dorotar110
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się nie poddam
Napisz to wielkimi literami!! żeby którzy powinni o tym wiedzieć na pewno tego nie przeoczyli!!
Mała_Czarna u Nas na Podlasiu takimi dziećmi tzn. przestraszonymi zajmują się potocznie nazywane szeptuchy, Julka tak jak Pyska budziła się się z płaczem w nocy 15-20ścia razy i to jeszcze nie tak dawno. Bylismy u szeptuchy, przelała Julii kilka razy wosk nad głową, odmówiła modlitwy i pomogło. Wzięliśmy jeszcze sierść kota, psa, krowy, włosy moje i Józka ( wszystkiego co mogła się wystraszyć) moja babcia podpaliła to węgielkiem i po kopciła Julkę jednocześnie modląc się żeby jej przeszło. I może nie jedna z Was w to nie uwierzy ale od tamtej pory moje dziecko przesypia całe noce.
Ludzie z całej Polski zjeżdżają do Orli ok Bielska Podlaskiego (ok 40km ode mnie) i babcia każdemu pomaga codzień przed jej chatką są ogromne.
Wpisz sobie w google nie wiem np. "uzdrowicielka lub Szeptucha z Orli)