reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio super, że Ci się tak układa:-) no mam nadzieje, że już tak zostanie;-)
Kasiuch u mnie też dzisiaj gorąco było jak wyszłam z małym rano, on w rajstopach to odrazu się cofnełam zmienić mu na skarpetki żeby mi się dziecko nie zagotowało:-) No ale ja widzę, że ty z sąsiedniego miasta jesteś:-)

Dzisiaj mały tak mi się wylatała na dworze, że i w dzień zasnął bez żadnego ale i teraz już od pol h spi:szok::cool2: A i tata mi dzisiaj 2 książki przyniósł... w końcu bo już dostawałam szału, ostatnią książkę jakieś półtora miesiąca temu skończyłam czytać. Miki mi dzisiaj udowodnił, że sam umie schodzić po schodach no myślałam, że zawału dostane:-p
a no daleko do siebie nie mamy:)
no ja dzis Olka to po drodze rozbieralam, najpierw z bluzy a potem ze spodenek( mial pod spodem rajstopy) iz paputkow....masakra!

reklama
hej Mamuśki :-)
ja zbieram się do pracy jak sądzę co poniektóre z was już też nie śpią :-p
a do mnie wczoraj przyszła paczka z butami ślubnymi wklejam fotkę bo tak wygodnych butów jeszcze nie miałam :cool2:
...sisley86... u mnie wczoraj nawet sie bez deszczu utrzymało ale zimno wieje ... Maj :dry: cholewcia niech sie zrobi cieplej bo spódnice chce założyć !!! :-)

TaDam :-D

Mam takie same....tylko Turkusow....

egzamin teoretyczny i praktyczny czwartek 27 maja ;D trzymajcie kciuki ;D
\
bede Trzymac kciukasy.......

jestm zmeczona dzis po rehabilitacji

ide luluac

dobrnaocka;*

Heeejj...

Ja już po wizycie wczorajszej i wiem ze:
Szyjka miekka coraz bardziej, skrócona, rozwarcie od
zewnętrznej strony na jeden palec. Główka schodzi do
miednicy.
Z usg wiem ze mały jest ciagle w położeniu głowkowym,
BPD 92.8mm czyli odpowiada 38t3d.
FL odpowiada 38t5d.
Łóżysko na ścianie tylnej i w dnie, III stopien. Ilosc
wód prawidłowa. z sercem wszystko oki i z ukladem kostnym.

Dostałam skierowanie do szpitala ( w Nowym Mieście ) w razie czego jakbym
zaczeła rodzic przed nastepnym czwartkiem.... :] a jak nie
to za tydzień znów wizyta...

No i zaraz mykamy na dworek bo jest super! :-)

ej dziewczyny bardzo awno mnie tu nie bylo:)
widze ze sie nie zle rozpisalyscie.. u nas te sliczna pogoda wiec zaraz bdziemy mykac na spacer tylko alunie musi sie obudzic..
no troche sie pogmatalo przez ten czas ..dowiedzialm sie ze jestem w drugiej ciazy ciekae jak ja sobie dam z tym rade

geroland- oj szybciutko. Znam pare babek co świetnie sobie daja radę. Ja bym sie chyba załamała. Mój Adaś raczej spokojnym dzieckiem nie jest. Wszędzie go pełno. chociaż może jakby miał rodzeństwo-to by troszkę się uspokoił. Teraz juz nie była by taka tragedia dla nas jakbym była w ciąży.
Teraz musisz dać radę. Sa i tego plusy. Dużo rzeczy będziesz miała po poprzednim dzidziusiu. Bedziesz na świeżo pamietać wszystko o pielęgnacji i wychowaniu niemowlaka. Dzieci beda miały ze sobą lepszy kontakt. Mam nadzieje,ze masz wsparcie rodziny. Na samym początku pewnie się przyda.

Ostatnia edycja:
Heeejj...

Ja już po wizycie wczorajszej i wiem ze:
Szyjka miekka coraz bardziej, skrócona, rozwarcie od
zewnętrznej strony na jeden palec. Główka schodzi do
miednicy.
Z usg wiem ze mały jest ciagle w położeniu głowkowym,
BPD 92.8mm czyli odpowiada 38t3d.
FL odpowiada 38t5d.
Łóżysko na ścianie tylnej i w dnie, III stopien. Ilosc
wód prawidłowa. z sercem wszystko oki i z ukladem kostnym.

Dostałam skierowanie do szpitala ( w Nowym Mieście ) w razie czego jakbym
zaczeła rodzic przed nastepnym czwartkiem.... :] a jak nie
to za tydzień znów wizyta...

No i zaraz mykamy na dworek bo jest super! :-)
No Kochana...już niedługo..... trzymam kciuki...

ej dziewczyny bardzo awno mnie tu nie bylo:)
widze ze sie nie zle rozpisalyscie.. u nas te sliczna pogoda wiec zaraz bdziemy mykac na spacer tylko alunie musi sie obudzic..
no troche sie pogmatalo przez ten czas ..dowiedzialm sie ze jestem w drugiej ciazy ciekae jak ja sobie dam z tym rade

Gratuluje... Na pewno dasz rade wierze w Ciebie.... Dzieci beda sie razem bawic bedzie dobrze.... Jak sie czujesz???

a no tez sie zalamalm ajk sie dwoiedzialm zabezpieczalismy sie i niby mialo byc ok no i sie przejechalismy...no troche strach jak dac sobie rde z dwojka.. od czoraj jeszcze te bole brzucha troche sie boje zre to cos poaznego bo w poprzedniej nic takiego nie mialam ale jutro pogadam z moim ginem

a no tez sie zalamalm ajk sie dwoiedzialm zabezpieczalismy sie i niby mialo byc ok no i sie przejechalismy...no troche strach jak dac sobie rde z dwojka.. od czoraj jeszcze te bole brzucha troche sie boje zre to cos poaznego bo w poprzedniej nic takiego nie mialam ale jutro pogadam z moim ginem

GRATULAVJE KOCHANA:*

Elizka-to tylko rodzic synka...

a u mnie dzis koniec rehabilitacji....i jakos smutno ale od Pn w innym miejscu powtorka rozorywki rehabilitacji...

ide luluac pozdrawiam

hej Mamuśki :-)
Pada ... dalej ... :dry: ale zrobiło się duuuużo cieplej więc dramatu jakby nie ma :-p :-pDzisiaj wybieramy sie do kina na "Książę Persji Piaski czasu" tak dawno nie byliśmy w kinie że wypada sie tam pojawić :sorry2:
Elizka21 ja to czekam z niecierpliwością na relacje z porodu :tak: bo jak się czegoś boję to lubię na ten temat wiedzieć więcej :-p
życze miłej i słonecznej soboty ja wracam znowu wieczorem ... :sorry2: może coś kliknę

reklama
Hej

Dziś pogoda sie troche popsuła :dry: ale mam nadzieję ze nie bedzie padac... zaraz wyjdziemy moze na dwórek, sprawdze tylko jak jest cieplo...

Jak urodzę napewno dam wam znac, po wyjsciu ;-)
Jak nie bede sie odzywac ze 3 dni pod rząd to znaczy że pojechałam rodzic :-D
Noce są coraz gorsze i "czuję" że to juz blisko.... :cool2:
Może na dzień matki Mikołaj zrobi nam prezent? ;-) no zobaczymy...:blink:

Do góry