reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

hej kochane !!
mam chwile na kawe ,to zagladam do was..bo zaraz musze isc lazienke sprzatac..wiecznie cos do roboty..czasami juz mam dosyc !,obiad mam od wczoraj,zupa pomidorowa,dogotuje tylko makaron i niech jedza,a jak cos im nie bedzie pasowala,to juz nie moj problem..
Asienka zdrowka dla synka !!!..
Martusia ,Liza fajnie,ze dzieciaczki zadowolone i chetnie chodza..
moja cora tez taka byla,ale z synem mialam przeboje...ojjj...ciezko bylo..mial 4 lata jak zaczal chodzic do szkoly i codziennie rano byl placz..teraz na szczescie juz jest spokoj..chetnie chodzi,nawet przy zadaniu domowym nie robic scen..a balam sie tego..nawet ostatnio zauwazylam,ze moj syn bardzo ladnie koloruje,potrafi juz pisac i czytac...wow..nawet nie wiem,kiedy sie nauczyl..oby tak dalej..

reklama
martusia nie masz czas do konca października:-) ale ja wole załatwic to wcześniej i miec z głowy, juz nie raz załatwiałam na szybko i jedynie nerwy pozjadałam ;/
Asieńka moj to czasem przesadza (chce mnie podtuczyc :dry: ) ale nie powiem ma pomysły na obiady i kolacje i czesto mi seruwuje;) zreszta śniadania tez robi :dry: mam z nim za dobrze;P
madlen wypijesz ze mną kawe? ;-)
Ja mysle ze z Danielem tez bede miala niemały poblem za rok jak pojdzie do zerówki;/ dlatego jak otworza w tym roku przedszkole to chce go wypchnąć do niego :tak: niech sie przyzwyczaja....

Hania juz w domku, Jestemy po obiadku:-) Mikuś jadł sam i zjadl prawie wszystko!:tak: ;-)

Liza wypilam juz dwie kawy,wiec przykro mi,ale nie wypije teraz z toba..,za niedlugo musze leciec po mlodego do szkoly,a jak opije sie tych kaw,to potem sikam co 5 min....jak bede miala czas to wpadne na kawe popoludniu,chociaz nie wiem,bo mialam posprzatac lazienke,ale natchnienia nie mialam..pokrecilam sie w niej i wyszlam..wiec pozniej musze tam wpasc i ogarnac,bo mnie wola..

asienka zdróweczka dla Ksawika;-)
u nas zaraz znowu będzie lało...
Bartek zjadł obiadek teraz biega obok mnie
madlen doszłaś już do siebie po chorobie?
Liza gratki dla Mikołaja mój też lubi sam jeść z tym nie zawsze wszystko ląduje w buzi:-D

Aguska nie jest zle ;-),kaszel mnie jeszcze meczy,ale to moze byc wina fajek..niestety..:tak:
Liza pisala cos do Ciebie Mama Boo ?? ciekawe,jak tam ona...jutro juz piatek..pewnie urodzi..;-)
milego wieczorku mamuski :-)

Liza pisala cos do Ciebie Mama Boo ?? ciekawe,jak tam ona...jutro juz piatek..pewnie urodzi..;-)
milego wieczorku mamuski :-)
Nie, nie pisała mi nic, ale spoko, jak tylko bede miala jakieś info od razu właże tutaj i wam napisze :tak: ;-)

Ide włosy przesuszyc i dzieciaki położyc.... ehhh.... i chwila dla siebie bedzie ;P

asienka zdrówka zycze Kochana, u nas tez chorobska rzadza niestety zwlaszcza wsrod poczatkujacych przedszkolaczkow
madlen i jak zjedli pomidorowke czy glodni chodzili? heh, dobrze, ze Synek sie przyzwyczail, a u Was jest szkola od 4 roku zycia?? , mnie tez czasem sprzatnie wola i nie moze sie dowolac ha ha
liza przedszkole to swietna rzecz, mi sie mala zmienia codziennie na lepsze jak w kalejdoskopie,
brawo dla samodzielnych Maluszkow

mnie dzis strasznie brzuch boli masakra normalnie, chyba sobie jajniki przeziebilam, a jeszcze sie @ zbliza wielkimi krokami :no:
u nas dzis masakra z pogoda tak wialo, ze wiadra lataly i metalowe plociki na budowach wyginalo :eek: nawet dzis Oliwce ubralam cieplejsza czapeczke bo sie balam o jej uszka

Martusia krecili nosami,ale zjedli ;-)..tutaj szkola zaczyna sie w wieku 4 lat,a syn zaczol nauke w sumie jak mial 3.5..,w marcu skonczyl 3 latka,a od wrzesnia poszedl do nursery..niby przedszkole,ale przygotowanie przed 1kl.<cos ala polska zerowka>..a rok pozniej juz do szkoly,teraz ma 6.5 a jest w 3 kl ;-),cora 9.5 a jest w 6kl..,za 2 lata zaczyna szkole srednia :szok:..ale jeszcze o tym nie mysle,bo sie martwie..dla mnie te moje dzieci zawsze beda malutkie...
dzisiaj jak wracalam z mlodym ze szkoly,trzymal sie za glowe z tylu.......
pytam :uderzyles sie,boli cie?,a on mi na to:nie ,ale dzisiaj mialem taki hard work,ze moj mozg mnie boli,bo wszystko sie w nim pomieszalo :-D,tak mnie tym rozbawil,ze sama do siebie sie smialam..:tak:

reklama
hej z rana
Jest jakas chętna na kawusie? ;-)
madlen ojejku:szok: to tak wczesnie juz do 1 klasy? :O a tutaj wpolsce narzekali jak zrobili to ze 5 latki do zerówki :dry: u was to jeszcze rok wczesniej jest, i jak dzieciaki dają rade? :) kurcze

Mąż Hanie zawiózł, ja ja odbiore po 13 ;) ale na dworze zimno! 9 stopni tylko ;P ehhhh

Do góry