reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzieeeki dziewczyny :D :* :* :*

Tym razem poszłam do innego gina... Bo po ostatnim na złe wspomnienia..
Super facet, troche po 30-stce :D.. wytłumaczył co i jak..
Jak się dowiedział, że miesiac temu poronilam, to nie chcial wierzyc że znowu jestem w ciazy.. :) Ale mialam male zawirowania hormonalne 2 miechy temu.. wiec to może dlatego. Dostalam duphaston czy jak to sie tam nazywa.. i mam nadzieje, że bedzie wsio ok :D

Mojemu D. strasznie podoba sie imie Matylda. I juz ostatnio calutki czas mówi: "Nasza Matyldka".. teraz znowu zaczyna -_-''..

troszkę tu pusto...

ja mam do Was pytanie... bo zauważyłam że od paru dni strasznie mi się brzuch napina... normalnie twardy jak kamień jest... łapią mnie małe skurcze najczęściej przy wstawaniu... i często boli mnie pod brzuszkiem tak jakbym miała okres ;/ no i dziś ten ból znów był ale teraz nie tak na chwilę tylko tak trzymał dość długo... jak myślicie powinnam się bardzo niepokoić?

ixidixi Najszczersze Gratulacje !!! :-D i zamieszczaj tu fotkę swojej fasolki każda jest wyjątkowa :tak:
a Torciki ... mmm ... smacznie się zrobiło ja na urodzinki sobie zrobię albo Nam bo mój B ma urodziny dzień po mnie :cool2:

a co z Kingusią i artystką cicho sza

Edyta już jestem żeby nudno ci nie było :D

oj Clio jak mi miło :) ale zastanawia mnie gdzie się podziewają wszystkie dziewczyny... kiedyś po kilku godzinach nie mogłam z czytaniem nadążyć...

Dzieeeki dziewczyny :D :* :* :*

Tym razem poszłam do innego gina... Bo po ostatnim na złe wspomnienia..
Super facet, troche po 30-stce :D.. wytłumaczył co i jak..
Jak się dowiedział, że miesiac temu poronilam, to nie chcial wierzyc że znowu jestem w ciazy.. :) Ale mialam male zawirowania hormonalne 2 miechy temu.. wiec to może dlatego. Dostalam duphaston czy jak to sie tam nazywa.. i mam nadzieje, że bedzie wsio ok :D

Mojemu D. strasznie podoba sie imie Matylda. I juz ostatnio calutki czas mówi: "Nasza Matyldka".. teraz znowu zaczyna -_-''..

GRATULUJĘ - POWODZENIA ;)
ja również brałam duphaston i nadal go biorę ;) dodatkowo feminatal800 a teraz feminatal400;)

ja też nie nadążałam a teraz cisza ... sza :confused:
ja mam dzisiaj gorącą linie wszyscy piszą :-D robie znajomemu wyrzuty bo nazywa mnie paczusiem a ja tak wcale nie wygladam wpędzam go w poczucie winy :-p

reklama
hihi :p ja to dopiero jestem pączuś :D ale powiem Ci że ostatnio mam straszne humory... wcześniej tak nie miałam... a teraz najpierw płaczę później się śmieję, a na koniec się jeszcze obrażam ;/ eh... ale ten brzuch to straszny... nie wiem co z nim ;/

Do góry