reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Ale Ci dobrze:) Ja niedawno przechodziłam podówjną ospę, swoją i synka jednocześnie...Więc pobylismy razem w domku...Ale i tak mi mało :(

reklama
Hej

Martusia dziekujemy :)

Kurcze nie oagrniam wszystkich wątków ostatnio... za co baaaaaaaarzo przepraszam...
Mam troszke roboty cale dnie na dworze siedze a to pomagam mamie, a to dzieici, a to piele swoje warzywka i tak lecą mi dnie.... :*
Mąż wciaz szuka pracy ( znalazl jedna niby ok, poszedl a tam brak umowy i wogole porazka...), do mnie nie bylo odzewu.... brak słów... :-( co to za kraj...

Buziaki.... :*

Ostatnia edycja:
witam :-)
ja tez ostatnio nie ogarniam wszystkiego..do tego jeszcze mnie mdlilo i nie moglam siedziec przy kompie,bo mi wszystko do gory szlo,wrrrr..ale juz jest lepiej..bynajmniej nie wymiotuje tyle,co wczesniej ;-),no ale jesc wszystkiego nie moge..:no:,bo mam bardzo wybredne dziecko..
ogoolnie wsio dobrze,ale znowu mam konflikt serologiczny..:-(musze wierzyc,ze i tym razem bedzie wszystko dobrze :tak:;-)
Martusia gratuluje drugiej corci ;-)
Liza zaciskam kciuki,aby wszystko ulozylo sie i bylo tylko dobrze ;-)
MamaBoo gratuluje zdolnego synka..:tak:
Edysiek sliczne zdjecia z Angeli komunii ;-)
Wika co u ciebie,czy ty czasami nie jestes juz na koncowce ??,jak sie kochana czujesz??
cala reszte pozdrawiam :-)

reklama
Do góry