patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
nadrabiam od wczoraj bo dzisiaj czasu nie miałam, a teraz jest ;-)
justys85 witam!:-)
Chérie zdrówka dla synka!
Ewi dla Mareczka też dużo zdrówka!
mam identyczny przepis
nadrobiłam dzisiaj coś mało napisałyści, ale tym o to sposobem nadrobiłam
femme mi tez jest ciężko uwierzyć w te +11
justys85 witam!:-)
fajnie się czyta Twoje posty...jak zwykle kilometrowy post mi wyszedł
duży chłopak, fajnie że chce jeść cząsteczki niż papkę, a M to bym na Twoim miejscu jeszcze strzeliła w głowę by mu się odechciało fochów ;-)Hej
znów pierwsza?
ee druga ;-)
anetka trzymam kciukasy :-)
Witam nową mame stczyczniówke ;-) justys
U mnie noc srednia,nawet M jak miloc nie obejrzalam.... padłam
a teraz jem sniadanko :-) a Miki ze mną normalne daje mu kawaleczki parówki drobiowej a ten slicznie gryzie ją i juz sie nie zaksztusza, tak jak wczesniej jejku jemu juz niedlugo 9mies stuknie i 10ty zacznie... ale zleciało....
M pofukany na mnie h** wie o co... ehhhh faceci........
mój był 15 minut gorszy słyszałam już w grudniu zero odpowiedzialności i za co ludzie im płacąNie chce Was dołować Julka spała dziś do 8:45
...
Kiniorek oglądałam DDTVN w słoiczkach grebera "indyk" był MOM a myslałam że to taka dobry i solidny koncern
u mnie też krupniczek dzisiaj był ulubiona zupka Kubunia ;-)A ja serwuje dzisiaj krupnik, kto chętny zapraszam
Na moje te słoiczki tez nie są wcale zdrowe, jak coś co ma 3 lata przydatnosci moze takie być i to dla małych dzieci
Zuzia na szczescie gardziła tymi obiadkami
ja w tym roku też mam zamiar nadrobić bo w zeszłym patrzyłam na pączki, mały miał prawie 2 tygodnie i problemy z brzuszkiemVegas ja jeszcze kilka miesięcy temu nie jadłam pączków wcale, a z marmoladą to już w ogóle, takie fuuuj były dla mnie ale jutro się najem, wreszcie bez wyrzutów sumienia
a Martynka może zostanie kiedyś gimnastyczką,albo jakąś tancerką, kto wie:-)
Chérie zdrówka dla synka!
Ewi dla Mareczka też dużo zdrówka!
Umi nie no to jak było napisane, to widzieli co brali, ja zawsze czytałam etykiety słoiczków.
Eliza proszę:
Faworki
[FONT="] [/FONT][FONT="]Składniki:[/FONT][FONT="] [/FONT]
[FONT="]2 szklanki mąki[/FONT]
[FONT="]6 żółtek[/FONT]
[FONT="]jasne piwo - objętościowo tyle, ile żółtek[/FONT]
[FONT="]szczypta soli[/FONT]
[FONT="]litr oleju do smażenia[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Z mąki, żółtek, piwa i soli wyrób elastyczne ciasto. Trzeba je wyrabiać tak długo, aż pojawią się w nim pęcherze. Na koniec można się nad nim trochę poznęcać (świetny sposób na rozładowanie negatywnych emocji, jeżeli je masz) - trzeba około 10 razy mocno uderzyć ciastem w stół lub blat, za każdym razem zwijając je do środka. [/FONT]
[FONT="]Rozwałkować ciasto na cienkie płaty, paseczki rozkroić na środku i przełożyć, smażyć w głębokim oleju.[/FONT]
mam identyczny przepis
femme mi tez jest ciężko uwierzyć w te +11