reklama
witam i chętnie dołącze we wrześniu będzie 4lata po ślubie i bywało różnie.
witaj !!!
a gdzie reszta ??
gdzie wy sie podziewacie ??/
Edysiek
odkrywca
Ja zaglądam, ale cisza tutaj
Liza
Fanka BB :)
Witam i ja
Jestem i sie melduje, :-)
co u Was???
Jestem i sie melduje, :-)
co u Was???
kiedys tutaj ruch jak na Marszalkowskiej a ostatnie m-ce cisza jak makiem zasial ,na chwile zrobi sie gwarno i znowu cisza :-(
eliza a co to za pan na zdjeciach
edysiek widzialam ostatnie zdjecia corci ,sliczna z niej dziewczynka a w tej sukience to juz wogole wyglada jak gwiazda ,jak wasze wedkowanie ?? moj juz tez rozpoczal sezon,pierwsze pstragi zjedzone ,tylko pogoda u nas nie bardzo..dzisiaj byl i zmokl jak diabli..ale rybki przywiozl
eliza a co to za pan na zdjeciach
edysiek widzialam ostatnie zdjecia corci ,sliczna z niej dziewczynka a w tej sukience to juz wogole wyglada jak gwiazda ,jak wasze wedkowanie ?? moj juz tez rozpoczal sezon,pierwsze pstragi zjedzone ,tylko pogoda u nas nie bardzo..dzisiaj byl i zmokl jak diabli..ale rybki przywiozl
ciasteczkowy potwór
Zaciekawiona BB
A ja tam myślę, że ile lat by się razem nie było, to docieranie trwa cały czas.
Tylko czasami kończy się rozwodem.
Tylko czasami kończy się rozwodem.
Liza
madlen jaki pan? na FB???
hehe moj obecny partner hihihihi ;-)
ciasteczkowy dokladnie :-) dobrze piszesz ja nawet jestem tego przykladem, po 6 latach malzenstwa rozwód, no ale co poradzic... :-) czasem i tak bywa...
hehe moj obecny partner hihihihi ;-)
ciasteczkowy dokladnie :-) dobrze piszesz ja nawet jestem tego przykladem, po 6 latach malzenstwa rozwód, no ale co poradzic... :-) czasem i tak bywa...
aguska2017
Liza fajnie że kogoś masz a jak dzieciaki na niego zareagowały?
Liza
aguska a dobrze, zostal powoli wprowadzony w nasze zycie, wiele z nimi rozmawialam... i coż, maja go za drugiego tate bawia sie z nim, czasem to az wariują :-) mysle ze jest dobrze i oby tak dalej :-) czasami lepiej sie jego sluchaja niz mnie...
bo coz, prawdzwy tatus nie byl u nich juz 7mies...
bo coz, prawdzwy tatus nie byl u nich juz 7mies...
reklama
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Madlen własnie weekend spędziliśmy na rybkach :-) Pogoda była cudna, opaliłam się ( nawet nieco za bardzo ) i rybki w końcu pozwoliły się złapać, czyli wszyscy zadowoleni
Liza super, że wszystko układa się jak trzeba.
Madlen własnie weekend spędziliśmy na rybkach :-) Pogoda była cudna, opaliłam się ( nawet nieco za bardzo ) i rybki w końcu pozwoliły się złapać, czyli wszyscy zadowoleni
Liza super, że wszystko układa się jak trzeba.
Podziel się: