Hej Wam.
dużo piszecie.
My we wtorek zaliczyliśmy z Justynką wizytę w poradni ortoptycznej, robiliśmy badanie na kat zeza. wyszliśmy z niejasnymi informacjami ale wszystko wytłumaczy nam okulistka. ale to pewnie dopiero w styczniu.
Sali Witaj.
K
aiek o widzę wzięłaś się a poprawienie formy? trzymam kciuki oby tak dalej.
.
Patrycja Złą matką nie jesteś. najlepiej jest uczyć dzieci od początku co o jakiej porze dnia mogą robić i do której mogą siedzieć. moja mama zawsze kazała nam iść spać po dobranocce, czasami w soboty tylko pozwalała oglądać filmy z nią. ale to rzadkość była. ja moje dzieci też już o 20 staram się żeby już w łóżkach leżały i mogą tak do 22 leżeć a nie zasną.
.
a co do jedzenia to Mareczek od 3 tygodni nie zjadł nic porządnego.
ja mam taką zasadę że jest obiad to musi go zjeść, jak nie chce to nie, zje tę zupę przy następnym posiłku, nie to nie, czeka do kolacji. w tym czasie tylko wodę pił i nie dało się go złamać wiec dostał kanapki na kolację. i teraz już robię tak że zje śniadanie, jak nie zje to czeka do II śniadania, ja nie zje czeka do obiadu,9 w miedzy czasie nie chce jeść) nie je obiadu trudno czeka na podwieczorek, ten zwykle zje, potem kolacja którą też zwykle zje, choć czasem ma humory i coś co wcześniej jadł aż mu się uszy trzęsły już mu może nie pasować. i to dziwne u niego teraz jest bo on nawet nie chce jeść tego co wcześniej uwielbiał.
no niezły spust mają twoi chłopcy.
Gosdia Zdrówka.
Wampi eee fajna praca, a ty pewnie pomagałaś trochę co?
Mariolcia och znam to. zawsze jest tak ze wszyscy myślą ze wiedza lepiej., nawet jak już Mareczek był malutki to próbowano mnie pouczać. trzymam kciuki.
Malwina Fajny kolorek.
Moda93 Zdrówka dla Was obojga.
Liza
no to gratuluję.
out Zdrówka.
B
eatkaa wItaj.
Lenka zdrówka.
Daffi zdrówka dla Julci.
Młodamamusia Trzymam kciuki.
Kamcia Sto latek dla VIKI.