reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

asienka dla cory kupilam suknie z kapeluszem czarownicy,a syn byl drakula,kupilam mu tylko maske i peleryne,ubralam biala koszule i jeansy i wygladal super..dzisiaj mieli party,smyki zadowlone..chociaz cora nie bardzo lubi halloween..
a ja jestem taka zakrecona ostatnio,ze pomylily mi sie tygodnie..bo bylam pewna,ze moje dzieci jada dzisiaj na pantomime..a jak sie okazalo,to mieli party a pantomima bedzie za tydzien...
martusia nie dostalam..szkoda,ze wczesniej nie dalas znac..
spalam do poludnia i teraz bede kusic,bo spac nie moge...a jutro rano jak trza bedzie wstac do szkoly,to ciezko bedzie podniesc sie z lozka..grrr
ide was poczytac..:tak:spijcie dobrze kochane ;-)

reklama
Hejka
martusia czemu w polowie domu pradu brak?:szok:
madlen hymmm.... zmuliło Cie...? ;-) ;-) ;-) ;-)
Julita czemu masz doła....???

Ja dzis do dentysty na 12, jednak wcisnela mnie, i dobrze ;]
Za oknem mgliscie... bleeee... ;] pije herbate i coraz gorzej sie czujeee :happy:

Trafiliśmy do szpitala, zatruliśmy się tlenkiem węgla z piecyka gazowego... Oskara nie było w domu, Rafał jest w szpitalu, dopiero w sb go wypuszczą, a my z Tymkiem byliśmy tylko do wczoraj. Jest ok. Fizycznie, bo psychicznie ze mną nie najlepiej...
Napiszę coś więcej jak dojdę troszkę do siebie...

mama boo o masakra:szok: dobrze że nic sie wam nie stało
trzymam kciuki za męża żeby szybko wydobrzał
moja przyjaciółka i jej brat 2 lata temu też sie zatruli na szczęście spędzili tylko kilka dni w szpitalu bez komplikacji

Hejka
martusia czemu w polowie domu pradu brak?:szok:
madlen hymmm.... zmuliło Cie...? ;-) ;-) ;-) ;-)
Julita czemu masz doła....???

Ja dzis do dentysty na 12, jednak wcisnela mnie, i dobrze ;]
Za oknem mgliscie... bleeee... ;] pije herbate i coraz gorzej sie czujeee :happy:

poprostu mam wszystkiego dośc w pracy nerwówka w domu to samo nie wytrzymuję już nerwowo:(

MamaBoo jejku dobrze ze nic się wam nie stało....ale strachu pewnie sie porządnie najadłaś:-(

zmykam do pracy na całe 10 godzin, ehhhh...chyba jesień tak na mnie zaczyna działać...ja chcę WIOSNĘ!!!!

mama boo o Boze straszne z tym telnkeim wegla, z czego sie ulatnial, Boze dobrzem, ze z tego wyszliscie biedny tymek, taki malusi

co do braku pradu u mnie w domu to tu jest tak dziwnie wszystko polaczone, bo przy budowie domu udzial mial elektryk amator chyba heh, poszly korki i w czesci domu nie bylo prau ani my ni sasiedzi nie mielismy, i to akurat w tej czesci domu w ktorej jest kuchnia, i ceieplej wody tez nie bylo bo my mamy wode na prad, a sasiad z dolu nie mial korkow zeby wymienic wrrr, ochrzanilam go to przed 22 cos wykombinowal i prad wrocil, a ja wczoraj bylam slomiania wdowa wiec nawet nie moglam nic sama zrobic, tylko z przedluzaczami biegalam az gniazdko wyrwalam :wściekła/y: a moj m tak teraz pracuje ze tylko w nocy jest w domu, a w wekendy tez go nie ma, wiec radz sobie kobieto sama eh

Witajcie!:-)
No i mamy juz piatek, niezle ten czas pedzi.:tak: na weekend mamy w planach sprzatanko oraz wypad na koncert.
mama Boo - zmrozila mnie Twoja informacja.:-( Boze wazne, ze wszystko jest Ok.:tak: Oby malz szybko wrocil do Was do domku.:tak:
julita - glowa do gory! :-DZima na takze swoj urok!:-D

ja tez sie ciesze ze zaraz wekend mimo bycia slomiana wdowa heh

jutro rano sprzatanie, potem do bajkolandii czyt. kulki z mala i jej kolezanka z przedszkola, jej mama i jej braciszkiem, w niedziele do kosciola a potem do rodzicow na obiad i po wekendzie eh

no my w niedziele na chrzciny idziemy a w sobote pewnie sprzątanko zrobie takie porządne
i też zaraz zleci weekend
dziewczyny zła jestem bo Bartek znowu uczulenia dostaje:-(to mleko go uczula zła jestem aż brak mi sił bo myślałam że już będzie mógł ładnie wszystko jeść
chyba ograniczę mu po prostu ten nabiał do minimum i zobaczymy
nie chce całkowicie rezygnować z mleka

reklama
Do góry