reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

dziękuje martusia już z mężem rozmaiwałam i dziś kupimy mu nan Ha zobaczymy bo ja nie chce mu dawać mleka sojowego ponieważ na nie też kiedyś miał uczulenie ani ryzowego czy migdałowego.on silnej alergii nie ma więc zobaczymy
Ja z małym byłam w mięsnym na zakupkach teraz Bartek wariuje z moimi kapciami nosi je:-D

reklama
Witam już weekendowo :-)
Mama Boo współczuję przeżyć:szok:. Dobrze, że nic się nie stało. Wracajcie szybko do siebie ( fizycznie i psychicznie).
Martusia
a ja wiem, że można nie mieć prądu w części domu :rofl2: U nas też tak jakoś jest podłączony prąd, że można wyłączyć korki i nie będzie prądu w części. Wiem, że mamy tak ( cały dom ) podzielony na 3, jednak co do czego jest to ja nie mam pojęcia :-D
Madlen super, że dzieciaki zadowolone z zabawy. U nas jeszcze tak bardzo nie przyjął się zwyczaj hallowen.
Liza jak po dentyście ? Cała jesteś :-D ???
Julita życzę poprawy nastroju
Aguska oby udało Ci się znaleźć jakieś zastępcze mleko. No bo jeśli mały chce jeść, to warto szukać.
Do mnie alergia przypałętała się dopiero na stare lata i wiem, że potrafi być upierdliwa. Z tym, że ja to ciągle smarkata chodzę.

hejj :))

Mama Boo, Kochana, tule :tak::tak: Obyście szybko doszli do siebie :tak::tak: Zdrówka dla Męża:tak::tak::tak:

Aguska, Igor ma skazę białkową. Na 6 klas jest w klasie 3. ja do czerwca miałam go na piersi, nigdy nie był uczony picia żadnego mm, . Od czerwca już nie karmię, więc jednocześnie Igor nie ma do czynienia z żadnym mlekiem. Trochę się tym martiłam, ze nie je nabiału, ale pediatra mnie uspokoiła, ze jeżeli je wszystko inne (mięso, ryby, jaja, warzywa, owoce,) to wszystko powinno być ok. ALe na bilanisie dwulatka będziemy sprawdzać poziom wapnia w jego organiźmie. Jak będzie za mały to wprowadzimy jakiś suplement diety. Od alergologa Igor dostał syrop Aerius.

Liza, jak po dentyście?? Przygotowani już jesteście do wesela?? starsze dzieciaki zabieracie ze sobą??

Martusia, &&&& za nową pracę :-):-)

MamaBoo :szok: dobrze ze tylko tak sie skonczylo:( :****
Aguska wspolczuje uczulen.... u mnie zadne nie ma...
Wika no wiesz co jakos nie moge sie ogarnąc jutro na szybko bede wsio szykowac bo jak zwykle, teraz nie moge, Miki mi wyje, chyba zeby ida :( jutro naszpikuje go nurofenem i mama na noc mu tez da ;] no i do tego ma biegunke, ale przy zebach to u niego norma, do tego pol jablka zjadl ;] zaraz ide ich kąpac... ;]
Aaaa i tak, starszaki jadą z nami na wesele :-)

Po dentyscie oki dziewczyny ;-) zabek zrobiony, nic nie bolało bez znieczulenia, ino 60zl sobie poszlo :-D za tydzien tez sie umówiłam bo dwójka tez do zrobienia ale od srodka to nie widac, a poki male to i mniej roboty i bez bólu ;-) teraz dentysta to moj przyjaciel, doszlam do takiego wniosku teraz ;] ale lepiej teraz niz poxniej ;-)

liza gratuluje odwagi z dentysta
:tak:
jak ja sie martwie mama boo to nie macie pojecia bidulka :-(
aguska moja mala tez kocha za duze kapcie, a ostatnio maszerowala w moich kozakach na obcasach :szok: :-D

ja musze dzis jeszcze zmienic mojej malej posciel bo wczoraj kakao odkrecila w lozeczku no to sobie mozecie wyobrazic tylko jak tam wyglada :szok:

martusia no to nie źle z tym kakao:szok: a co do chodzenia w butach rodzicw to mały już przymierzał chyba moje wszystkie:-Dnawet te na obcasach:-D
Bartuś śpi m skoczył do biedronki a ja zaraz jeszcze pranko nastawie

Trochę ze mną lepiej, ale nie jest mi łatwo. Rafał nadal w szpitalu i to mnie dobija... On stracił przytomność, ja zajarzyłam co się dzieje i szybko otworzyłam okno i poleciałam do sąsiadki. Ech, ten widok był okropny, nie wyobrażacie sobie co przeżyłam...
Nie chcę wam smęcić.
Jutro wracam do domu z dziećmi, przyjedzie do mnie mama na weekend, bo Rafał wraca w pn. Laptop dalej w naprawie, także znów mnie nie będzie :-(

mama boo po pierwsze nie smecisz, z piecyka sie ulatnialo jak m sie kapal czy jak?
jenki dobrze, ze ja sie wyprowadzilam z mieszkania w ktorym byl piecyk gazowy ale moi rodzice nadal go maja :-(

reklama
Mama Boo naprawdę współczuje przeżyć. Nawet nie próbuję sobie tego wyobrazić. Dobrze, że nie będziesz sama w domu. Oby mąż jak najszybciej wrócił. Szkoda, że nie możesz pisać, ale duchem będziemy przy Tobie
Matrusia musiałaś mieć niezłą minę jak zobaczyłaś tę pościel.
Liza udanej zabawy na weselu
Aguska mały fajnie musiał się prezentować w butach na obcasie :-D Moja to już niedługo będzie mi podkradać buty, ale tak na serio ;-) Ja mam rozmiar 36, a ona już ma 33, a na zimę to pewnie 34
Idę oglądać RATATUJ z Angelą

Do góry