reklama
Liza
Fanka BB :)
A u nas sypie śnieżek....
aguska2017
U nas też coś nam pruszy
Liza
Madlen co u was?
aguska a co u was?
Kurcze lenia mam, dzieciaki chca frytki, musze isc po ziemniaki i zacząc obierac i kroić
edit ale napisałam
aguska a co u was?
Kurcze lenia mam, dzieciaki chca frytki, musze isc po ziemniaki i zacząc obierac i kroić
edit ale napisałam
Liza dzieki,ze pytasz :**
mam teraz meza i dzieci w domu,caly tydzien..dzieciaki maja ferie,a maz zalegly urlop..ogolnie to stara bieda,wczoraj mielismy fajny dzien poza domem,a dzisiaj pada,wiec gnijemy w chalupce..zimy u nas nie ma,a szkoda..bo ja uwielbiam snieg,,ale przy plus 10 to nie ma co liczyc,ze spadnie..
mam teraz meza i dzieci w domu,caly tydzien..dzieciaki maja ferie,a maz zalegly urlop..ogolnie to stara bieda,wczoraj mielismy fajny dzien poza domem,a dzisiaj pada,wiec gnijemy w chalupce..zimy u nas nie ma,a szkoda..bo ja uwielbiam snieg,,ale przy plus 10 to nie ma co liczyc,ze spadnie..
Liza
madlen to ja ci zazdroszcze tych +10 stopni, chcialabym u nas juz wiosne ;P
co ostatnio tak zadko piszesz?
co ostatnio tak zadko piszesz?
aguska2017
A u nas już lepiej mały już zasnął godzine temu biegunka ustąpiła ale wczoraj była tragedia i jakoś dochodzimy do siebie;-)
U nas póki co malusio tego śniegu
ja też czekam już tylko na wiosne
U nas póki co malusio tego śniegu
ja też czekam już tylko na wiosne
reklama
Edysiek
odkrywca
Ja dzisiaj niemal cały dzień po za domem byłam, bo musiałam do pumologa jechać do kontroli.
Bałam się ile zapłacę w aptece, co prawda i tak zostawiłam 130 zł, ale po tych ostatnich aferach myślałam, że będzie jeszcze drożej.
Wika my mieliśmy ferie w styczniu, tak że już o nich zapomniałam.
Bałam się ile zapłacę w aptece, co prawda i tak zostawiłam 130 zł, ale po tych ostatnich aferach myślałam, że będzie jeszcze drożej.
Wika my mieliśmy ferie w styczniu, tak że już o nich zapomniałam.
Podziel się: