reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkaak to kupuj chustę czym przędzej..
ja kupiłam jak Vi miała chyba 4 i pół miesiąca bo wcześniej też nie wiedziałam ... i jej się spodobała od razu:tak: nawet bardziej od wózka..
a i później jakoś nie przywykła do ciągłego noszenia.. tylko zawsze w chuście , a tak jak ja dawałam w wózek to siedziała i nie płakała że chce na rece czy coś...:tak:

reklama
Daff jaki pyszny ;-D

VikamciaG oo to może się skuszę,ale najpierw muszę uzbierać na nią :-D mam nadzieję,że moja księżna też da się później to wózka wsadzić :-D
ja moge Ci polecić z tych co ja mam
jest niedroga i ładne kolorki maja , a jest napewno dobra
CHUSTA TKANA AZIMI PASECZKI 5m PROMOCJA + PORADNIK (1481183894) - Aukcje internetowe Allegro

ale możesz znaleźć też inną , tylko pamiętaj żeby kupić tkaną
i żeby nie była elastyczna bo elastyczna jest dla dziecka tylko do 12 kg:tak:

hej:)

u nas też słonko, ale co z tego skoro wszyscy kaszlą i z Małą nie wyjdę na dwór. Bo prócz słonka ziimno;)

Dziś córa 15 miesięcy skończyła:)
100 lat!
ja prywatnie za gina tez placilam 70 zl i usg w cenie bylo:):-D

ja zmykam z
Alanem na specer:-D
spacer udany? :-p pochwal się kurtką i bucikami :-p

trinaa ale Twój dba o Twoje życie towarzyskie:-p mój by mnie nie puścił, ale sama bym poszła powiedziałam bym mu po fakcie:-p

Cherie ja się dostosuję :-p póki nie pracuję wsiadam i jadę :-p

yyyy i nie wiem co jeszcze:-p Kolezanka poszła mały wcina kanapkę bo zupką się gotuje jeszcze:-p mam małą obsuwę czasową :-p

Daffi nie wiem którego mogę sobie wziąć tego szampana :-p

100 lat!

spacer udany? :-p pochwal się kurtką i bucikami :-p

trinaa ale Twój dba o Twoje życie towarzyskie:-p mój by mnie nie puścił, ale sama bym poszła powiedziałam bym mu po fakcie:-p

Cherie ja się dostosuję :-p póki nie pracuję wsiadam i jadę :-p

yyyy i nie wiem co jeszcze:-p Kolezanka poszła mały wcina kanapkę bo zupką się gotuje jeszcze:-p mam małą obsuwę czasową :-p

Daffi nie wiem którego mogę sobie wziąć tego szampana :-p

bierz wszystko :-D

reklama
O dzięki :-) Bardzo przystępna cenowo:tak:Długo już Ci służy?

no teraz to mi nie służy :-D
ale służyła mi ok 5 miesięcy no i później musiałam przestać się chustowac bo miałam bóle brzucha w ciąży
ale wygląda jak nówka nieśmiganka:tak:
i zamierzam teraz tez ją wykorzystać.. aż się doczekać nie mogę...
gdzieś wyczytałam ze w tej chuście można dziecko nawet do 36 kg nosić (o ile się ma tyle siły):-D

Do góry