reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja mam lenia i do tego M mnie :wściekła/y: łaskawie mnie uprzedził,że dziś wyjeżdża na weekend do mamusi. Oczywiście SAM. Nas nie zabierze,bo miejsca nie ma w samochodzie:crazy: Co za typ. Ja tam do jego mamusi się nie spieszę, wolę do swoich jechać :-D

Paula no to może dobijemy targu :-D:-D

Kamma ślicznotka z niej....
Ja musze kolarze porobić ale jakoś mi sie nie chce... Chłopaki sie bawią a ja już wszystko porobiłam.. musze tylko syche pranie poskładac ale to moment.....Obiad mam z wczoraj to gotowanie dziś odpada ...
A gdzie reszta dziewczyn sie dzis podziała?? Ixi Eliza Umi???

lolkak no właśnie się domyśliłam:-D ale to chyba dobrze, niech zajada i rośnie zdrowa;-) a to nie przepadasz za teściową?

Malwina trzymaj się i uszy do góry :* ;-)

a mnie dzisiaj naszło na warzywa z patelni,dobrze,że mam zapas zrobiony:-p

hej:) dziś wcześniej odpliłam lapa bo nie chciałam nadrabiac nie wiadomo ile:p

Mała mi fuczy bo nie znosi kiedy ja netuję przy niej, zaraz Małża trzeba budzic.
Mam rozcięty palec w 3 miejscach na zgięciu od paru dni, okropnie boli jak nim bardziej ruszam albo jak się stuknę w coś..

Nocka fajna, 1 pobudka tylko i to dlatego, że przed pójściem spac Perła nie chciała kaszki to się po 1 o nią upomniała. I do 7.20 spała.

Kaamaa śliczna ta Twoja Mała:) Na 2 zdj jak moja Chrześniaczka wygląda:)
Martyna śliczna Gabi, zdjęcie w załączniku super, a ta fryz:D

Gsbi i Jilka sa sliczne:)

my wrocilismy ze szczepienia:) Alan oczywiscie nie plakal a tylko usmiechal sie do pani jak mu szczepionke dawlaa:) nastepne szczepienie w maju:)Chyba moje dziecko po mnie odziedziczylo ta odwage przy kluciach:)

reklama
Do góry