reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula to w waszym przypadku to fakt potrzebne było.

I jeszcze tramwajem 40 minut :-D ciekawe ile byście na piechotę szli :-D

No zamówiłam już jeszcze dzisiaj wyślą, mam nadzieję że nie będę żałować zakupu, bo nawet wózka na oczy nie widziałam :zawstydzona/y:

reklama
Witam młode Mamusie :). Ja jestem pazdziernikową Mamusia 2010 i zajrzałam tu do Was :) i chciałam poprosić o głosik dla mojej córci:) wlacze w konkursie o chuste i bardzo potrzebne na glosiki , bo jesteśmy dopiero na 13 miejscu. Jesli nie jest to dla Was problemem to pod moim suwaczkiem jest link wystarczy tam kliknąc i jak otworzy sie zdjecie to w prawym dolnym rogu jest myszka i trzeba tam klliknąć. Z góry bardzo dziękuje :) i jeśli moge to tu do Was pozaglądam. Pozdrawiam serdecznie

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ILE DO NADROBIENIA MAM

własnie wruciłam od lekarza....:dry::dry: Powiedziałam co i jak to on dał mi skierowanie na badanie krwi moczu... i skierowanie na usg... a na taka małpe trafiłam ta pielegniarke ze zapisała mnie dopiero na 23 marca.... nie wiem czy sie prywatnie nie wybiore na usg... jestem wsciekła...:wściekła/y:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ILE DO NADROBIENIA MAM

własnie wruciłam od lekarza....:dry::dry: Powiedziałam co i jak to on dał mi skierowanie na badanie krwi moczu... i skierowanie na usg... a na taka małpe trafiłam ta pielegniarke ze zapisała mnie dopiero na 23 marca.... nie wiem czy sie prywatnie nie wybiore na usg... jestem wsciekła...:wściekła/y:
no teraz na usg sie niestety tyle czeka.

ja chodze prywatnie a jak bylam w ciazy to usg mialam w cenie wizyty czyli 70 zl bo moja gin jest ordynatorem szpitala.
Eliza ty mieszkasz w Grojcu kolo slomczyna tak?;-)

Ja jakbym Amelke wsadzila w ta chuste to by ja chyba wszyscy w bloku slyszeli :-pdzis mialysmy tylka 1 pobudke o 4.30 a potem 8.30 i nadal nie spi ;/
maz dzis pierwszy dzien po zwolnieniu do pracy poszedl a jak wroci to ide na fitnes wkoncu bo juz opona sie robi:zawstydzona/y:

Gosiu ja mam pozyczona chuste i moja tez strasznie nie lubiła w niej siedziec :( jak miala ok 2miesiecy, ale jak włozyłam ja jak miala 4 miesiace to cala zadowolona i nie tylko ona, bo ciezaru nie czuc i wogole jest super. Tylko chuste musiałam oddac :( ehh.

reklama
NO JESTEM :-p czekam na przyjaciółkę :-p Kuba się kwalifikuje do spania :-p butki mu przyszły:-p aaaa i która z Was wysłała mi zaproszenie na FB? :-p Kasia? :-p dziękuje od razu :-p

ściskam Was wszystkie :-p wpadnę po wizycie :* i podpisuje Wam na posty ;-)

edit.

dobra już zajarzyłam Cherie :-p :***

Do góry