reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
tygrysek ty się nie złość i sama pisz:-Dco tam u was jak dzieciaki?Jak Oliwka radzi sobie jako starsza siostra?
Liza a wy zdrowi?
U nas małemu już ok jutro idziemy na kontrole
ja już wiosnę czuję wzięłam sie za porządki
a t słoneczko ach jak fajnie że świeci....na spacerek by się przydało wyjść:-D

aguska eh wiosna no jej to chce najbardziej heh

Oliwka heh strasznie zazdrosna o Brata i sie broj przez to zrobila, a Jas juz ok ale po porodzie jedna noga byl na tamtym swiecie

aguska ja mialam cc, Jas lezal pod sprzetem bo on ciagle mruczal tak dziwnie i nikt nie wiedzial od czegoazw koncu przeszlo ale nastraszyli mnie jak nie wiem co

hejo!

u mnie czasu brak, rzadko kiedy dwójka na raz śpi w dzień (akurat dzisiaj:-D). POlożyłam sie , ale głowa mnie boli i nie mogę usnąć, no wiec siadałam i nadrabiam bb..

Tygrysek, o kurcze, to mieliście przejścia:-( dobrze, ze już ok!
Aguska, jak po kontroli?? Wszsytko dobrze??
Liza, noo co za sk.........!!!!!!! Nie ma czasu, zeby przyjśc do włąsnych dzieci!!! :wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y: aż mi ciśnienie podniósł!!!! Jak sobie dzieciaki radzą z cała tą sytuacją??

o jakiej wiosnie Wy mówicie??:no: u mnie leje deszcz ze śniegiem, słońca brak, wieje wiatr, ziimno!!!!!!!

wika współczuje bólu głowy a po kontroli yyyy nie byliśmy bo nie było już numerków i jutro mam zadzwonić i sie umówić.Z tym że jutro małego dam już do przedszkola a popołudniu pójdziemy na kontrole o ile sie dostanie:dry:
Tygrysek mruczał:eek: dziwne ale najważniejsze że jest zdrowy:tak:;-)
Co do wiosny hehehehe to ja już ją czuję ale jeszcze nie widzę:-D

reklama
U nas to samo świeciło słońce a przed chwilą urwanie chmury i lało i widzę że znowu się przejaśnia:tak:Ja wam mówie to już wiosną idzie:-D
Tygrysek faktycznie tak dziwnie mruczał i w końcu lekarze powiedzieli dlaczego?

Do góry