reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Aguska to masz chwile spokoju,jak maly spi ;-)..a sporo u niego tej alergii...a testy juz mial robione?
a moje dzieci dzisiaj wariuja..od rana,sie kloca..ledwo tylko cora otworzyla oczy to juz byl halas..jeszcze chwila i porozsadzam ich po katach..:wściekła/y:,chyba na zmiane pogody ich szarpie,albo zaraz zacznie padac,bo od rana jest ciemno,ale deszczu jeszcze nie widac..

madlen nie nie miał robionych bo ogolnie wyszło mu to jak skończył rok i pediatra nasza powiedziała że on jest tak żywym dzieckiem że testy zrobimy jak skończy 2 latka albo dopiero 2,5.bo teraz by sobie w życiu nie dał a niepotrzebnie stresować dziecko bezsensu.
a mam wolne pozmywałam pranie wywiesiłam bartkowi na obiad przygotowałam i tak siedze.chyba sie położe włacze tv
a dzieciaki pewnie nadmiar energii musza spalić:-Dznajdź może im jakieś zajęcie?typu sprzatanie:-Da m załatwił już olej na opał?

aguska moje szkraby to maja czasami ataki na zmiane pogody..,energia to raczej nie,bo cora chora..
moja Martyna miala robione testy jak skonczyla 3 latka,bo niby wczesniej nie ma sensu robic..,ale nie wiem ile w tym prawdy,tak mi lekarze mowili :tak:,a olej to kupimy dopiero w nast,sobote..na razie jeszcze cos tam jest...a zla jestem,bo agencia ma nadto naszej kasy za czynsz i kuzwa ciezko im policzyc ile tam jest...chcielismy kupic od razu 1000l.ale chyba nie damy rady..no chyba ,ze te jelopy zrobia rozliczenie i nie bedziemy musieli placici czynszu w listop.

no ja tez slyszalam o testach z krwi, ja juz mam chalupke posprztana, pralka sie pierze, teraz czas przeszukac allegro za spodniami do kombinezonu dla Oliwki

Witajcie Kobitki!
U nas pochmurno i sennie za oknem.:baffled:
aguska - oj... ten czas leci jak oszalaly. Nie obejrzymy sie, a bedziemy pilnowac nasze wnuki.:-D
Bu... co za godzina na podudke!:szok: Wspolczucia Kochana!
madlen - jutro ide na koncert Anii Brody, a w srode na czytanie bajek!:-)

obralam juz ziemniaczki,zaraz maz wroci z ryb,to bedzie tarl i dzisiaj kluski ziemniaczane na obiad :tak:,moje szkraby troche sie uspokolily,bynajmniej juz nie kloca sie..;-)
Asienka fajnie,ze macie tyle roznych rozrywek ;-),udanego koncertu ;-)
Aguska,Wika tutaj robia chyba tylko z krwi...
no tak,dzieci szybko rosna..moja corcia niedawno byla malutka a za kilka miesiecy skonczy 10 lat :szok:...nawet nie wiem,kiedy to zlecialo...nim sie obejrze,a mi chlopaka przyporowadzi do domu..

reklama
Do góry