reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Lizka wszystkiego naj dla mlodego
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no i po pierwszym meczu wynik taki sobie nie najlepiej ale i nie najgorzej!!!
Liza
Hej
Martusia dziekujemy
Kurcze nie oagrniam wszystkich wątków ostatnio... za co baaaaaaaarzo przepraszam...
Mam troszke roboty cale dnie na dworze siedze a to pomagam mamie, a to dzieici, a to piele swoje warzywka i tak lecą mi dnie.... :*
Mąż wciaz szuka pracy ( znalazl jedna niby ok, poszedl a tam brak umowy i wogole porazka...), do mnie nie bylo odzewu.... brak słów... :-( co to za kraj...
Buziaki.... :*
Martusia dziekujemy
Kurcze nie oagrniam wszystkich wątków ostatnio... za co baaaaaaaarzo przepraszam...
Mam troszke roboty cale dnie na dworze siedze a to pomagam mamie, a to dzieici, a to piele swoje warzywka i tak lecą mi dnie.... :*
Mąż wciaz szuka pracy ( znalazl jedna niby ok, poszedl a tam brak umowy i wogole porazka...), do mnie nie bylo odzewu.... brak słów... :-( co to za kraj...
Buziaki.... :*
Ostatnia edycja:
witam :-)
ja tez ostatnio nie ogarniam wszystkiego..do tego jeszcze mnie mdlilo i nie moglam siedziec przy kompie,bo mi wszystko do gory szlo,wrrrr..ale juz jest lepiej..bynajmniej nie wymiotuje tyle,co wczesniej ;-),no ale jesc wszystkiego nie moge..,bo mam bardzo wybredne dziecko..
ogoolnie wsio dobrze,ale znowu mam konflikt serologiczny..:-(musze wierzyc,ze i tym razem bedzie wszystko dobrze ;-)
Martusia gratuluje drugiej corci ;-)
Liza zaciskam kciuki,aby wszystko ulozylo sie i bylo tylko dobrze ;-)
MamaBoo gratuluje zdolnego synka..
Edysiek sliczne zdjecia z Angeli komunii ;-)
Wika co u ciebie,czy ty czasami nie jestes juz na koncowce ??,jak sie kochana czujesz??
cala reszte pozdrawiam :-)
ja tez ostatnio nie ogarniam wszystkiego..do tego jeszcze mnie mdlilo i nie moglam siedziec przy kompie,bo mi wszystko do gory szlo,wrrrr..ale juz jest lepiej..bynajmniej nie wymiotuje tyle,co wczesniej ;-),no ale jesc wszystkiego nie moge..,bo mam bardzo wybredne dziecko..
ogoolnie wsio dobrze,ale znowu mam konflikt serologiczny..:-(musze wierzyc,ze i tym razem bedzie wszystko dobrze ;-)
Martusia gratuluje drugiej corci ;-)
Liza zaciskam kciuki,aby wszystko ulozylo sie i bylo tylko dobrze ;-)
MamaBoo gratuluje zdolnego synka..
Edysiek sliczne zdjecia z Angeli komunii ;-)
Wika co u ciebie,czy ty czasami nie jestes juz na koncowce ??,jak sie kochana czujesz??
cala reszte pozdrawiam :-)
aguska2017
Hej dziewczyny pomóżcie
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1405
Agnieszka Kujawa
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1405
Agnieszka Kujawa
Liza
Gdzie jestescie żonki?
cisza jak makiem zasial..wszystkie gdzies wywialo..:-(Gdzie jestescie żonki?
moze na wakacjach sa...??
aguska2017
Oj ja tu się nie udzielam bo nikogo nie ma:-(
reklama
Tygrysek1985
ja zagladam regularnie tutaj ale jak nikt nic nie pisze to ja tez nie
Podziel się: