reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
hejka:)
jakie macie plany na dzień dziecka??

Moja Maja zjadła dziś na kolacje dwa naleśniki z serem i truskawkami:) normalnie nie możemy się najeść truskawkami uwielbiam

Hej
Julia u nas niestety planów brak :(
Sytuacja sie pogorszyla, ja szukam pracy, mąż nie pracuje nie moze nic znalezc... brat załatwił nas w konia,, :-( porazka... heh... :-(

A jak tam nasze brzuchatki? madlen, martusia

Liza o kurczę to współczucia trzymam za was kciuki &&&&&&&&&& mam nadzieje że szybko coś znajdziesz.
mój maluch idzie od sierpnia do przedszkola i ja wtedy też zacznę szukać pracy

Ja planów na Dzień dziecka nie mam pewnie na jakieś lody pójdziemy bo póki co brak funduszy

Liza potrzebujesz jakiejs pomocy finansowej na przyklad?? Moze do gopsu, mopsu pojdz moze cos pomoga.
Dziewczyny moze jakas zrzutka dla Lizy??
&&& za prace, a m ma jakie wyksztalcenie?? moze w budowlance albo przy drogach niech poszuka
julita my kiepsko zrobilismy bo mala juz wyprosila prezent ktory mialam jej kupiony na dzien dziecka, taki zestaw za 14,99zł 5 ksiazeczek disneya, mini puzzle 54 elementow i naklejki w Tesco mieli, wersje dla chlopcow i dla dziewczynek, ale my wzielismy dla chlopcow bo te ksiazeczki z serii dla dziewczynek mala juz ma, a w tej dla chlopcow byl krol lew, 101 dalmatenczykow, kubus puchatek, bambi i auta; naklejki i puzzle tez z aut, poza tym jak bedzie ladna pogoda to jedziemy w sb na festyn z okazji Dnia Dziecka, mala ma tam bon na paczke ze slodyczami, caritas u nas organizuje, tzn u Mamy w miesice i chyba takie rozne zabawki dmuchane beda za darmo, a jak pogoda nie dopisze to pojdziemy do bajkolandii, tam tez na pewno robia Dzien Dziecka dla dzieci tylko sie musze dowiedziec czy w pt czy w sb

a umnie ok, zycie wywrocilo sie do gory nogami, ale na lepsze w sumie heh

Cześć dziewczyny, można się dołączyć?
Jestem żoną i matką. Mój synek urodził się w lutym 2010 r., a ślub z moim M. wzięliśmy w październiku 2010:-) Kolejność niestandardowa, ale dla nas priorytetem było maleństwo, a ślub chcieliśmy mieć piękny i z dużym weselem, więc wybraliśmy taką kolejność :) Podczytuję ten wątek, choć przyznam, że jeszcze nie dałam rady zrobić tego od deski do deski:) Ale nadrobię- obiecuję:)
W każdym razie chciałam się już przywitać:)

Cześć dziewczyny, można się dołączyć?
Jestem żoną i matką. Mój synek urodził się w lutym 2010 r., a ślub z moim M. wzięliśmy w październiku 2010:-) Kolejność niestandardowa, ale dla nas priorytetem było maleństwo, a ślub chcieliśmy mieć piękny i z dużym weselem, więc wybraliśmy taką kolejność :) Podczytuję ten wątek, choć przyznam, że jeszcze nie dałam rady zrobić tego od deski do deski:) Ale nadrobię- obiecuję:)
W każdym razie chciałam się już przywitać:)
witaj:):)

Wpadłam się przywitać i poskarżyć, że jest długi weekend, a ja w pracy od 7:15...buuuu
A jak u WAs mija długi weekend? I czy planujecie oglądać dzisiejszy mecz??

reklama
Wpadłam się przywitać i poskarżyć, że jest długi weekend, a ja w pracy od 7:15...buuuu
A jak u WAs mija długi weekend? I czy planujecie oglądać dzisiejszy mecz??
witam:)
jeśli o mnie chodzi to mam wolne dziś:) spędzam czas z moją śmieszką:)
co do meczu to chyba TAK:)

Lizka wszystkiego najlepszego dla Mikiego z okazji drugich urodzinek!!!

Do góry