asheara- pepti nie jest takim najgorszym mlekiem. Też się bałam jak młody zareaguje. Widocznie dla niego nie ma takiej dużej różnicy. Podobno nutramigen strasznie się różni i dużo dzieci ma problem z przestawieniem. Tak mi mówiła moja pani doktor. Co do pepti to nie słyszałam,by jakies dziecko miało problem. Ja odczuwałam różnice miedzy zwyklym-a mały je lubi.
reklama
madzia18
Fanka BB :)
Asheara, Shiraa moj chlopak sie cieszy nawet bardzo, z nim wszystko bardzo dobrze. Spotykamy sie zawsze codziennie jako ze mieszkamy jakies 5 minut spacerkiem od siebie, a na razie mamy plany ze w wakacje przed porodem sie wprowadze do niego dopoki nie skonczymy szkoly, a tesciowa sie zajmie malym/mala jak nas nie bedzie, ona nie pracuje, sama zaproponowala nawet to rozwiazanie. A potem sie zobaczy
madzia wiadomo, że wszystko nowe ale ja i tak bym się nie mogła doczekać na twoim miejscu chciałabym jak najszybciej zobaczyć co tam w brzuszku siedzi. fajnie, że mama twojego chłopaka będzie się zajmować dzidziusiem na waszą nieobecnośćja to bym miała z tym problem nieziemski...
Shiira
Mummy'10
Madzia podziwiam Cie, że się możesz doczekać, ja przed pierwszym usg mało jaja nie zniosłam
Teraz za 10 dni, 19 stycznia mam już drugie To będzie 12 tydzień, także już zobaczymy nieco więcej Ale ile to jeszcze dni ... ile czekania ... Do tego nie pracuje, siedzę w domu, bo uczę się zaocznie - dobrze, że jest BB ;P Jakoś może z Wami czas nie będzie mi się tak dłużyć )
Grecja, a co to był za alarmik? W pierwszym poście o nim napisałaś - chodziło o ciąże?
Teraz za 10 dni, 19 stycznia mam już drugie To będzie 12 tydzień, także już zobaczymy nieco więcej Ale ile to jeszcze dni ... ile czekania ... Do tego nie pracuje, siedzę w domu, bo uczę się zaocznie - dobrze, że jest BB ;P Jakoś może z Wami czas nie będzie mi się tak dłużyć )
Grecja, a co to był za alarmik? W pierwszym poście o nim napisałaś - chodziło o ciąże?
Ostatnia edycja:
Shiraa tak tak, to był alarm ciążowy. @ spóźniała mi się tydzień, pierwszy raz tak miałam, ale na drugi dzień po zrobieniu testu przyszła @. na początku się mega stresowałam, płakałam nawet, a potem było dziwnie bo zaczęłam się przyzwyczajać do tej myśli, że może fasolka jest. także po zrobieniu testu trochę się rozczarowałam i od tamtej pory jeszcze bardziej mi się chce dzidzi. chłopak się ze mnie śmiał chociaż sam był wystraszony no i namówił mnie na tabletki anty i od nadchodzącego cyklu zacznę brać. ale stwierdziłam, że 2 lata to max bo nie chcę truć organizmu i potem mieć problemów z zajściem w ciążę;-)poza tym wtedy będę już w trakcie robienia licencjatu, więc czas w sam raz chyba
motylicaja
Fanka BB :)
Co to te JA KRK??? Bo jakas taka zamulona jestem...
Krakow....:-) dobrze ze Grecja wie....eheheh
artystka92, - jak się czujesz Gdzie sie podziewasz? :-)
Grecja, a tam nie moge sie doczekac, moge... nawet sie troche boje, wyobraz sobie przeciez nigdy nie bylam w ciazy, nigdy nie bylam na usg i wszystko dla mnie strasznie nowe, i w ogole ciekawa jestem co zobacze.. ;D
ja tez bym tak chciala...:-tak::-)
a ja dzisaj bylam w "smyku" ale tam cudowne ubranka takie slodkie....:-)
Cio tu taka Ciszaa.....
ja wrocilam z Miasta......i oczywiscie kupilam sobie
Kolczyki....i peirscionki 3 szt. w 1 opakowaniu
i odrazu humorek lepszy....
kupilam sobie kalendarz jeszcze....pokaze wam pozniej foto....
a zaraz kinia bedzie mi pasemka robic....
Ja juz stram sie nie myslec o Tomku ciagle ale jak mam dolka to to wraca,,,,,
polna_N
Mama Ali ... 2007
Shiraa normalne , weekend to kazdy gdzies wybyl albo siedza z chlopakami czy mezami ;-)
Grecja kupilam zurwine , jutro zrobie kotlety to Ci powiem jak smakowalo i powiem Ci ze otworzylam sloik i az tak slodkie nie jest
motylicaja prawda ,zakupy poprawiaja humor - ja tez taka zadowolona jestem bo kupilam sobie po promocji podpaski
w smyku sa swietne ubranka ale ceny sa jeszcze lepsze
Grecja kupilam zurwine , jutro zrobie kotlety to Ci powiem jak smakowalo i powiem Ci ze otworzylam sloik i az tak slodkie nie jest
motylicaja prawda ,zakupy poprawiaja humor - ja tez taka zadowolona jestem bo kupilam sobie po promocji podpaski
w smyku sa swietne ubranka ale ceny sa jeszcze lepsze
reklama
Shiira
Mummy'10
No w sumie racja, gdyby mój mężczyzna nie był na studiach to też by mnie tu nie było :-)
A ja nie chodzę nawet po sklepach z ciuszkami dziecięcymi, uważam, że za wcześnie. Za pare tygodni mam nadzieje, że zacznę :-)
Grecja współczuje nauki Mi się nic kompletnie nie chce ! :-) Ale wybrałam sie do sklepu po budyń śmietankowy - jeju dziewczyny mówie Wam cud, miód i orzeszki ! Pychota !
Zaczynam mieć coraz to konkretniejsze zachcianki
A ja nie chodzę nawet po sklepach z ciuszkami dziecięcymi, uważam, że za wcześnie. Za pare tygodni mam nadzieje, że zacznę :-)
Grecja współczuje nauki Mi się nic kompletnie nie chce ! :-) Ale wybrałam sie do sklepu po budyń śmietankowy - jeju dziewczyny mówie Wam cud, miód i orzeszki ! Pychota !
Zaczynam mieć coraz to konkretniejsze zachcianki