reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Dzięki dziewczyny.
Moje łobuzy trochę lepiej. Teraz przynajmniej jest cisza bo bajkę oglądają.
A ja się martwię o M jak słyszę jakie są dziś warunki na drogach. A on dziś jak na złe ma straszna objazdówkę i to jeszcze wiezie ludzi. Wyjechał już o 2.30 rano a miał być dziś w Skarżysku, Katowicach a potem jeszcze w Łodzi.

reklama
wszystkie zabiegane;-)
ja już czekam tylko na wiosne
mam nadzieje że trafia w pogode tak jak zapowiadaja:tak:
Ja wiem że w tym roku Bartka nie dam do przedszkola do publicznego nawet nie ma szans dopiero jak skończy 5 lat:dry:
a na inne mnie nie stać więc będę z małym jeszcze troche siedzieć w domu:-D jestem przerażona ale cóż

Hej.
No trzeba watek rozruszac :-)
Co u was?
u mnie dod**y ale to nic nowego :-(
Hania zaczyna pokasływac ;/ na dworze niby oki, 0 stopni, ale sloneczko sie schowalo moze zaraz wyjdziemy na chwile na dwór...

aguska bo ty nie pracujesz tak?
U nas od lutego przyjeli 4 dzieci z podan z zeszlego roku rodzicow nie pracujacych bo kilka dzieci sie wykruszyla

Witajcie. My nadal kisimy się w domu bo wszystkie jesteśmy chore. Dziewczynom już tylko brzydki kaszel został za to ja ledwo żyję.
Mężowego znowu mi zesłali na południe. Tym razem do Gliwic. Mam nadzieję że tym razem wróci wcześniej niż w piątek bo i pogoda lepsza.

Aguska szkoda że nie udało się z przedszkolem dla małego. A wiosny to i ja wypatruję;-)
Liza przytulam na smutki.
Martusia, Wika jak tam się czują nasze ciężaróweczki?

A i zapomniałam się pochwalić. Od piątku mam nareszcie normalny internet z neostrady:tak::tak::tak::-)

reklama
Do góry