reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia mi tez sie zdarzy krzyknąć na moje dzieci ale nigdy na obce.....
a co do dawania kar to tez mam swoje sposoby np tak jak ostatnio do małego pokoju zaprowadzam ale nigdy w kącie nie stawiałam.... wrrrr normalnie wściekła jestem:no:

reklama
Kaama, ja uwielbiam ciasta i ciasteczka. Ale musze zrobic ciasteczka maślane bo nie mam produktów do milki waya ;./ a nie mam jak się wybrac do sklepu.
Patrycja, Ja Ci sie wcale nie dziwie, Ty jestes od dawania kar i od wychowania a nie obce osoby. Poza tym, z tego co piszesz to nie zrobił nikomu krzywdy. A gdyby mu przypadkiem spadła ta zabawka? Co też by sie darła na niego?

Witam, my pospalismy do 9 juz drugi dzien, maly je po 6 i zasypia ze mna;-)nauczyl sie podnoszenia nogi do gory zebym calowala;-)dzis idziemy na szczepienie,trzeba szykowac 170zl, mleko juz kupilam bo wczoraj zamawialam. A i maly ostatnio bardzo lubi bawic sie smoczkiem, obraca w raczkach, gaworzy do niego,wklada do buzi i zaczyna os nowa albo rzuca a ja podaje. W aptece farmaceutka powiedziala ze tez ma Bartosza i tak samo skrecony:-D
Patrycja, nie dziwie Cie sie,sama bym tak zareagowala...nie rozumiem czemu wg niej mialo to sluzyc przezciez takie dziecko nic nie wynosi ze stania w kacie, poza tym rzucenie zabawka nie jest powodem do takich kar
Burzowata, gratuacje;-)co do ciagniecia za siusiaka to znam to, moj tak robi podczas kapieli gdy zabieram mu reke znaczyna znowu i to mocniej wiec dalam sobie spokoj, no i strasznie podnosi sie do siadania.
A co do chrzesnych ja mam duza rodzinie i zmojej strony moglam miec chrzesna i chrzesego a u Ł w rodzinie nie ma nikogo wiec ja wzielam siostre a on kolega(urodzili sie jednego dnia i mieszkali obok siebie, razem tez do technikum chodzili)
Mloda wy mnie Rafelek jest za maly na stawinie
Gosdia jaka duza Zosia, my dzis zobaczymy ile maly wazy ale pewnie zbliiza sie do 8 kg

A i znowu jestem zla na Ł jest w kole dziennikarskim, nie dosc ze ciagle pisze artykuly, chodzi na koncerty zeby pisac relacje czy wywiady to do tego na uczelni zakladaja radio i on ma sie zajmowac dzialem sportowym, no ekstra teraz dkla nas czasu nie bedzie mial

Gosdia ja niewiem jak ona w ten sposób bedzie wychowywać swojego syna to już mu współczuje.....
Anula daj znac po szczepieniu ile ten Twój bąbelek waży i jak zniósł szczepienie...
No rzeczywiście dużo zajęc na Twój Ł....:no:

Patrycja na 14 idziemy, dam znac pozniej bo po szczepieniu jeszcze zakupy i pranie bo jutro nie bede miala gdzie powiesic:crazy:
Maly jeszcze dzis nie spal, oszalec mozna...
A i zapomialam Wam pisac maly ma juz 2 zabki;-)

Ostatnia edycja:
U mnie właśnie Mariusz i Kuba sie obudzili.....
Ale Mariusz cos dziś strasznie marudzi... mam nadzieje że teraz sie wyspał i że bedzie już radosny :)
Ja tez sprzątam bo jutro i w niedziele szkoła to nie bedzie komu tym bardziej że zajecia mam do 16-17:dry:

Patrycja ty masz 3 synków??Czy coś mi się pomyliło?;)

Już doczytałam;)

Ostatnia edycja:
Sali :*:*:*
Ja właśnie postawiłam obiadek na gaz.... zostało tylko kotlety zrobić i bede mogła wziąć sie za reszte witamin...
Mieszkanie posprzatałam więc na week spokój :)

Pati czemu masz w avie psa z "jajkami" :-) juz zgłaszałam ten av na moderatorni ale widze ze nic z tym nie zrobili :-D heheheheh
Anula gratki ząbka:-)

My mamy juz 14sty zabek :-)
Zostalo mi odkurzyc i luzik :-)

reklama
hej...

wiem wiem raz jeden jedyny raz , tak Go postawiłam na nóżki ...!
:-)

juz po prakcie ;-)
nadrobie Was później bo teraz jakoś mi się nie chce :pPP

Do góry