fikusek1988
Mama Alanka:)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj dran sie z niego nieziemski zrobil a od urodzenia taki grzczny byl ze w ogole nie czulam sie jak bym miala dziecko ale teraz nadrabiazdjęcia super :-) wygląda na takiego małego łobuziaka
moj to juz sam smiga dzis biegal po calej chalupieFikusek super, że Młody już tak sobie sam stoi=) nasza córa dzisiaj rekord pobiła i jakieś 7s stała sama=)
wow Fikusek, extra=D brawo dla Alanka=) Szok, że tak wcześnie=) siostrzeniec męża zaczął chodzic jak miał 10 miesięcy, ale nie pamiętam tego okresu hehe.
wiesz.. w jego wieku nawet 1 samodzielny krok to mega sukces=) wzrusza mnie jak widzę takie maleństwa samodzielnie stawiające niepewne kroczki heheno na filmie sie jeszcze tak trzasl jak galareta ale dzis juz chodzil super,stwal przy lozku i szedl do szafek
wiesz każde dziecko ma swój indywidualny tok rozwoju=) pójdzie jak będzie w stanie=) i pamiętaj nie ma co porównywac dzieci do siebie=)Jaki slodziak jak sobie swietnie smiga,moja dzis skonczyla 11 miesiecy i jeszcze nawet sama nie stoi mysliscie ze do roczku pojdzie?
t wszytskiego najlepszego dla twojej niuni Dzieci czasami sie boja pojsc,ale jhak sie juz przekona to pojdzie i bedzies zbiegac za nia tak jak ja za AlanemJaki slodziak jak sobie swietnie smiga,moja dzis skonczyla 11 miesiecy i jeszcze nawet sama nie stoi mysliscie ze do roczku pojdzie?