Hej Mamuśki
dużo pisałyście wiec stopniowo poodpisuję
ixidixi my na początku tez do brzusia mówiliśmy Amelka
a mamy malutkiego Alexa nie będzie chyba obrażony
ostro baraszkuje w brzusiu więc jest dobrze
Kasiuch dobrze ze mały zdrowy a co do pracy to czego szukasz?
enssne umi dobrze to podsumowała czytałam wszystkie wpisy i powinnaś się wziąć za siebie i za swoje życie nie wspominając już o Twoim Synku. Praca jest tylko trzeba jej poszukać i zdecydować sie na coś. Rodzice tak zachowują się od wieków i jak im na to pozwalasz to jak z dziećmi chcą więcej i więcej ...
dorosła baba a taka niezdecydowana ...
Kolia rodzice chyba chcą rycerza na białym koniu
znam te śpiewki
najlepiej niech ma 2 domy jeden w Polsce drugi w ciepłych krajach i żebyś nie musiała pracować
ale to tylko w telenowelach
hihi żartuję oczywiście moi też mi takie cudactwa wymyślali ale ja sie wyprowadziłam majac lat 19 pracowałam skończyłam zaoczne studia utrzymała w ryzach dom i faceta jest dobrze za miesiąc ślub ale z MOIM wymarzonym Rycerzem :-)
carinio USG superanckie też wzdychałam i nie umiałam wyjśc z podziwu
Alex też ma super serduszko ale u nas wystąpiła mała plamka zwapnienia :-( trochę mnie to zmartwiło ale podobno to nie wada i to znika ...
Kiara20 jak na moje oko ciąża jest wczesna ale jest
miałam bardzo podobnie
...sisley86... fasolkujcie fasolkujcie ale bez spinania się i sexu z zegarkiem w ręce bo popadniecie w obsesję
ja i B zaszliśmy po 3 miesiącach ale z podejściem jak sie trafi to super
trafiło się bo byłam leniwa i nie chciało mi się iść wy-irygować
a może i trochę celowo
TRZYMAM KCIUKI
Sochi a jak z czkawkami u małej? ja się bawię w rozpoznawanie czy to kopniak czy czkawka
a jak Ty sie czujesz?
NO co nieco nadrobiłam i teraz sie pochwalę znaleźliśmy z B mieszkanie cenowa okazja nie do odrzucenia
2 pokoje puste będą odświeżone na jaki kolor będziemy chcieli
kuchnia zabudowana z lodówka i kuchenką w łazience pralka
super tylko się wprowadzić ale to w połowie lipca
już niedługo
no i HIT to mieszkanie tuż obok mojej babci, tak tak babci czyli prababci Alex`a
i moi rodzice będą mieli bliżej nie wspominajac juz o tym że do pracy rzut beretem będzie :-) nareszcie coś się układa