reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek bylam dzisiaj,teraz czekam na wyniki :)
dziewczyny milcza bo nie wiedza,ze my tu jestesmy ,trza im napisac na priva zeby sie tutaj pokazaly.
Agus jak masz czas to powysylaj wiad.bo ja teraz niebardzo moge

:szok::szok: wątek odmroziło:-D:-D:-D

ja tylko melduję, że żyję! Czasu przy dwójce mniej:baffled:
Igor ma ospę,
Wojtek ząbkuje dość cieżko
a ja chodzę jak zombi, bo nocki mega zarwane:-(

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

wika zdrówka dla chłopców,jak Igor radzi sobie z ospą?
ja do was jutro na dłużej zajrzę mam nadzieje że reszta też sie odezwie;-)
mały już lepiej choć jeszcze kaszle ale urodzinki ok się udały:tak:

ooo ale super rozruszamy watek na nowo? chociaż ja już się młodą nie czuje heh (poprzednio pisałam jako martusia1605)

czytałam, ze pisałyście o diecie ja polecam ćwiczenia z Ewa Chodakowska skalpel,nieźle daje w d... w kość :-p

wika
zdrówka

Ostatnia edycja:
Aguska, dzięki :* Radzi sobie świetnie, nie drapie, pozwala sobie smarować, jedynie nie podobała mu sie różowa woda po nadmanganianie potasu i nie chciał sie w niej opłukać. A tak to spoko :) JUż jesteśmy praktycznie na finiszu :)
Buziak dla Bartusia na urodzinki :) Chodzi do przedszkola??

Tygrysek, Jaś ma już 4 m:szok: o matulo jak ten czas leci! A z Chodakowską ćwiczę, chociaż ostatnio rzadziej, bo czasu mało:-(

Edysiek,
super, ze Ci się waga utrzymuje! Ja też marzę o zrzuceniu 10 kg. Na razie poszły 3. Tylko u mnie ciężej, bo karmię i dieta nie wchodzi w rachubę:dry: Jak Angela??

Madlen
, jak tak patrzę na Twoje trzy skarby, bo mnie ochota na trzeciego bejbika bierze:tak: ale to może za jakiś czas! Jak starszki przyjeły Małą??

Ciekawe jak Liza??

Wika to super dzielny Igor:tak:
Mój Bartek chory więc siedzimy w domu ale tak ogólnie w przedszkolu świetnie sobie radzi:tak:
no właśnie wczoraj było lepiej a dziś kaszle tragicznie jutro ide z nim do lekarza znowu ciekawe czy coś nam przepisze:sorry2:
Tygrysek:-D młodą się nie czujesz?hehehe nie żartuj sobie;-)
dopiero po tych maluszkach widać jak czas szybko leci....
no ciekawe co u Lizy?

Witam :-)
Fajnie, że więcej tu nas.
Ja dopiero wstałam - w końcu trzeba skorzystać z ferii i się wyspać.
Zaraz idziemy z córcią do sklepu, potem trzeba jakiś obiad upitrasić i na 14 do pracy.

Tygrysek ja próbowałam podejść do Chodakowskiej ale coś mi nie wyszło. A przydałoby się na wiosnę trochę ujędrnić co nieco ;-)
Nawet nie mów, że Ty się młodo nie czujesz, bo ja to już chyba dinozaur jestem :szok::-p:-D

Wika dobrze, że ospę przechodzicie bezproblemowo, niech już sobie idzie od Was :tak:
Aguska od Was też niech te choróbska idą precz

reklama
jutro na bank ide z nim do lekarza bo kaszel ma okropny taki duszący a bierze ciągle leki bo stwierdzono u niego astmę oskrzelową i sie boje że zapalenia oskrzeli sie nabawi....
Ja mam dziś mega lenia :-D z małym nic nie robimy tylko sie bawimy leżymy itp:-D

Do góry