reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witajcie wieczorowo!
Mały spi, wlosy umyte, wiec chwilke przysiadlam popisac i poczytac.:-)
Liza - zdrowka zycze! ;-)
Delfin - ja w ciazy allegrowalam do woli, uwielbialam ogladac wyprawki na necie. :-D
mama Boo - to dwa niemowlaczki beda za chwilke w rodzince. Super!;-)

dzieciaczki juz wykapane,ogladaja jeszcze bajke i zaraz spac ida,ja dzisiaj chyba tez szybciej sie poloze bo juz bralam tabletke a glowa jak bolala,tak boli..czuje sie,jakbym mlotkiem dostala...wrrrr
milej nocki mamuski :))

Ja też się witam z kawką i śniadaniem. Noc straszna - zasnęłam o 2 w nocy, po wielkich walkach z komarami, pająkami i różnymi dziwnymi rzeczami, które mi wlatywały do pokoju...
Delfin, oj jakbym się Redds`a napiła... Ale smaki robisz. Muszę się jeszcze obejść, pewnie jakiś rok... Też z włosami robię cyrki - z czarnego na czerwień, a teraz brąz. Na blond bym się nie odważyła :-)
Asienka na Boże Narodzenie jedziemy do mojej babci i będzie cała najbliższa rodzina - dzieci 8, w tym dwoje maluchów. Wesoło będzie :-)
Liza o tabletkach nie słyszałam. Z tych tanich brałam kiedyś Microgynon. A z tym zamrażaniem to bardzo dziwne. Może dlatego, że nie mają sprzętu ? Ja byłam w gabinecie, gdzie lekarz rz w tyg. przyjmował na NFZ a resztę prywatnie i miał "swój sprzęt". A jest jakaś różnica w rekonwalescencji lub w czymś innym ?
Madlen jaka u was pogoda ? Z tym morzem to macie świetnie, wybieracie się dziś ?

witam się z rana ,my nie śpimy od 8 . Wstałam chyba lewą nogą bo mnie wkurza wszystko ,łącznie z moim mężem :-/

mam nadzieje że mi przejdzie bo wewnętrznie czuje jak bym miała kogoś rozszarpać zaraz :p

oczywiście nie Was hehe

witam i zachwile zmykam
mam kiepski nastrój poniewaz dowiedziałam sie o wypadku samochodowym kolezanki jechali na wakacje, jej stan jest ciezki takze wierzace dziewczyny prosze o modlitwe. wypadek mial miejsce poza granicami kraju a NFZ nie chce sie zgodzic na opłacenie helikoptera medycznego a tylko w taki sposob moze dostac sie do Polski :(

mam nadzieje, ze nie pomyle co do kogo chcialam napisac heh bo mialam dzis kilka stron do nadrobienia bo mi wczoraj net nie chcial dzialac a wiec tak:
Robale witaj
asienka, Delfin i reszta ja tez kocham allegro, bo mozna tam kupic duzo rzeczy duzo taniej niz w sklepach, no, ale staram sie unikac nadmierngo tam grzebania, bo potem cos upatrze nad cos zachoruje i potem glowie sie skad na to kase wziasc heh
Madlen ja tez mam mega problemy z bolami glowy, mi pomaga aspiryn migrena, nowowsc jak dla mnie bo dopiero niedawno sie o tym dowiedzialam heh, co do kolorow na glowie toja tz ciagle kombinuje heh, a zlego humorku to wspolczuje, ja tez miewam takie ataki zlego humoru niestety
Mama Boo co do niemoznosci pozwolenia sobie na drugie dziecko z powodu kasy to dla mnie tez tragedia, tym bardziej, ze wiem, ze ja mam problemy z zajsciem w ciaze, no, ale niestety musze byc rozsadna, bo u nas ogolnie trageedia z kasa, gdyby nie pomoc wszystkich w kolo to wogole tragedia by byla, mala nawet wyprawke do przedszkola, nawet szczoteczke i kubek dostala w prezencie urodzinowym, kazdy z rodziny cos kupil, Oliwka dostala sie do publicznego przedszkola bardzo mnie to cieszy zwlaszcza ze wzgledu na jej chorobe, no, ale poczatek roku szkolnego juz w czwartek, a ja nadal nie wiem skad na oplaty za przedszkole kase wezme, ale szkoda mi jej nie posylac, teraz jak ona sie tak na to przedszkole cieszy i po tym jak jakims cudem sie dostala, u nas bardzo ciezko jest sie dostac, eh sorki, ze sie troszke nazalilam Wam tutaj heh
a te Twoje Swieta z taka iloscia dzieci mama boo to naprawde super tak powinna wygladac wg mnie prawdziwa Gwiazdka
gwiazdeczka wspolczuje wypadku kolezanki, pomodle sie, eh jakie to zycie jest kruche

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie zoneczki!;-)
Maly spi, wiec wpadlam na chwilunie. Ojjj ja tez uwielbiam owocowe piwki, ale mi od nich brzucho uroslo i na winko sie przerzucilam.:-)
mamo Boo - ale fajne swieta z taka grupka dzieciaczkow. Prawdziwa gwiazdka. :tak:
gwiazdeczka - trzymam kciuki za zdrowie Twojej kolezanki. Mam nadzieje, ze bedzie OK.:-(
martusia - ja tez nie mam kolejnego dzidziusia z powodu kasy. mamy plany. Chcemy wyjechac z PL i tak urodzic kolejne dziecko, bo tu w PL nie ma co siedziec. Nam niestety nikt nie pomaga. Musimy liczyc tylko na siebie.:baffled:

Do góry