_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej .. wpadam w nocy ( u mnie zaraz będzie 1)
własnie nadrobiłam całe 37 stron
połowy nie pamiętam..
najpierw napisze że dzisiaj czułam się tak fatalnie że tylko jak wstałam i zeszłam z spialni na dół , to sie połozyłam i zasnęłam i spałam do 14 aż mąż mnie na obiad obudził, później pojechaliśmy na osiołki.. i prawie zemdlałam.. tak mi było słabo i niedobrze, resztę dnia jakoś na spokojnie spędziłam , za bardzo z małą nie szalałam więc tak źle nie było..
obejrzałam film , i wkońcu was nadrobiłam
fikusek mam nadzieję że będzie wszystko ok..
kiniorek moja bratowa też ma takie rozstępy , ona mąła chuda(150cm i 46kg) a w ciązy orzytyłą 25 kg pco później zrzuciła oczywiście od razu , ale brzuch ma w takich rozstępach wielkich
martyna nie przejmuj się co inni gadają.. ludziom się nudzi czasmai
Vegas, Malwina śliczne zdjęcia
anetka ale mała była pulpaśna i słodka jak miała roczek
co iałam jeszcze pisać .. hmmm
aha
ja muzyki słucham każdej jak mi wpadnie w ucho metal to będzie metal , jak pop to pop hip-hop też
zależy
jeśli chodzi o wagę po ciąży to ja ważyłam o całe 3 kilo mniej niż przed ciążą .. ciekawe jak będzie teraz
aha chciałam się pochwalić że przyszedł im list ze szpitala i 1.03 mam usg czyli już we wtorek:-)
i nie pamiętam co jeszcze miałam dodać... yhhh za dużo tego naprodukowałyście
aaa femme teraz mam cały czas fioletowe włosy tylko mi trochę już sie wymyły , ale nie chciałam farbować w ciązy więc niech sobie takie będą póki co
dobra zmykam już spać ...
do jutreka , wpadnę jak zawsze dopiero po obiedzie:-)
własnie nadrobiłam całe 37 stron
połowy nie pamiętam..
najpierw napisze że dzisiaj czułam się tak fatalnie że tylko jak wstałam i zeszłam z spialni na dół , to sie połozyłam i zasnęłam i spałam do 14 aż mąż mnie na obiad obudził, później pojechaliśmy na osiołki.. i prawie zemdlałam.. tak mi było słabo i niedobrze, resztę dnia jakoś na spokojnie spędziłam , za bardzo z małą nie szalałam więc tak źle nie było..
obejrzałam film , i wkońcu was nadrobiłam
fikusek mam nadzieję że będzie wszystko ok..
kiniorek moja bratowa też ma takie rozstępy , ona mąła chuda(150cm i 46kg) a w ciązy orzytyłą 25 kg pco później zrzuciła oczywiście od razu , ale brzuch ma w takich rozstępach wielkich
martyna nie przejmuj się co inni gadają.. ludziom się nudzi czasmai
Vegas, Malwina śliczne zdjęcia
anetka ale mała była pulpaśna i słodka jak miała roczek
co iałam jeszcze pisać .. hmmm
aha
ja muzyki słucham każdej jak mi wpadnie w ucho metal to będzie metal , jak pop to pop hip-hop też
zależy
jeśli chodzi o wagę po ciąży to ja ważyłam o całe 3 kilo mniej niż przed ciążą .. ciekawe jak będzie teraz
aha chciałam się pochwalić że przyszedł im list ze szpitala i 1.03 mam usg czyli już we wtorek:-)
i nie pamiętam co jeszcze miałam dodać... yhhh za dużo tego naprodukowałyście
aaa femme teraz mam cały czas fioletowe włosy tylko mi trochę już sie wymyły , ale nie chciałam farbować w ciązy więc niech sobie takie będą póki co
dobra zmykam już spać ...
do jutreka , wpadnę jak zawsze dopiero po obiedzie:-)