reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa w tym Xlanderze przednie kółka są masakrycznie cienkie, Jak będziesz nim jeździła po sklepie to ok,ale jak wyjdziesz na chodnik i zaliczysz większą dziurę to koniec-kółko odpada. A tak to fajny,bo głęboki i szeroki i lekki.

U nas też śnieżyca, nie da się wyjść z domu. Mam nadzieję,że jutro tak nie będzie.

VikamciaG a jakim wózeczkiem teraz jeździcie? Mi się marzył Maclaren ale chyba stanie na Mamas&Papas,podobała mi się też bebe Confort

Ostatnia edycja:
reklama
Nasz wóz kosztował 870zł. Ale myślę że przynajmniej tak do 3 lat starczy. Jest solidny i w ogóle. Ale głowy nie dam.
Oglądam teraz z rodzicami ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA i normalnie wymiękam ^^

Martynce przebił się kolejny ząbek bo czuc go pod palcem, chyba czwórka, na dole, ale stwierdzam na razie po wyczuciu pod palcem, zaglądnąc Martynka sobie nie da w pysię;) ma ciągle mokre bluzki ze śliny, tak się ślini:D

lolkak jeździmy teraz takim
JUMPER X TAKO +9 gratisów dostawa GRUDZIEŃ 2010! (1480817240) - Aukcje internetowe Allegro
kolor turkus (12)

no i dałam za niego 1500zł bo kolor ledwo wszedł na rynek i był droższy...:sorry2:
plus przesyłka do irlandii prawie 400zł to trochę zapłaciłam..

paula włąsnie takie co siedzi dziecko z przodu i z tyłu mi się nie widza bo przecież to jedno dziecko nic nie może oglądać poza tyłem przedniego siedziska:baffled:
i jednak chciałabym gondolkę żeby nie było samych spacerówek:tak:
ale znów te obok siebie są zbyt szerokie jak na mój gust:sorry2:
tak źle i tak niedobrze...
tu np 12 zdjęcie(zielony wózek po lewej) tako jak jest gondolka dla mniejszego dziecka i spacerówka dla większego
Jumper DUO Tako FOTELIK-AUKCJA PROD.-raty- GRATISY (1475997696) - Aukcje internetowe Allegro

no i napewno nie chcę wozić 3 letniego dziecka w wózku:no: do 2 lat max czyli do zimy..
dlatego nie wiem czy jest sens kupowac podwójny..
3 letnie dziecko jak dla mnie jest zdecydowanie za duże na wózki ;-)

vegas gratuluję ząbka

ja to planuje alana max do 3 roku wozic w wozku na dluzsze trasy jak bysmy sie gdzies wybierali,ale mysle ze juz jak bedzie mial 2,5 to juz nie bedziemy korzystac.

Witam

daffi 100 lat
anetka gratulacje biletów

A moja siostra dzisiaj urodziła córeczkę o 4.08
Byliśmy ją odwiedzić , Julka jest śliczna i taka malutka
Chciałabym jeszcze takie malenstwo , najlepiej dziewczynkę:)

Kiniorek to nie drogo Ci wyszło za wielofunkcyjny.

Kamcia mi się ten podoba tylko cena trochę powala

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: DUO dla dzieci

A ja nie wiem do kiedy Julka będzie jeździła w wózku, my lubimy jeździć daleko samochodami a później cały dzień zwiedzamy, więc myśle że nie szybko będzie dała radę za Nami na nózkach nadążyć.

reklama
Do góry