reklama
Liza
Fanka BB :)
Ooo hehe no to fajnie ;-)
Jak tam ciężaróweczki sie czujecie???
martusia jejku jeszcze 2 mies tylko ale to zleciało
madlen a u Ciebie juz 21 tydzien...
Jak tam ciężaróweczki sie czujecie???
martusia jejku jeszcze 2 mies tylko ale to zleciało
madlen a u Ciebie juz 21 tydzien...
aguska2017
Oj czas leci i zaraz nowe maluszki się pojawią:-)
U nas pogoda w kratke niby cieplo ale już burza przeszła i chyba przestaje nareszcie padać.
U nas ok mam męża w domu nareszcie
mały też oki zaczyna pomału sie rozgadywać i mamy z niego ubaw
Liza a jak Miki odpieluchowany?bo pamiętam że zaczynaliście i nawet nie źle wam szło
Martusia a co tam u was?jak Oliwka?i jak Ty się czujesz?
resztę pozdrawiam:*
U nas pogoda w kratke niby cieplo ale już burza przeszła i chyba przestaje nareszcie padać.
U nas ok mam męża w domu nareszcie
mały też oki zaczyna pomału sie rozgadywać i mamy z niego ubaw
Liza a jak Miki odpieluchowany?bo pamiętam że zaczynaliście i nawet nie źle wam szło
Martusia a co tam u was?jak Oliwka?i jak Ty się czujesz?
resztę pozdrawiam:*
Tygrysek1985
u Oliwki wykryli szmery na sercu, probujemy sie dostac do kardiologa ale na NFZ to graniczy z cudem
z ciaza u mnie ok, bylam na podtrzymaniu, ale juz lepiej, teraz, juz odliczam do porodu, bo juz straszny grubas jestem heh
Liza m znalazl prace?
z ciaza u mnie ok, bylam na podtrzymaniu, ale juz lepiej, teraz, juz odliczam do porodu, bo juz straszny grubas jestem heh
Liza m znalazl prace?
aguska2017
martusia trzymam kciuki za szybką wizytę ale na Nfz w tym roku zapewne nie ma szans przykro mi pewnie będziecie musieli iść prywatnie...Ale miejmy nadzieję że to nic złego;-)A ty masz jeszcze dwa msc więc tyj ile wlezie
Liza
aguśka a no Miki juz nie pamietam nawet jak zaczleismy tak chodziw dzien bez pampersa... ma wpadki czasem wieksze czasem mniejsze ale juz mu pampersa nie zakladam :-)
A co do M to napisze na
martusia szmery ponoc zniknąc moga ja sama mialam szmery i bylo potem wsio oki ;-)
A co do M to napisze na
martusia szmery ponoc zniknąc moga ja sama mialam szmery i bylo potem wsio oki ;-)
aguska2017
Liza to gratulacje dla Mikusia :-)teraz to już z górki przestanie mieć nawet wpadki;-)
czytałam kochana:*
czytałam kochana:*
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witam i coś się zaczeło dziać
moja też opdieluchowana
Liza gratki dla MIkiego
Martusia u mojej tez wykryto szmery i wizytę mamy na września.
moja też opdieluchowana
Liza gratki dla MIkiego
Martusia u mojej tez wykryto szmery i wizytę mamy na września.
aguska2017
Liza masz zablokowane fb?
Julita to gratki za odpieluchowanie:-)
Dziewczyny a ja zaczynam pomału mieć stresa bo Bartek od sierpnia idzie do przedszkola.........
Julita to gratki za odpieluchowanie:-)
Dziewczyny a ja zaczynam pomału mieć stresa bo Bartek od sierpnia idzie do przedszkola.........
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
asienka ja chciałam moja posłać od października do przedszkola ale zobaczymy jak to będzie po przeprowadzce
Podziel się: