reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Tak dziewczyny nie pracuje bo jak mam iść do pracy skoro nie mam gdzie zostawić Bartka:confused: no i koło sie zamyka
Z m dużo ostatnio na ten temat rozmawialiśmy i postanowiliśmy że nadal będę z małym w domu tak będzie lepiej:tak:
u nas wieje strasznie więc nici ze spaceru a liczyłam że sie wypogodzi:dry:
Liza zdróweczka dla Hani;-)
Kokusia dla was też dużo zdróweczka;-)
martusia a ty kiedy do gina idziesz na wizyte?

reklama
Martusia to nie fajnie z tym rozstrojem. A próbowałaś brać jakieś probiotyki? Może by pomogły.

U nas też wieje i przed chwilą padał śnieg ale na szczęście już przestał.

Ja się na chwilę wyrwałam z domu. Podjechałam po Martyny książki do szkoły i zapisałam dziewczyny na jutro do lekarza. Niech powie co z tym kaszlem i ile jeszcze mają być w domu.

Wg mnie probiotyk bezpieczniejszy. Moje dziewczyny jak zaczynają się skarżyć na brzuszek to od razu dostają misia (acidolac junior) i przechodzi.

Moje mniejsze dziecko śpi już od godziny, starsze próbuje usnąć a ja oglądam serial.

mnie cala trzesie i mam dreszcze, gardlo tez pobolewa, ale ja juz sama nie wiem czy to wynik przeziebienia czy alergii, bo jestem bez lekow, a zawsze w lutym mi sie zaczynalo
dobranoc Kochane :-)

hej babeczki
co nic nie piszecie?
cisza tu straszna!!!!\

mam dziś wolne, ale w domu mam chłodno coś już nie chcą te grzejniki grzać, ja chcę już wiosnę!!!

U nas cały dzień deszcz pada:sorry:
a wiosna już małymi kroczkami do nas idzie;-) wystarczy spojrzeć na termometr:tak:
Bartek sie bawi
zaraz muszę dać mu coś do jedzonka

reklama
I ja się cieszę z nadchodzącej wiosny. Ostatnio coś miałam kiepski nastrój, wszystko mnie dołowało, pogoda też.
Teraz już lepiej, trzeba się cieszyć z tego co mamy :-)

A jeszcze widziałam, że u mnie na ogrodzie już wyszły pierwsze tulipany, to już na pewno blisko wiosna :tak:

Do góry