaj Wielkie Żarcie - Przepisy nie tylko na ciasta.
Jutro będe robić torta z ananasem, bo w sobotę jedziemy do mojej mamy na 60 urodziny i obiecałam jej torta.
Madlen wszystkiego najlepszego dla męża :-)
Mama Boo po takiej nocy na pewno należy Ci się troche odpoczynku, oby ta juz była lepsza :tak:
Wszystkim życzę miłego dnia, bez bólu głowy.

to widze ze nie tylko ja mam dzis problemy z bólem głowy jednak mi juz przeszło połozyłam się na pół godzinki jak mały spał i obudziłam sie jak nowo narodzona doładowałam akumlatorki hehe zwiazku z czym zaliczylismy już wizyte u mojej cioci ( 2 lata starszej) ma syna starszego o 5 tyg od mojego także spotykamy sie bardzo często bo i my mamy o czym pogadac no i dzieci swietnie sie dogadują
Mama Boo to jak tylko masz okazje to odpoczywaj obiad nie zając nie ucieknie
Asienka to masz bardzo troskliwego syna
ja bez kawy nie dałabym rady funkcjonowac 2 min na dzien jedynie w ciazy nie piłam zreszta był to pierwszy objaw ciązy ale tłumaczyłam sobie to wówczas jakąs infekcja itp ale jak brak na kofeine trwał ponad 2 tyg to swiatłeko mi sie zaswieciło i zrobiłam test :-D

asienka wpraszam sie na cisato jak to ja heh, robic nie mam kiedy to chociaz sie wprosze, wstajesz o 5.30?? Do pracy czy co? Toc to srodek nocy jest :-D glosowac jeszcze?
dziewczyny jak glowy? To chyba od pogody... dzieki za linki do fajnych stron z przepisami, na pewno sie przydadza,

u nas dzisiaj tak wieje, ze rano nie moglam wyjsc z domu bo mi wszystko na tarasie sie rozkulalo :crazy: a u mojej Coreczki w przedszkolu na 26 dzieci jest tylko 14 bo reszta choruje :szok: wpadne jeszcze puzniej teraz zabiore sie do roboty i m wpuszcze na kompa

reklama
hejj :)

Edysiek, ja też korzystam z tej strony co podałaś :tak: bardzo dużo ciekawych smakołyków można zrobić :tak:

Madlen najlepszego dla M. :tak::-):-)

Mama Boo, odpoczywaj Kobieto, a nie bierzesz sie za chałpkę..... chałpka nie zając nie ucieknie:-D:-D:-D

Liza czemu byłaś u lekarza?? Cos przegapiłam??

Asienka, Igor też miał etap wstawania o 5.30:szok: po jakimś czasie przeszło ;-);-)

MArtusia, oby Oliwka nie przyniosłą jakiegoś choróbska z przedszkola..

piszecie o bólach głowy, chyba coś z ciśnieniem było dzisaij bo my z M. po obiedzie poszliśmy spać.... spaliśmy 1,5h... a Igor to wogóle pobił dzisija swój rekord. Spał 3,5h.

Do góry