reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch - nie ma o czym mówić. Coś się wypaliło. On wrócił do starego - luźnego trybu życia, i już nie powinnam w to ingerować. Łączy Nas w jakiś sposób dziecko, ale to chyba już na tyle.
hm, moim zdaniem on sobnie odpuscil i sie nie dziwie jesli sie staral a ty nie potrafilas sie postawic rodzicom w jego sprawie w koncu to ojciec twojego dziecka...
czesc dziewczyny

mnie jakos lec z M.nadal jestem naszew relacje sa oki anwet chodz czasem andal mysle ze mnie zdradza...

mala sie miewa superrr serwuje kopniaczaki....

czekamy do 7 czerwca....

chora cos jestem kaszle kicham:(:(

trzymam kciku za zdrowko!
dzis w koncu pirwszy raz od tygodnia wyszlismyna spacer i rozgladac sie za tortami na chrzst,,,ale jakie ceny! szok...!

reklama
Hej Mamuśki:-D
dużo pisałyście wiec stopniowo poodpisuję
ixidixi my na początku tez do brzusia mówiliśmy Amelka :-p a mamy malutkiego Alexa nie będzie chyba obrażony :sorry2: ostro baraszkuje w brzusiu więc jest dobrze :-D

Kasiuch dobrze ze mały zdrowy a co do pracy to czego szukasz?

enssne
umi dobrze to podsumowała czytałam wszystkie wpisy i powinnaś się wziąć za siebie i za swoje życie nie wspominając już o Twoim Synku. Praca jest tylko trzeba jej poszukać i zdecydować sie na coś. Rodzice tak zachowują się od wieków i jak im na to pozwalasz to jak z dziećmi chcą więcej i więcej ... :dry:dorosła baba a taka niezdecydowana ... :dry:

Kolia rodzice chyba chcą rycerza na białym koniu :-p znam te śpiewki :sorry: najlepiej niech ma 2 domy jeden w Polsce drugi w ciepłych krajach i żebyś nie musiała pracować :-D:-D:-D ale to tylko w telenowelach :-p hihi żartuję oczywiście moi też mi takie cudactwa wymyślali ale ja sie wyprowadziłam majac lat 19 pracowałam skończyłam zaoczne studia utrzymała w ryzach dom i faceta jest dobrze za miesiąc ślub ale z MOIM wymarzonym Rycerzem :-):cool2:

carinio USG superanckie też wzdychałam i nie umiałam wyjśc z podziwu :-pAlex też ma super serduszko ale u nas wystąpiła mała plamka zwapnienia :-( trochę mnie to zmartwiło ale podobno to nie wada i to znika ... :sorry2:

Kiara20 jak na moje oko ciąża jest wczesna ale jest :-p miałam bardzo podobnie :cool2:

...sisley86...
fasolkujcie fasolkujcie ale bez spinania się i sexu z zegarkiem w ręce bo popadniecie w obsesję :-D ja i B zaszliśmy po 3 miesiącach ale z podejściem jak sie trafi to super :sorry: trafiło się bo byłam leniwa i nie chciało mi się iść wy-irygować :-p a może i trochę celowo :rolleyes: TRZYMAM KCIUKI :cool2:

Sochi a jak z czkawkami u małej? ja się bawię w rozpoznawanie czy to kopniak czy czkawka :-p a jak Ty sie czujesz?

NO co nieco nadrobiłam i teraz sie pochwalę znaleźliśmy z B mieszkanie cenowa okazja nie do odrzucenia :rofl2::rofl2::rofl2: 2 pokoje puste będą odświeżone na jaki kolor będziemy chcieli :cool2: kuchnia zabudowana z lodówka i kuchenką w łazience pralka :yes: super tylko się wprowadzić ale to w połowie lipca :rolleyes: już niedługo :tak:no i HIT to mieszkanie tuż obok mojej babci, tak tak babci czyli prababci Alex`a :-D i moi rodzice będą mieli bliżej nie wspominajac juz o tym że do pracy rzut beretem będzie :-) nareszcie coś się układa :cool2:

Laski edytować posty jesli nie minęła godzinę od wcześniejszego waszego a nikt po was nie napisał bo co wchodze to musze po was sprzątać:-p

Kiara
idź do gina jesli nawet to nie ciaza to jest to niepokojące...
motylicaja masakra:/ eh mogłoby sie juz rozpogodzic
...sisley86... życzę owocnych starań:-)
enssen wiesz co jak dla mnie to jestes dzieciak którego powinno sie wziac na kolano lac i patrzec czy równo puchnie. Raz żalisz sie ze chesz byc z nim że rodzice źle, po kilku godzinach juz uważasz ze wszystko stracone, i ni z gruszki ni z pietruszki wstawiasz wasze zdjęcia. Określ sie dziewczyno... przestań bujać w obłokach... masz dziecko. Albo spróbuj z nim być, albo nie i nie rozpamiętuj przeszłości bo to bez sensu. Naucz sie podejmować odpowiedzialne decyzje bo jak teraz patrze to wydaje mi sie ze masz 10 lat i nie potrafisz sie zdecydować czy chesz lizaka czy cukierka, nie da sie długo tkwic w jednym punkcie i nie zdecydować na nic, a tym bardziej rozpamiętywać smak cukierka którego zjadło sie wczoraj. Jak dla mnie powinnaś zaryzykować i spróbować byc z nim, jednak decyzja nalezy do ciebie ale musisz ja podjąć o na chwile obecna czuje ze chcesz ale wolisz sie zareczac. Wóz albo przewóz dla twojego własnego dobra

OJJ duzo masz racje....Jestes Mloda i masz dziecko bedziesz jeszcze szczesliwa!!!

a u mnie nie leje....uffff jaka ulga....

clio87 ale ekstra wam sie trafilo z mieszkaniem!super ze zaczyna sie ukladac. u nas deszcz padal rano, po poludniu bylo juz ladnie. caly dzien mielisy zalatany, jezdzilismy zalatwiac rozne sprawy a pozniej bylismy w markecie na zakupach.

hej Mamuśki :-)
ja zbieram się do pracy jak sądzę co poniektóre z was już też nie śpią :-p
a do mnie wczoraj przyszła paczka z butami ślubnymi wklejam fotkę bo tak wygodnych butów jeszcze nie miałam :cool2:
...sisley86... u mnie wczoraj nawet sie bez deszczu utrzymało ale zimno wieje ... Maj :dry: cholewcia niech sie zrobi cieplej bo spódnice chce założyć !!! :-)

TaDam :-D

hej Mamuśki :-)
ja zbieram się do pracy jak sądzę co poniektóre z was już też nie śpią :-p
a do mnie wczoraj przyszła paczka z butami ślubnymi wklejam fotkę bo tak wygodnych butów jeszcze nie miałam :cool2:
...sisley86... u mnie wczoraj nawet sie bez deszczu utrzymało ale zimno wieje ... Maj :dry: cholewcia niech sie zrobi cieplej bo spódnice chce założyć !!! :-)

TaDam :-D
ladniusie:) clio szukam czegokolwiek:)

egzamin teoretyczny i praktyczny czwartek 27 maja ;D trzymajcie kciuki ;D
trzymam!!!!!!!!!!!
u nas dzis goracoo!!!!

reklama
clio super, że Ci się tak układa:-) no mam nadzieje, że już tak zostanie;-)
Kasiuch u mnie też dzisiaj gorąco było jak wyszłam z małym rano, on w rajstopach to odrazu się cofnełam zmienić mu na skarpetki żeby mi się dziecko nie zagotowało:-) No ale ja widzę, że ty z sąsiedniego miasta jesteś:-)

Dzisiaj mały tak mi się wylatała na dworze, że i w dzień zasnął bez żadnego ale i teraz już od pol h spi:szok::cool2: A i tata mi dzisiaj 2 książki przyniósł... w końcu bo już dostawałam szału, ostatnią książkę jakieś półtora miesiąca temu skończyłam czytać. Miki mi dzisiaj udowodnił, że sam umie schodzić po schodach no myślałam, że zawału dostane:-p

Do góry