reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malwina mnie też marzy się dziecko ale za 6 lat gdzieś. Niestety pewnie u mnie studia odpadną albo studium takie jak marzyłam zrobić. No ale trudno. Chociaż Krzysiek ma zrobione studia licencjackie.
Vikamcia mnie chusta ciągle po głowie chodzi i jakoś nie mogę się skusić na kupno.

Kurde ale bym chciała żeby mnie coś w nocy ruszyło...

femme To była miła niespodzianka- paczka z Bebiko:-D
malwina Ja też mam dość blisko do Tczewa:tak:Gratki dla siostry :tak:
vegas Gratki dla męża, oby podwyżka była przyzwoita, to może lepszy prezent na urodziny ci wpadnie;-):-D
kiniorek Rozpakujesz się w końcu?!:-D:-D:-D
daffi Gratuluje wygranej i zazdroszczę :tak: Super przedurodzinowy prezent :tak: I wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anetka Gratuluję biletów :tak:
Dużo zdrówka dla chorujących!!!
Chciałam popisać, ale nadrabiałam i nadrabiałam, aż mi się oczy zaczęły kleić, a i tak nie doczytałam wszystkiego. Jutro do pracy idę, więc pewnie kolejne zaległości mi się zrobią:dry:

kiniorek powiem CI że chusta jest zdrowsza i o wiele wygodniejsza od nosidełka...:tak:
dziecko się w niej układa naturalmnie,. a w nosidle ma nienaturalnie wyprostowany kręgosłup...

ja mam taką chustę i oczywiście "zamotana" w niej Vi
DSC05251.jpgDSC05252.JPGDSC05222.jpgDSC05482.jpg

Ostatnia edycja:
konniczynko ja bym bardzo chciała ale jakoś mi to nie wychodzi :dry:TZN Kasper nie wychodzi :nerd:
A już myślałam że coś mnie zaczęło dzisiaj ruszać :-(

ViKamcia super chusta:) fajny kontakt matki z dzieckiem;)

w rodzinie szwagierki są trojaczki, trzy dziewuszki. Był też synuś, jako czwarty, ale niestety zmarł przy porodzie czy po, nie pamiętam. One mają teraz 7 lat, głośno o nich co roku w Dzienniku Zachodnim - a dokładniej w dodatku pszczyńskim. Ale ja też bym trojaczek nie chciała miec. Nawet zresztą bliźniąt nie.

My mamy wózek chicco simplicity i jestem zadowolona dość z niego. Napewno fajnie sie nim jeździ, manewruje. Jedynie to,ze Adaś jest dość długi i już jakoś te nogi pozginane, spać już nie bardzo na spacerze,bo pół go wisi już teraz,chyba,ze tak zmróżyć oko na siedząco, a pokrowiec na nogi też nie da rady założyć, bo nogi dołem wystają sporo. Planuje jeszcze trochę przez lato na dłuższe trasy (czy nad wode),jakby chciał odpocząća potem to już nie bardzo. My teraz czesto bez wózka się przemieszczamy. Na zime to już sanki chyba-bo nie wiem jak bym go tam władowała.Jak ktoś ma przeciętnego wzrostu dziecko-to napewno fajnie by posłużył ten wózek. My jeżdzimy ponad rok i nie zawiódł nas. A 3 latka w wózku nie bardzo sobie wyobrażam. Myślę,ze dzieci w tym wieku to już nie bardzo chcą w wózku siedzieć. Adaś uwielbia chodzić na nogach po dworze.

Pierwsza :-D

Kamcia fajnie wygląda dziecko w tej chuście, ja jakoś nie mogłam się do niej przekonać, ale to i dobrze bo Julka nigdy nie lubiła za bardzo za rękach siedzieć.

Dziewczyny jak to jest z tym Tamtum Rosa, robisz roztwór z 0.5l wody no i wiadomo podmywasz się, a później trzeba spłukać się czystą wodą? czy nie?

reklama
Do góry