reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda trzymam kciuki za prawko:)
Elizka21 no to trzymam kciuki za szybki poród bo widzę że już blisko:)
geroland nie martw się na pewno dasz radę i gratuluje!:)

i dzień dobry:) przez te deszcze tylko szkody narobiło cały korytarz w domu miałam zalany po kostki:/ parkiet do zdarcia:/ ale od wczoraj słoneczko świeci więc sprzątam piorę:/ miłego dnia dziewczynki:blink:

reklama
ej dziewczyny bardzo awno mnie tu nie bylo:)
widze ze sie nie zle rozpisalyscie.. u nas te sliczna pogoda wiec zaraz bdziemy mykac na spacer tylko alunie musi sie obudzic..
no troche sie pogmatalo przez ten czas ..dowiedzialm sie ze jestem w drugiej ciazy ciekae jak ja sobie dam z tym rade
wow! to gratuluje, a moge wiedziec ile masz wiosenek?
ciezko z dwojka, nie dziwie sie ze bylas zla jak sie dowiedzialas, ja to bym sie chyba powiesila, o ile predzej rodzinka by mnie nie zatlukla!ale trzymam za ciebie kciuki!

witam sie mi przed chwila do kuchni wlecial olbrzyyyymi szerszen i uciaklam stamtad!

a no tez sie zalamalm ajk sie dwoiedzialm zabezpieczalismy sie i niby mialo byc ok no i sie przejechalismy...no troche strach jak dac sobie rde z dwojka.. od czoraj jeszcze te bole brzucha troche sie boje zre to cos poaznego bo w poprzedniej nic takiego nie mialam ale jutro pogadam z moim ginem
Kochana ja też byłam w szoku jak sie dowiedziałam o drugiej ciąży.... Kilka miesięcy wcześniej moja ginka mi powiedziała ze dopóki nie wylecze jajników do końca to sa bardzo małe szanse praktycznie zadnych na zajscie w ciaze.... a tu masz.... ale dałam rade no ale u mnie to inna bajka bo miedzy moimi chłopakami jest 3 lata różnicy..... Kochana dasz rade na pewno..... Nie przejmuj sie tymi co Cie potepiaja ze tak szybko juz drugie...tak sie stało i co zrobisz.... moja mama też rodziła rok po roku dzieci.... Kochana nie jesteś sama masz swojego faceta...pomoże Ci bedzie ok... Tylko teraz musisz dbac o siebie zeby dzidzius urodził sie duuuży i silny... Kochana jestem z Tobą całym serduchem.... Trzymaj sie :)):)):)) A te bóle brzucha ja miałam tak samo w drugiej ciąży....
wow! to gratuluje, a moge wiedziec ile masz wiosenek?
ciezko z dwojka, nie dziwie sie ze bylas zla jak sie dowiedzialas, ja to bym sie chyba powiesila, rodzinka by mnie nie zatlukla!ale trzymam za ciebie kciuki!

witam sie mi przed chwila do kuchni wlecial olbrzyyyymi szerszen i uciaklam stamtad!

ja nie nawidze owadów..... błłłłłłłeeeee... a lata mi tu jakaś mucha ale synuś ja goni i woła za nią "zabije Cie uciekaj" hahaha :):):)

hejka dziewczyny:)

Kacha-ja nie nawidze szerszeni a mam je pod nosem....bo mieszkam przy lesie i tu duzoo tego lata....bleeee

U mnie sloneczko swieci chodz widze ze za apre godiznke chyba bedzie padac....

robie Ciasto...ciekawe czy sie uda...

MIlego dnia

dzieki za wsparcie dzieczyny:)
sumie nie wiadomo czy donosze ta ciaze dzisiaj sie dowiedzialam ze pojawilo sie juz rozwarcie brzuch jest strasznie twardy... teraz ta dzisiejsza doba bedzie decydujaca...
ja mam w tej chwili 18 nascie lat.. a czepu pytasz????

sumie nie wiadomo czy donosze ta ciaze dzisiaj sie dowiedzialam ze pojawilo sie juz rozwarcie brzuch jest strasznie twardy... teraz ta dzisiejsza doba bedzie decydujaca...

bądź dobrej myśli! pozytywne nastawienie to podstawa! Trzymam kciuki żeby z Kruszynką było wszystko ok. A dać rade na pewno dasz:) Dbaj o siebie i uważaj:)

hejka dziewczyny:)

Kacha-ja nie nawidze szerszeni a mam je pod nosem....bo mieszkam przy lesie i tu duzoo tego lata....bleeee

U mnie sloneczko swieci chodz widze ze za apre godiznke chyba bedzie padac....

robie Ciasto...ciekawe czy sie uda...

MIlego dnia
uuuuuu...wspolczuje:eek:

wybacz ale z czystej ciekawosci:zawstydzona/y:trzymam za ciebie kciuki kochana i za dzidzie!:tak:

ja mam dziesiejszy wieczor dla siebie, K. w pracy maly spi...(o chyba sie budzi) dobra lece pa!@:sorry2:

nie no poprostu sie zdziwilam ze o to pytasz...widze ze nasze malensta z tego samego miesiaca mialm termin z usg na 31 grudnia:p
jak porod w sylestra????
no staram sie byc dobrej mysli no ale cieszko tak szczerze powiedziawszy leze z laptopem a brzuch nie przestaje bolec

Ostatnia edycja:
nie no poprostu sie zdziwilam ze o to pytasz...widze ze nasze malensta z tego samego miesiaca mialm termin z usg na 31 grudnia:p
jak porod w sylestra????
no staram sie byc dobrej mysli no ale cieszko tak szczerze powiedziawszy leze z laptopem a brzuch nie przestaje bolec

bedzie bedzie,,,MUSI!!!

hejka

U mnie sie blyska sie walsnie...wiec moze byc burza....
rolleyes.gif

robilam Ciasto udalo sie
1_jupi.gif
1_jupi.gif
1_jupi.gif
Rodzince smakowalo....
biggrin.gif

A teraz jestem juz po dlugiej kapieli i po odwiedzinach u znajomych i tak sie dowiedzilam co mnie z nog zcielo ze jedna dziewczyna jestw ciazy wprawdzie ma 20 lat....ale ma chlopaka 16latka
2mur.gif
I sa totalnie oboje nieodpowiedzialni...
2mur.gif
rolleyes.gif
ranyy a inne pary tyle sie staraj o Dzieci

reklama
Witam niedzielnie.
Ostatnio jakoś ciężko mi tu pisać.
Niedawno chorowałam a ostatnimi dniami korzystamy ze słoneczka :-)
dzieci moje też lekko zachorowały ale na szczęście to tylko gardło.
Teraz jeszcze śpią a ja wcinam zrobione wczoraj ciasto.
Przeczytałam tylko ostatnie dwie strony.
GEROLAND Trzymaj się cieplutko. Leż cały czas a wstawaj dopiero gdy musisz. Nie forsuj się niepotrzebnie a będzie dobrze.
Jesteś młodziutka jeszcze i już dwójka dzieci będzie, ale dasz radę. Jak poradziłas sobie z jednym to z dwójka tym bardziej. A powiem ci ze jak z pierwszym dzieckiem nie wiedziałaś co robić i nie miałaś w co ręki włożyć, tak przy dwóch będziesz już umiała zorganizować czas i najważniejsze już doświadczona będziesz wiedziała co i jak.

Do góry