reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam , u mnie pobudka byla o 6:50 - nie wiem gdzie sie podzialy pobudki przed 8 :sorry2::-D

Lenka dzieki ze wytlumaczyles wszystko Agulce ;-):tak:

Firanka oj Ty tlumoku :-p:-D;-)

motylicja przykro mi z powodu smierci Twojego przyjaciela ;-)

A u Nas wczoraj jak przyszli ministranci zapowiedziec ksiedza to pierwsze co Ala mi powiedziala do ucha ..patrz maja dzwonki.. a jak wyszli to ,,ej nie dali mi obrazka,, potem Jej wytlumaczylam ze ksiadz daje obrazki i stwierdzila ze bedzie patrzec przez okno w kuchni z dziadkiem czy juz idzie i tak pol godziny wpatrywala sie w okno i mowila dziadkowi ze dostanie obrazek
Potem jak przyszedl ksiadz to sie bala i nie pocalowala ..bozi.. tylko jak ksiadz do Niej podchodzil czmychnela do dziadka a jak chlopaki wrocili (tak nazwala ministrantow) to poszla do nich do kuchni bo tam sobie czekali na ksiedza
Musiala tez sie upomniec o obrazek i podeszla do ksiedza z pytaniem ..a gdzie obrazek dla mnie.. wiec ksiadz Jej dal taki malutki - dumna jak paw szla :cool2:

reklama
GRECJA, AGULEK WITAJCIE.
ogólnie to witam dzisiaj. :-)
noc w miarę dobra. Mareczek tylko w połowie przeniósł się ze swojego łóżka do nas i musiałam ja zmienić miejsce spania :-)
motylicja Głowa do góry. Każdy kiedyś musi stracić bliskiego. To jest nieuniknione. Jedyne co pozostaje to starać się zachować te najlepsze wspomnienia o kimś i zapomnieć o tych złych.

Witaam babeczki ;D
Jak tam u was? Jakie plany na wekend? Już sie tak nie mogłam doczekać... przespie cały wekend,obiecuje ...
W ogole znowu mi sie spanie wlaczylo, pare dni spokoju mialam a teraz znowu spie wiecznie ;D Jak to dobrze ze tylko to mnie meczy, ze ta zgaga dala mi spokoj. ;P
W szkole zakonczylam wreszcie semestr wiec moge odetchnac z ulga, na moje nieszczescie mam dwójki dwie, jedna z pracowni druga z matmy ; p u mnie z matmy to standart, ale z pracowni chcialam sie poprawiac a sor zaczal jakies glupoty opowiadac ze za pozno przyszlam i w ogole , a przychodzilam do niego z 5 razy to za kazdym razem przekladal bo teraz nie moze. no ale mniejsza....
Spac mi sie chce strasznie, wstalam rano tak bo mialam ochote na sniadanko ale teraz chetnie bym sie znow polozyla. no nic moze wpadne pozniej jak wstane ;p ; *

Hail mlode mamy!
Dlugo mnie tu nie bylo... najpierw dalszy ciag sesji egzaminacyjnej a dwa dni temu szczepienie Damiana ...
Zatem - chwale sie : j.rosyjski ustny 5, biologia 5 :tak:

Po malu przestaja mi sie widziec te szczepienia... od przedwczoraj Damian niemalze caly czas placze,marudzi...
i ba, jednak okazalo sie tak jak mowilam - ma skaze bialkowa, przechodzimy na bebilon pepti 1. Tyle sie naczytalam tych opini, jaki niedobry jest w smaku a Damianowi smakuje ... mi zreszta tez :-p

jestesaniolkiem,artystka92,madzia18 - jak się czujecie? :-)

madzia18 - powiedzieliscie juz rodzicom? bylas u gina?

Ostatnia edycja:
Heja babyyyy :)
Ashera gratulacje ocenki rewelacyjne :)) Widac knigi czytalas i na Urok tez siedzialas :)) Krasiwa dziewoczka :))) Umiem kilka slow zdan czy czytac liczyc i pisac (ale tylko drukowane hehehe) :)) Rosyjski fajny jezyk Uczylam sie sama dla przyjemnosci :))

Asheara gdzie ty do szkoly chodzisz ze sesje masz? zaocznie? Pytam sie bo tak tylko ciekawa jestem, a ja juz powiedzialm rodzicom i jest juz wszystko ok, do ginekologa ide z tesciowa :D w piatek... ciekawe co tam wyjdzie, oby wszystko ok

madzia18 ojoj do piątku jeszcze tak daleko. pewnie się doczekać nie możesz:-D

kurcze ja to coś się nie mogę do nauki zabrać:confused:sprzątam teraz i jak skończę no to jednak trzeba w końcu siąść. też bym z chęcią pospała cały dzień:-(

Grecja, a tam nie moge sie doczekac, moge... nawet sie troche boje, wyobraz sobie przeciez nigdy nie bylam w ciazy, nigdy nie bylam na usg i wszystko dla mnie strasznie nowe, i w ogole ciekawa jestem co zobacze.. ;D

Ja dzieki Bogu juz wolna od nauki, wszystko zakonczyłam w tym tyg, i teraz mozna uznac ze mam juz ferie dopoki sienie zacznie 2 semestr. Sprzatac mi sie nie chce ...
... wysusze wloski, ubiore sie umaloje zadzwonie po chlopaka przyjedzie po mnie i bede spala u niego caly dzien jak zwykle ;D wstane na obiad :D

reklama
madzia - macie juz jakies zamiary co do mieszkania? wprowadzisz sie do niego? on do Ciebie? czy poki nie bedziecie miec czegos swojego, bedziecie mieszkac osobno i sie widywac codziennie? sorki, ze taka ciekawska jestem :-p
no i wlasnie, jak cholpak, cieszy sie?

Do góry