reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Oj czas leci i zaraz nowe maluszki się pojawią:-)
U nas pogoda w kratke niby cieplo ale już burza przeszła i chyba przestaje nareszcie padać.
U nas ok mam męża w domu nareszcie:-D
mały też oki zaczyna pomału sie rozgadywać i mamy z niego ubaw:-D
Liza a jak Miki odpieluchowany?bo pamiętam że zaczynaliście i nawet nie źle wam szło:tak:
Martusia a co tam u was?jak Oliwka?i jak Ty się czujesz?
resztę pozdrawiam:*

u Oliwki wykryli szmery na sercu, probujemy sie dostac do kardiologa ale na NFZ to graniczy z cudem
z ciaza u mnie ok, bylam na podtrzymaniu, ale juz lepiej, teraz, juz odliczam do porodu, bo juz straszny grubas jestem heh

Liza m znalazl prace?

martusia trzymam kciuki za szybką wizytę ale na Nfz w tym roku zapewne nie ma szans przykro mi pewnie będziecie musieli iść prywatnie...Ale miejmy nadzieję że to nic złego;-)A ty masz jeszcze dwa msc więc tyj ile wlezie:-D

aguśka a no Miki juz nie pamietam nawet jak zaczleismy tak chodziw dzien bez pampersa... ma wpadki czasem wieksze czasem mniejsze ale juz mu pampersa nie zakladam :-)
A co do M to napisze na :ninja2:
martusia szmery ponoc zniknąc moga ja sama mialam szmery i bylo potem wsio oki ;-)

witam i coś się zaczeło dziać:)
moja też opdieluchowana:)
Liza gratki dla MIkiego:)
Martusia u mojej tez wykryto szmery i wizytę mamy na września.

reklama
asienka ja chciałam moja posłać od października do przedszkola ale zobaczymy jak to będzie po przeprowadzce

Do góry