reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heheh :-p widzę że tu jakieś tajemnicze tajemnice :-D
Mężuś usypia Zuzę,wiec wpadłam na chwilę,podczytać co u Was ;-)

Callie-współczuję tych migren. Mnie od 2 dni głowa boli ale do migreny mi daleko..
Anetka- ostatnio zastanawiałam się czemu tak malutko piszesz- brakuje tu Ciebie .

Jakoś też nie mogę wbić się w temat więc nie odpiszę każdemu.
Miałam brać się za porządki "ciuchowe" ale jakoś mi się nie chce :dry:

Dziewczyny co można dla Męża na pierwszą rocznicę ślubu kupić? :-p Co wy kupowałyście/kupiłybyście?

ja kupilam takie cos:

reklama
Paula u nas pierwsza rocznica dopiero 8 maja, ale postanowiliśmy gdzieś wyjśc:) Małą rodzicom zostawic a my gdzieś sobie pójdziemy:)

U Nas pierwsza rocznica już była, ale nic nie kupowaliśmy ani nigdzie nie wyszliśmy, dochodziliśmy do ładu z naszym związkiem....

Mam nadzieję że w tym roku gdzieś się wyrwiemy :-) może na dłużej.

Bry
Witam nowe mamy które jak szybko sie pojawily tak szybko znikly ale moze sie jeszcze odezwa.... :-)

Wczoraj jak M wszedl do domu, tak powiało chłodem, wymienilismy tylko pare słów, i co ma do mnie wąty chyba i tyle;] wkurzylam sie i nie odzywam do niego;]

Piszecie o rocznicach.... u nas 13 maja juz piata rocznica ślubu (chyba jestem jedyna z takim stazem ślubu?) :dry:...:szok: ale zleciało... Wypada w piątek wiec w sobote lub niedziele z tego co wiem to M mówił ze zostawiamy dzieciaki u tesciowej i mamy jechac do kina.... Zobaczymy....

Noc dupna, Miki wieczorem robil kupe, i dzis przed 6 tez sie obudzil i zrobil.... objawy wyzynajacych sie jedynek, bo ma katarek maly przy tym z niczego... ;] ehhhh

Hej,

My na nogach od 4:30. :dry: Maja wstała na jedzenie i jak już zakończyła "am,am" i zasypiała to zaczął dzwonić budzik M i nic ze snu nie wyszło. Później oczywiście głupek się tłukł w kuchni a mała tylko podskakiwała w pokoju na każdy dźwięk :dry: Teraz trochę przycichła na leżaku.

Paula nie wiem co Ci doradzić, bo ja prędko rocznicy ślubu mieć nie będę :-D:-D:-D

reklama
dobry :-)

Fikusek jej dobrze że nic Wam się nie stało! A piszczel może być poobijany i dlatego boli!

pogoda się ładna zrobiła :-) dzisiaj idę do nowej galerii bo nam otwierają, coprawda mała ale jest w Reserved wszystko tańsze dzisiaj i Housie promocja druga rzecz za 50 % i kolejny salon CCC otwierają, więc zobaczę bo też jakieś promocje mają dzisiaj być :-D

lolkak matko 4.30? :szok:

Do góry