reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Jak ja nie znoszę urzędów :wściekła/y::tak: Załatwianie rodzinnego i becikowego w tut. OPS to jakiś koszmar... U mnie (tam gdzie pracuję) myślałam,że stwarzają problemy, ale widzę, że może być gorzej. Wczoraj Ry próbował załatwić, ale baba w ogóle mu wniosku nie przyjęła... Dzisiaj ja przyszłam i trochę ją do pionu postawiłam i przyjęła oba wnioski. Becik załatwiony, do rodzinnego tylko zaświadczenie z US i z pracy muszę dowieźć... Ale co się nawkurzałam to moje...
Wieczorkiem was nadrobię i napiszę do was osobno, bo Tymek się kręci.

reklama
Mama boo wspolczuje..ale dobrze,ze zalatwiliscie ;-)...no tak,sprawy urzedowe to katorga..,a najlepiej jak wysylaja z pokoju do pokoju i nikt nic nie wie..,a czlowiek lata jak osiol...,buuuuu
Asienka wyslalam zaproszenie..mam nadzieje,ze do Ciebie :-D
a ja sie dzisiaj obijam..rano troche porobilam,a teraz jak wciagnelam sie w kompa,to odkleic sie nie moge..:zawstydzona/y:,dobrze ze maz jest wieczorem,to wszystko przed jego przyjsciem zrobie..,a na obiad dzisiaj pizza..:-D

Asienka juz zaraz zagłosuje:)
madlen robisz swoją pizze?
MamaBoo ja jutro chyba do US musze jechac z M, kurcze az sie nie chce... ;] potem tylko zawiezc wnioski i pity do Gopsu i powinno byc oki... ;]
madlen i inne dziewczyny jak chcecie ;-) https://www.facebook.com/elizunia88

Pani w szkole dzis pochwalila bardzo Hanie bo jest grzeczna, pieknie maluje rysuje jak na swój wiek i wogole jest taka jakby miala juz 6 latek a nie 5 :tak: :-) jestem z niej dumna :tak: :-)

Liza nieeeee,jak bede szla ze szkoly,to kupie w sklepie ;-)..ogolnie to rano bylam na zakupach i nawet mialam pomysl na obiad,ale jakos tak zeszlo...,ze bedzie mrozona pizza...;-)
wyslalam zaproszenie na fb ;-)
asienka widzialam,ze juz przyjelas..:tak:,dzieki..:-)

Witam!
Wika to super, że imprezka udana. A tak apropo życzeń, to staracie się o drugą dzidzię ?
Asieńka ale masz fajnie, że u Was tyle się dzieje :tak:
Liza gratulacje dla Hani i zdrówka dla rodzinki :tak: Nas na razie choróbska omijają szerokim łukiem i oby jak najdłużej. Na razie daję Angeli witaminki dla dzieci.
Mama Boo dobrze, że w końcu udało się wszystko pozałatwiać, tylko szkoda że sporo nerwów Cie to kosztowało :no:
Madlen ja nie mam konta na FB, a na NK to chyba ze względu na sentyment. Za to, że wiem co u moich znajomych, po kilkunastu latach niewidzenia :tak:
U nas jeszcze pogodnie, chociaż z samego rana padał deszcz. Zmykam powiesić pranie.

hejj :)

Madlen wysyłam namiary na FB

Edysiek, nooo staramy sie o drugiego brzdąca, ale coś nam to nie wychodzi:baffled::baffled::baffled::baffled:

Liza, Ciebie też zaraz zaproszę :) A co do Hani to fajnie, ze sobie radzi :) Pewnie, ze możesz być dumna :) I zdrówka dla Was :)

Mama Boo, współczuję przejść z urzędnikami :no::no: ehh, ja wczoraj byłam z babcią w ZUS-ie i też nie było lekko pozałątwiać to co chciałyśmy ..........

dobra, spadam powygłupiać sie trochę z Igorem, bo zaczyna mu sie nudzić....

my juz w domciu,dzieci wcinaja pizze...a mama zaraz bierze sie za jakas robote..ja to jak czasami wciagne sie w forum,to odkleic sie nie moge..:no:,ale trza cos robic..
wika wyslalam zaproszenie ;-)
edysiek no ja cie kochana mam na nk,ale jakos ostatnio rzadko tam bywam..,czesciej mozna mnie spotkac na BB albo FB ;-)
liza jak to cieszy,kiedy wychwalaja nasze dzieci..mozesz byc dumna z corci :tak:
moje w szkole tez kochane,szkoda ze czasami w domu takie nie sa..:-D

niech ktos mnie kopnie w tylek...,bo jakos nie mam natchnienia,zeby zabrac sie do roboty..:no::no:

Madlen o 17.35 zabierać się do roboty ? Odpocznij :-)
Wika najgorsze jest to, ze sama pracuję w MOPS-ie i wiem co jak być powinno... Ehhh...
Liza gratulacje dla Hani :-) (BTW moja bratowa 21.09 urodziła Hanię :-) 62 cm, 4400 g :szok:) Człowiek aż unosi się nad ziemią jak chwalą jego dzieci :-)
Asieńka Tydzień Bliskości fajnie brzmi :-) U was w ogóle się dużo dzieje.

Zmykam, wykorzystałam chwilę, bo Tymek śpi w chuście, więc zdążyłam poprasować, posiedzieć na kompie a zaraz go kąpiemy. Oskar już w sumie do spania gotowy :-)

Ostatnia edycja:
liza- zdrowka zycze, badz dumna z Coreczki, masz z czego :tak:
madlen- zdrowka, u nas wczoraj byla pizza, mam taka ulubiona, ktora bym mogla jesc codziennie, niestety z mrozonek, moja sp.Tesciowa ta robila pyszna domowa pizze mniam, a dzis i jutro mamy pomidorowa z ryzem, mniam
asienka- zaglosowane, chyba cos poprawili bo teraz juz za pierwszym razem pojawia sie, ze zaglosowano
mama boo- ja tez niecierpie urzedow, niedlugo bedzie trzba pisac podanie o podanie etc.

ja nie uzywam niestety fb, jakos nie moge sie w niego wciagnac, chociaz kiedys zalozylam tam konto

uciekam na seriale, do jutra, buzka

reklama
MamaBoo wyslalam ;-)..u mnie godzina wczesniej,ale i tak nic nie zrobilam,bo wpadla znajoma na kawe,a wczesniej jej maz przyprowadzil mi ich corcie do pilnowania..,zaraz moj bedzie z pracy,takze juz dzisiaj nic nie robie..:no:..potem tylko bede sie przytulala do meza ;-)
u mnie juz po malu zaczynaja sie dni plodne,wiec trza dzialac,a poza tym mi w tym czasie hormony szaleja i mam wieksza ochote na seks..:tak:
Martusia to wciagnij sie w fb ;-)

Do góry