reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej .. wpadam w nocy ( u mnie zaraz będzie 1)
własnie nadrobiłam całe 37 stron:szok:
połowy nie pamiętam..
najpierw napisze że dzisiaj czułam się tak fatalnie że tylko jak wstałam i zeszłam z spialni na dół , to sie połozyłam i zasnęłam :confused2: i spałam do 14 aż mąż mnie na obiad obudził, później pojechaliśmy na osiołki.. i prawie zemdlałam.. tak mi było słabo i niedobrze, resztę dnia jakoś na spokojnie spędziłam , za bardzo z małą nie szalałam więc tak źle nie było..
obejrzałam film , i wkońcu was nadrobiłam:-p

fikusek mam nadzieję że będzie wszystko ok..
kiniorek moja bratowa też ma takie rozstępy , ona mąła chuda(150cm i 46kg) a w ciązy orzytyłą 25 kg pco później zrzuciła oczywiście od razu , ale brzuch ma w takich rozstępach wielkich
martyna nie przejmuj się co inni gadają.. ludziom się nudzi czasmai:sorry:
Vegas, Malwina śliczne zdjęcia
anetka ale mała była pulpaśna i słodka jak miała roczek:-D

co iałam jeszcze pisać .. hmmm
aha
ja muzyki słucham każdej :tak: jak mi wpadnie w ucho metal to będzie metal , jak pop to pop hip-hop też
zależy :-p

jeśli chodzi o wagę po ciąży to ja ważyłam o całe 3 kilo mniej niż przed ciążą .. ciekawe jak będzie teraz:-p

aha chciałam się pochwalić że przyszedł im list ze szpitala i 1.03 mam usg czyli już we wtorek:-)

i nie pamiętam co jeszcze miałam dodać... yhhh za dużo tego naprodukowałyście:-p

aaa femme teraz mam cały czas fioletowe włosy tylko mi trochę już sie wymyły , ale nie chciałam farbować w ciązy więc niech sobie takie będą póki co:-p

dobra zmykam już spać ...
do jutreka , wpadnę jak zawsze dopiero po obiedzie:-):tak:

reklama
w końcu siadam rano do komputera i nie musze czytac kilkunastu stron. :-D
iu mnie dizsiaj bólu brzucha ciag dalszy. w nocy zasnąć nie mogłam. nawet leżeć było ciężko.
Kiniorek To mierzysz tylko cm wyżej niż ja. Ja mam 157. Jeśłi na tym pierwszym zdjeciu ważyłaś te 65 kg to super wyglądałaś jak na tę wagę.

helol:)

my juz na nogach,zaraz z Alanem na sniadanie idziemy,pozniej dzwonie do przychodni o moze uda mi sie karte do mojej lekarki wyciagnac to pojde z tymi nerkami by dala skierowanie do nefrologa czy urologa.

No i planuje z alanem na szczepienie w koncu dzis isc:)

Vegas ale ta Twoja mała to cudeńko :-)

Anetka Zuzia może jest i łysa ;-) ale i tak jest fajna. A jakie fajnie dialogi z mamą prowadzi :-D

Malwinka Maja ma takie same różowe spodenki jak te co wystawiłaś :-D

Fikusek mam nadzieję,że się uda dostać do lekarza. Ja jak byłam ostatnio to z łaską dostałam skierowanie do laryngologa,bo w mojej przychodni jest ale płatny,więc nie chcą dawać skierowań,żeby zarobić. No i powodzenia na szczepieniu;-)

Też jestem z tych niskopiennych :-D 164 cm ;-)
Jak będziecie coś wystawiać to dajcie linki :-)

Witam

vegas slicznotkę masz:)

lolkak a jak nocka dzisiaj???

Ja tez mam wzrostu tylko 164 cm...

U nas nocka z 3 pobudkami. więc nie najgorzej. Ciekawe czy dzisiaj Zuzia wytrzyma tylko z jedną drzemką??

kiniorek świetnie wyglądasz i wyglądałaś :-)

ja ma aż 178 cm wzrostu i kupienie spodni do kostek to dla mnie wyzwanie, póki co tylko Ravel i Bigstar ma na moje giry dobre spodnie długościowo:zawstydzona/y:

no i wstałam kupiłam męzowi na allegro nową aktówkę taki mój prezent do nowej pracy :-D po pierwszym dniu troszke pełen obaw ale i zadowolony więc myślę ze będzie ok, bo on zdolny leń :-p

edit.

Malwina Zuzia w tym wieku spokojnie powinna wytrzymać, mój mały wstaje przed 8 kłade go po 11 śpi 1,5 godz. i wytrzymuje do 19 do kapieli a o 20 do wyrka :tak:

Ostatnia edycja:
A mnie sie nic nie chce narobiłam tyle o ile:-p

jedno co mi wpadło w oczy

martynka fikusek ma racje edytuj posty... tam juz ci ewi widze połaczyła ale dobrze by bylo gdybys zwracała uwage na to co ktoś do ciebie pisze i o co cie prosi

mojej lekarki nie ma,dopiero 14 marca ma byc ...wiec sobie poczekam.
Polozylam Alana i zaraz zbierac sie bedze na szczepienie i jak wstanie to pojdziemy.

Vegas ale Martynka się zmieniła! Jak miała 1,5 miesiąca to niezły pulpecik z niej był :-p a później już ciągle chudziutka ;-)

Malwina pewnie, że wytrzyma ;-) już duża jest, jedna drzemka powinna już wystarczyć :tak:

patisia 178, zazdroszcze!!! ja bym chciala 175 ale wtedy bylabym prawie taka jak mój mąż :-p Ty to pewnie masz wysokiego faceta? :-p

reklama
Witam...
Pierwsza noc kiedy się wyspałam :szok: normalnie aż dziwne! No ale dobrze bo przynajmniej mam energię :-)

w końcu siadam rano do komputera i nie musze czytac kilkunastu stron. :-D
iu mnie dizsiaj bólu brzucha ciag dalszy. w nocy zasnąć nie mogłam. nawet leżeć było ciężko.
Kiniorek To mierzysz tylko cm wyżej niż ja. Ja mam 157. Jeśłi na tym pierwszym zdjeciu ważyłaś te 65 kg to super wyglądałaś jak na tę wagę.

Ja ważyłam w tedy 60kg :-( 65 to bym chciała mieć jakbym już miała być po ciąży.

Do góry