reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
DSCN0746.jpgDSCN0863.jpgDSCN1015.jpgpatrycja9009 - jak patrzę na te zdjęcia, jeszcze się rozklejam. Ja byłam naprawdę strasznie szczęśliwa.

To ze byłaś szcześliwa nie oznacza ze juz nie bedziesz.... A zdjęcia.... Ja po moim pierwszym chłopaku wszystkie spaliłam... Wszystkie pamiatki listy wpisy do pamiętnika...wszystko....

patrycja9009 - ja póki co jeszcze długo, długo nie będę potrafiła odciąć się od tego, od tak. W końcu miałam wyjść za mąż za Niego, i to niebawem. A wszystko się w końcu posypało.

Wiem... Teraz najgorszy okres przed Tobą ale dasz rade wierze w Ciebie :)))
Masz dziecko masz dla kogo żyć a on w końcu zrozumie jak wspaniałą osobę stracił.... i Bedzie żałował...

Laski edytować posty jesli nie minęła godzinę od wcześniejszego waszego a nikt po was nie napisał bo co wchodze to musze po was sprzątać:-p

Kiara
idź do gina jesli nawet to nie ciaza to jest to niepokojące...
motylicaja masakra:/ eh mogłoby sie juz rozpogodzic
...sisley86... życzę owocnych starań:-)
enssen wiesz co jak dla mnie to jestes dzieciak którego powinno sie wziac na kolano lac i patrzec czy równo puchnie. Raz żalisz sie ze chesz byc z nim że rodzice źle, po kilku godzinach juz uważasz ze wszystko stracone, i ni z gruszki ni z pietruszki wstawiasz wasze zdjęcia. Określ sie dziewczyno... przestań bujać w obłokach... masz dziecko. Albo spróbuj z nim być, albo nie i nie rozpamiętuj przeszłości bo to bez sensu. Naucz sie podejmować odpowiedzialne decyzje bo jak teraz patrze to wydaje mi sie ze masz 10 lat i nie potrafisz sie zdecydować czy chesz lizaka czy cukierka, nie da sie długo tkwic w jednym punkcie i nie zdecydować na nic, a tym bardziej rozpamiętywać smak cukierka którego zjadło sie wczoraj. Jak dla mnie powinnaś zaryzykować i spróbować byc z nim, jednak decyzja nalezy do ciebie ale musisz ja podjąć o na chwile obecna czuje ze chcesz ale wolisz sie zareczac. Wóz albo przewóz dla twojego własnego dobra

reklama
enssne niestety Umi ma sporo racji! Rozstanie zawsze jest trudne ale musisz to przeżyć i wziąć w końcu własne życie we własne ręce bo miejscami, że więcej własnego zdania i mocy decydowania o sobie ma moja młodsza siostra 8 lat młodsza od Ciebie a podejrzewam, że by można w porownaniach jeszcze młodszych sukać!!!
Sochi 7 czerwca bardzo ładna data, ja się urodziłam 8 i powiem Ci, że zawsze uważałam tą datę za odpowiednią:-)

Ja sobie siedzę w domku i nagle patrze (ok. 16:30) przez okno a tu słońce:-) do tej pory świeci, od razu ubrałam Mikiego i na dwór wzięłam.:-)

Ostatnia edycja:
Do góry