reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Hej mamuski :)
jak fajnie tutaj znowu wejsc :happy2:
Tygrysek ty sie mloda nie czujesz...hehe dobre :-D
to ja w takim razie tez dinozaur jak Edysiek :-D
a tak serio to ja w dalszym ciagu czuje sie jakbym miala nasciescie lat ,a teraz kiedy mam male dziecko tym bardziej :tak:
Wierka wspolczuje zabkowania..u mnie tak ciezko corka przechodzila,bo kiedy Hubi dostal zeby to nawet nie wiedzialam..oprocz wiekszej ilsoci kupek zadnych innych objawow ;) ciekawe jak to bedzie u Vicky,hmm:confused:
mowisz,ze trzeci smyk ci sie marzy..a mi czwarty..:szok::szok:
ale juz nie...boje sie....
a starszaki dobrze..sa juz w takim wieku,ze duzo pomagaja...lekka zazdrosc byla na poczatku...moze nie tyle,co zazdrosc jak ''pojawila sie siostra i mama juz nie ma tyle czasu dla nas co kiedys...'',ale wytlumaczylam,dzieci madre i pojete to jest wsio si;-)
na poczatku ciezko mi bylo to wszystko ogarnac...ale teraz juz dajemy rade i nawet nie czuje,ze mam w domu trojke dzieci :-D
Agus ale sie was te choroby uczepily...:no::wściekła/y: zdrowka dla Bartusia ;-)
czasami fajnie tak nic nie robic :tak:;-):-D

reklama
Hejka

O wątek odżył choc ja chyba nie powinnam w sumie juz tu pisac... :p

madlen mala juz ma 2 mies? :szok: wiele mnie ominelo hehe, co u was wiecej slychac???

Postaram sie zagladac ;) buziaki!

no kochana mlodą zonka moze i jestem - przed rozwodem hehe :p
no ale zdarza sie, zalozylam ten watek to bede pisac jak bedziecie chcialy :)
napisałam ci pw. tygrysek.

Piszcie kolejno co u was sie pozmienialo :)

Witam :-)
Ja tam się młodo czuję, jakoś nigdy nie myślę o tym ile mam lat. I na razie nie robi mi problemu to, że ma 3 z przodu a nie 2. Może jak będzie to już 4 to inaczej na to spojrzę :-D

Liza no jak założycielka miałaby tutaj nie pisać. Pisz co tam u Ciebie, jak dzieciaczki. Mieliście już ferie ?

Liza to jeszcze rozwodu nie macie... a jakiś termin rozprawy?
u nas przez ten czas troszke się pozmieniało
Okazało się mały ma alergie astmę oskrzelową w przedszkolu rozróba na maksa:-Dja pracowałam miesiąc a teraz czekam bo na nowo może mnie przyjmą
I jakoś tak czas leci....
czekam ju na wiosnę bo się nie mogę jej doczekać:-D
a z mężem jakoś się dogaduje choć bywaja momenty że mam ochotę go ...:-D:-D:-Dale chyba każda tak ma;-)

Edysiek ;) hehe u nas ferie są od pn...
zwariowac mozna z cala trójka 24/24 :szok: jak ja dawalam rade jak byli mali i nie chodzili do szkoly :D

aguska termin juz mamy od dawna w sumie ale czekania sporo choc juz coraz mniej, a teraz w zeszlym tyg przyszly papiery z potwierdzeniem, i ex upewnil sie ze nie zartowalam ze zalozylam sprawe :p heh....

zobaczymy jak to bedzie...

reklama
Liza ty nawet sobie nie zartuja :angry:
zalozylas watek,bylas z nami od poczatku wiec masz byc tutaj :))
jak dzieciaczki?? ,no i &&&&& aby w sadzie szybko i bezproblemowo poszlo :))
Edysiek kobieta ma tyle lat na ile sie czuje :))
ja tez jestem duchem mloda :))
Agus &&&& za prace :))

Do góry