reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi. lolkak chyba ja zostanę gwiazdą wieczoru zamiasty tych tancerzy, z tym brzuchem;-):-D ale chyba się wybiorę dla śmiechu:-p

Lolkak zamówiłam x-landera xgo

Trinaa jak Ty nie chcesz iść to ja chętnie chętnie :-D:-D

Ja w sobotę kupiłam Julce 2 pary legginsów i bluzeczkę.

Muszę jeszcze jej buty kupić, zrobię miarkę z patyczka i tak będę w sklepie mierzyć, bo ta zołza na pewno się nie da :dry:

Paula mnie też to właśnie dziwi, powinien ją od razu na betę wysłać żeby potwierdzić, dziwne to.

Nie nadrabiam brak szans jedynie pobierznie cos tam wyłuskałam

Daffi Sto lat:-) spóźnione ale na FB były o czasie:-D

Co do chust i nosidełek mój Kacper miał nosidełko ale go nieznosił:-D jak widział to ryczał nie wiem czemu bo niby mu wygodnie było jak siedział w srodku to juz nie wyl ale jak sie go wkładało to masakra

anetka Zuzia nosi rozmiar 23 obecnie:shocked2:? to mój Kacper jak wielka stopa przy niej:-D 25 mamy:sorry:

Witam nowe mamy:-)

cherie co do spotkania jestem na tak z tym ze jak cos to musiałoby byc w debicy ewentualnie w rzeszowie jak bedziemy z młodym na wizycie bo weekendy u mnie odpadają:sorry: musiałabym ze soba drzec swojego a nie usmiecha mi sie to:-D

hehe tak byly o czasie. zreszta nie tgzreba pisac wszedzie zyczonek:D ja i tak w sozku jestem ze tyle osob mi je zlozylo. i ze niektorzy juz tuz po polnocy wyslali smsa. nie spoodziewalam sie i to jest najpiekniejsze. te zyczenia:D

Ja wróciłam od lekarza. No i co? Usłyszałam to samo że ładnie wszystko przygotowane, że główka nisko wstawiona, da się wyczuć ją itp. No ale co mi z tego ;] Na KTG jakieś leciutkie skurcze też wyszły ale to kropla w morzu potrzeb ... Powiedziała, żeby coś zacząć samemu działać ale niestety Krzysiek u siebie w Katowicach - od dzisiaj ma tą robotę na 2 tygodnie w tym kiosku u kumpla i niestety nie wykorzystam go :(

Zuzia wstała i idziemy w teren, taka piękna pogoda

anetka fajnie ze zakupy się udały

trina fajny pomysł na dzien kobiet:-)

A mnie juz pewnie bedzie mniej na forum ,bo zaczyna się sezon letni w pracy , więc wymiana i sprzedaz opon...

Ale mam nadzieje Was podczytywać i zawsze coś skrobnąć

U nas otwarli fajny ciucholand z dziecięcymi rzeczami, super ubranka, normalnie miodek, ale to po wypłacie męża będę mogła poszalec i coś Małej kupic. Może dorwę też jakąś kurteczkę na wiosnę. Ogólnie na wiosnę ma wszystko, na lato to już w ogóle makabra jak dużo ubranek bo co teściowa czy ciocie Martynki kupują to letnie rzeczy czy to sukienusie czy bluzeczki rozkoszne. Tak więc jak jeszcze coś kupią letniego to się wkurzę:p Mam poukładane sztabkami ubranka i na lato jest duuuża piramidka a np bluzek na jesień już maaała piramidka. Ale do jesieni jeszcze daleko. Czapki mamy na wiosnę i to 4. Kurteczka dżinsowa jest, kamizelka ciepła z kożuszkiem, pod spód gruby swetr i też fajnie. 2 są takie śliskie kurteczki czyli jakby deszczyk był. Butki też mamy bo dwoje adidasków i jedne kozaczki.
No a Martynka nosi rozmiar 20:)
No i mamy jeszcze płaszczyk, mógłby byc na wiosnę, ale jest na 86 romiar a Mała nosi 80 i nie wiem czy do wiosny urośnie:p Najwyżej na wczesną jesień będzie.

kiniorek a wiesz ze tego kwaitu jest pól światu:-p a tak na serio to sama nie wiem co ci doradzc ja w przyspieszeniu porodu to nie jestem ekspertem

daffi a bo to czasem taka głupotka a jak cieszy:-)

Ja wróciłam od lekarza. No i co? Usłyszałam to samo że ładnie wszystko przygotowane, że główka nisko wstawiona, da się wyczuć ją itp. No ale co mi z tego ;] Na KTG jakieś leciutkie skurcze też wyszły ale to kropla w morzu potrzeb ... Powiedziała, żeby coś zacząć samemu działać ale niestety Krzysiek u siebie w Katowicach - od dzisiaj ma tą robotę na 2 tygodnie w tym kiosku u kumpla i niestety nie wykorzystam go :(

kochana jeszce troszeczke i ruszy:D
ja mojej kuzynce zaproponowalam chodzic po schodach i brac cieple kapiele i od 3 w nocy jest w spzitalu ze skurczami. takze czekamy az urodzi:)
ze nie mogla wczoraj zaczac;p

reklama
Kiniorek to zrób na opak. Po prostu nie staraj się przyspieszyc a pewnie Młody się wkurzy, że nie starasz się, nie będzie miał z Ciebie polewki i wyjdzie:p

Do góry