reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi gratulacje ;-)

uciekam sie jeszcze wylansować
biggrin.gif

Boje się straszanie
unhappy.gif

patrycja , gosia , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek , Burzowata , Gosdia , rox , koniczynka , out , Malwina i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Wam.
dużo piszecie.
My we wtorek zaliczyliśmy z Justynką wizytę w poradni ortoptycznej, robiliśmy badanie na kat zeza. wyszliśmy z niejasnymi informacjami ale wszystko wytłumaczy nam okulistka. ale to pewnie dopiero w styczniu.
Sali Witaj.
Kaiek o widzę wzięłaś się a poprawienie formy? trzymam kciuki oby tak dalej.:tak:.
Patrycja Złą matką nie jesteś. najlepiej jest uczyć dzieci od początku co o jakiej porze dnia mogą robić i do której mogą siedzieć. moja mama zawsze kazała nam iść spać po dobranocce, czasami w soboty tylko pozwalała oglądać filmy z nią. ale to rzadkość była. ja moje dzieci też już o 20 staram się żeby już w łóżkach leżały i mogą tak do 22 leżeć a nie zasną.:-D.
a co do jedzenia to Mareczek od 3 tygodni nie zjadł nic porządnego.
ja mam taką zasadę że jest obiad to musi go zjeść, jak nie chce to nie, zje tę zupę przy następnym posiłku, nie to nie, czeka do kolacji. w tym czasie tylko wodę pił i nie dało się go złamać wiec dostał kanapki na kolację. i teraz już robię tak że zje śniadanie, jak nie zje to czeka do II śniadania, ja nie zje czeka do obiadu,9 w miedzy czasie nie chce jeść) nie je obiadu trudno czeka na podwieczorek, ten zwykle zje, potem kolacja którą też zwykle zje, choć czasem ma humory i coś co wcześniej jadł aż mu się uszy trzęsły już mu może nie pasować. i to dziwne u niego teraz jest bo on nawet nie chce jeść tego co wcześniej uwielbiał.
no niezły spust mają twoi chłopcy.
Gosdia Zdrówka.
Wampi eee fajna praca, a ty pewnie pomagałaś trochę co?
Mariolcia och znam to. zawsze jest tak ze wszyscy myślą ze wiedza lepiej., nawet jak już Mareczek był malutki to próbowano mnie pouczać. trzymam kciuki.
Malwina Fajny kolorek.
Moda93 Zdrówka dla Was obojga.
Liza
Mąz od poniedzialku idzie do pracy... <jupi> :-)
no to gratuluję.
out Zdrówka.
Beatkaa wItaj.
Lenka zdrówka.
Daffi zdrówka dla Julci.
Młodamamusia Trzymam kciuki.
Kamcia Sto latek dla VIKI.

Daffi No Justynka od początku samego zezuje, tylko że jak miała 2 latka i okulistka stwierdziła ze jest za mała to sami ćwiczyliśmy z nią, i zezik się zmniejszył i teraz od czasu do czasu się pojawia. dobrze że gorączki nie ma.

Umi no wiem cieszę się że nie wstrzymuje bo to byłby problem żeby wyjść z pampersów:)

Ewi dobrze że już wszystko wiesz:) Tak wzięłam się za siebie przed bieganiem było 61.7 kg teraz jest 60.3kg nie wiem czy coś poszło w dół może waga głupia ale lepiej się czuję:)

Daffi coś za coś Twoja księżniczka gada jak najęta moja nie boi się nocnika ale i na nią przyjdzie czas:)

Aaaa zupka pieczoarkowa zrobiona Domka opitoliła mi 2/3 takiego dużego jogurtu to mówię idziemy teraz się wysikać siadła i po chwili mi pełny nocnik przynosi:)

Sms od Młodej :"Dojechałam .Czekam w kolejce ,ręce mi się trzęsą:("

CO ZA DZIECKO!!!!! Poszłam do kuchni zobaczyć co z zupą przyniosła mi telefon z sms i pobiegła ja wchodzę na piętro słysze pluski a ona mi cała toaletę zapchała kolckami!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.

Kasiek, gratuluje wielkiego siusiu do nocnika.
Młoda, 3mam kciuki, będzie ok!
Mariolcia, szybkiego powrotu do domu.
Kaama, ten podatek to jest masakra.... trzeba jeszcze wziąc pod uwagę ze benzyna idzie do góry od nowego roku to wszystko pójdzie w góre ;/. Niedługo to na papier toaletowy ludzi stać nie będzie ;/ nie wspominając o jedzeniu.
Vikamcia, wszystkiego najlepszego dla córci, dużo zdrówka i spełnienia marzeń.

No i oczywiście więcej nie pamietam ;P. Zosia dzisiaj spała do 8.10. Szok zawsze dzień zaczynałyśmy o 6.30. Uciekam robić jakiś obiadek ;)

CO ZA DZIECKO!!!!! Poszłam do kuchni zobaczyć co z zupą przyniosła mi telefon z sms i pobiegła ja wchodzę na piętro słysze pluski a ona mi cała toaletę zapchała kolckami!!!!!!!!
Hahahaha ale agentka no :-) gratki pełnego nicnika :-D

Ściągnelas ze mnie dzis zupe pieczarkową :dry: :-D u mnie tez juz wsio zrobione, Miki polozony spac o 11:30, no i odpoczne troszke ;-)

Daffi dobrze ze z Julka lepiej. Zdrowka
Liza fajnie ze z praca sie udalo
Ewi powodzenia u okulisty
Vikamcia wszystkiego naj dla najstarszej coreczki! duzo zdrowka i szczescia!
Kasiek ale usmialam :) rosnie Ci agentka
wampi praca corci super :)
mloda 3mam kciuki!
Mariolcia glowa do gory. u mnie tez sie udzielaja niepytani. a najwiecej oczywiscie do powiedzenia ma tesciowa...

moja ma dzis marudny dzien...:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
nie nadrobie was teraz bo ide dalej spac u nas nooc spokojna tylko ja niespałam wcale bo ząb mnie bolał... pozniej zajrze i postaram sie nadrobic;)

STO LAT DLA VIKUSI
Współczuje bolacego zęba....

Hej Wam.
dużo piszecie.
My we wtorek zaliczyliśmy z Justynką wizytę w poradni ortoptycznej, robiliśmy badanie na kat zeza. wyszliśmy z niejasnymi informacjami ale wszystko wytłumaczy nam okulistka. ale to pewnie dopiero w styczniu.
Sali Witaj.
Kaiek o widzę wzięłaś się a poprawienie formy? trzymam kciuki oby tak dalej.:tak:.
Patrycja Złą matką nie jesteś. najlepiej jest uczyć dzieci od początku co o jakiej porze dnia mogą robić i do której mogą siedzieć. moja mama zawsze kazała nam iść spać po dobranocce, czasami w soboty tylko pozwalała oglądać filmy z nią. ale to rzadkość była. ja moje dzieci też już o 20 staram się żeby już w łóżkach leżały i mogą tak do 22 leżeć a nie zasną.:-D.
a co do jedzenia to Mareczek od 3 tygodni nie zjadł nic porządnego.
ja mam taką zasadę że jest obiad to musi go zjeść, jak nie chce to nie, zje tę zupę przy następnym posiłku, nie to nie, czeka do kolacji. w tym czasie tylko wodę pił i nie dało się go złamać wiec dostał kanapki na kolację. i teraz już robię tak że zje śniadanie, jak nie zje to czeka do II śniadania, ja nie zje czeka do obiadu,9 w miedzy czasie nie chce jeść) nie je obiadu trudno czeka na podwieczorek, ten zwykle zje, potem kolacja którą też zwykle zje, choć czasem ma humory i coś co wcześniej jadł aż mu się uszy trzęsły już mu może nie pasować. i to dziwne u niego teraz jest bo on nawet nie chce jeść tego co wcześniej uwielbiał.
no niezły spust mają twoi chłopcy.
Gosdia Zdrówka.
Wampi eee fajna praca, a ty pewnie pomagałaś trochę co?
Mariolcia och znam to. zawsze jest tak ze wszyscy myślą ze wiedza lepiej., nawet jak już Mareczek był malutki to próbowano mnie pouczać. trzymam kciuki.
Malwina Fajny kolorek.
Moda93 Zdrówka dla Was obojga.
Liza
no to gratuluję.
out Zdrówka.
Beatkaa wItaj.
Lenka zdrówka.
Daffi zdrówka dla Julci.
Młodamamusia Trzymam kciuki.
Kamcia Sto latek dla VIKI.
Ewi my w lutym idziemy do okulisty zmienić Sebusiowi okulary no i pewnie Kuba też bedzie miał.... boje sie tego troche bo wiem jakie były poczatku noszenia okularów u Seby no ale jakos damy rade...
Dziś dzieci mają wręcz wilczy apetyt... zjedli już parówki ( każdy po 2) banana i teraz jedzą jogurt, podzieliłam im 400 ml na dwie miseczki ale już słysze że Kuba chce jeszcze... niewiem czemu tak różnie mi jedzą :///
Komu w droge temu czas. ;-)

ide . kciuki prosze trzymac i myslec o mnie ;-))))))))
Trzymam kciuki :)
Umi no wiem cieszę się że nie wstrzymuje bo to byłby problem żeby wyjść z pampersów:)

Ewi dobrze że już wszystko wiesz:) Tak wzięłam się za siebie przed bieganiem było 61.7 kg teraz jest 60.3kg nie wiem czy coś poszło w dół może waga głupia ale lepiej się czuję:)

Daffi coś za coś Twoja księżniczka gada jak najęta moja nie boi się nocnika ale i na nią przyjdzie czas:)

Aaaa zupka pieczoarkowa zrobiona Domka opitoliła mi 2/3 takiego dużego jogurtu to mówię idziemy teraz się wysikać siadła i po chwili mi pełny nocnik przynosi:)

Sms od Młodej :"Dojechałam .Czekam w kolejce ,ręce mi się trzęsą:("

Hahahaha niezła agentka z małej :):):):) a Ty bawiłaś sie potem w łowienie klocków z kibelka :D

Ja już przygotowałam sobie obiad.. Dziś mintaja robie bo Sebuś chcial rybke... no ciekawe ile dzisiaj zje :sorry:
Kuba juz po drzemce, teraz zastąpił go Mariusz :):)

Do góry