C
clio87
Gość
ja mam takie teraz i mój B już ma mnie dość trochę sie mu nie dziwię ale jest wyrozumiały tzn próbuje :-) i znowu sie cisza zrobiłą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogólnie nigdy lekarz mnie nie 'olał', nie potraktował źle, a jak byłam w ciąży miałam 19l i położna i lekarze normalnie się do mnie odnosili, raz tylko jedna pielęgniara w szpitalu mnie zdenerwowała, ale szybko ją olałam, bo miałam ważniejsze rzeczy niż jej głupie gadanie też mam 20l i jakby jakiś lekarz potraktował mnie źle ze względu na wiek, to bym mu taką scenę odwaliła, że szok, nie czuję się gorsza, a niekiedy czuję się nawet lepsza ;-)
a powiedz dokładniej jak Cię ten lekarz potraktował?
też bym się poczuła dziwnie jakby lekarz tak od sobie wyszedł i mnie olał, może było trzeba zapytać czy nie będzie badania, czy to już wszystko i tak dalej, a jak baba będzie nie miła, to może warto zmienić lekarza ;-)