reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basiu- Nicole przez pewien czas używała smoka a potem z dnia na dzień już nie chciała...żebym mogła zmierzyć jej temperaturę muszę maczać smoka-termometr w cukrze:-D:-D:-Da i tak jak się cukier skończy to wypluwa:-D:-D:-D cwaniara jedna.
Koszmarku- biedna jesteś...nie zazdroszczę,mam nadzieję,że urodzisz Malutką sama.
Karolina- a Ty jak się czujesz?

reklama
Witam wszystkie szczęśliwe mamy i przyszłe też :) Czytam wasze posty juz od popoludnia i bardzo wam zazdroszcze.. ja musze jeszcze poczekac jakies 8 miesięcy.. a o niczym innym nie potrafie myslec.. mam nadzieje ze pozwolicie mi sie wkręcic w wasz krąg.. bo czytając wasze posciki to zawsze te same kobitki i tak przyjemnie tu :) pozdrawiam i powodzonka życze :D:-):-)

Minika88 witamyw naszych skromnych progach i zapraszamy do udzielania sie:-)
Firanka to niezla cwaniara z niej:-D:-D to moze jak mala nie potrzebuje smoka to kup taki termometr do ucha:-) Moja Lena jest zachwycona jak jej mierze temperature:-Dw ogole moje dziecko jesli chodzi o choroby to jest cudowne.. cieszy sie jak leki trzeba wziasc, wprost skacze z radosci jak widzi syropki i zyleczke:-D
Karolina super wygladasz
Kosmzarek masz racje.. czasem trzeba gdzies wyjsc, bo idzie do glowy dostac:-( A co do dziadkow to moja mama moiw, ze wnuki to druga milosc:-)

olenka tak ja nadal sie mecze dzis jade zobaczyc co z tymi wodami sie dzieje bo sacza sie chyba 3 dni a skurcze sie nie nasilaja musze zobaczyc co na to lekarze powiedza :tak:
minika witamy serdecznie i mamy nadzieje ze duzooo pisac lubisz ;-)
basiu hehe moja mowi to samo hehe juz nie moze sie doczekac i tesciowa tez a ona z kolei dlatego ze ma samych chlopakow w domu bo Kris ma 2 braci jeden starszy drugi mlodszy hehe jedynymi dziewczynami tam to byly synowe bo ten starszy brat ma syna hihi a ja niby corke wiec cala happy jest hehe:-p
firanka ehh tam az tak zle nie jest tylko cala atmosfera meczy ale dzis do lekarza jade znowu zobaczyc co sie dzieje i sprawdze te wody bo nie przestalo sie saczyc

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny!

Przepraszam was że ostatnio tak rzadko zaglądam i piszę, ale jakoś samopoczucie kiepskie i wogóle nie czuję się zbyt dobrze. Ciągle jakieś boleści i wogóle twardnienie brzuszka. A wogóle to jeszcze jest tyle do zrobienia w najbliższym czasie. Torba do szpitala niby juz spakowana (brakuje tylko podkładów poporodowych) no a w domu pościeli którą przed chwilka zamówiłam, specjalnego ręczniczka dla dzidzi i łóżeczka w pokoju. Chciałabym już urodzić i mieć swoja kruszynkę juz przy sobie.. No i przy okazji więcej czasu bym miała na dojście do siebie do czasu ślubu.. Już się nie mogę doczekać.. I okazało się nawet że moi rodzice i rodzice G. zrobią nam małe przyjęcie weselne. Oglądałam nawet już jedną salę i bardzo mi się spodobała. No zobaczymy czy będzie tam..
A teraz uciekam od komputera trochę posprzątać w pokoju bo wczoraj robiliśmy przemeblowanie i jest straszny bałagan bo juz było za póżno i byliśmy za bardzo zmęczeni żeby posprzątać.
Trzymajcie się.

Hejo:)

I już wszystko nadrobione:):) Zlazłam z łóżka po 10 musiaółam sie wyspac i dopiero teraz moge do was zajrzec:) Co tam ze syf w domu jak nic, ale zaraz bede sprzatac:)

Koszmarek kurcze a ja juz myslałam ze sie rozpakowałaś i beda gratulacje a tu nic, dalej sie meczysz. Na ktora masz do lekarza? Daj znac jak od niego wrocisz o ile wrocisz:)

Galarecia gratulacje z okazji daty ślubu:):* Ale super na prawde:) A u mnie w domu tez niezly bałagan a nie miałam przemeblowania:):tak::tak:
A w Czechach było super:) Ale sie objadłam, myslałam ze sie nie uniose:) I czasem mnie cos kuło na dole brzucha nie wiem co to. I w ogole jaka miałam glupia akcje to szok. Siedze sobie w sobote przy stole a tu sms jeden drugi trzeci wszystkie z gratulacjami.... Ja takie zdziwno i pisze do jednej kumpeli czego mi gratuluje a ona nio przeciez urodzilas, a ja no chyba nie i pytam kto takie cos rozpowiada okazalo sie ze kolezanka z klasy co mnieszka u mnie na wsi ktora tez jest w ciazy powiedziała wszystkim ze urodziłam i ze z czech na styk do spzitala dojechałam. Co za kretynka! Jak to przeczytałam to myslałam ze ja zabije! Dlaczego niektorzy sa tak fatralni i skad im sie takie glupoty biora zeby rozpowiadac dalej?! Co za młoit myslałam ze ja rozwale. jeszcze ja dziś musze zrabacv bo przegieła:/ Dobra juz koncze, zirytowałam sie i musiałam top wyrazic:)

Zaraz wkleje jakies fotki do galerii bo troche sobie ich nacykałam:)

Jak Wam mija dzieć??

bu$ka:):)

GALARECIU rowniez gratuluje.... ANGEL wklejaj wklejaj z chęcia pooglądamy:) koszmarku trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:)ja tu od rana pożądki robie , o dziwo mam taki duzy zapal do roboty jak nigdy, zawsze to leń we mnie siedzi:)

angel to faktycznie jakas pojechana dziewczyna hehe co jej dalo to ze bzdure jakas wymyslila i rozpowiedziala ehhh jakie te baby niektore sa bezmyslne to az slow szkoda :wściekła/y: a ja dzis jesli pojde do lekarza to na 17 chyba ze pojade do szpitala na izbe zobaczyc to wtedy kolo 15 bede jechala niech sprawdza czy to wody czy co bo ja im wiecej na to patrze tym mniej pewna jestem hehe :happy2: i koniecznie daj foty ja bym wkleila pokoju ale nie umiem hehe

reklama
hej dziewczeta:) Kurde weekend mnie nie bylo a tu 8 str do nadrobienia juz przeczytalam polowe wiec nie jest zle :)

Galarecia gartulacje daty slubu:):):-):-):-)no i udanej zabawy:-):-)

Koszmarku A ja sadzilam ze po weekendzie jak wroce to juz zobacze twoje malenstwo a ty nadal w dwupaku...:-DChyba jednak mnie sie twoja mala nie posluchala:p:-p:-p:-p

A jak ja ? po weekendzie /... hymmm masakra heeh zmeczona jak nic wogole nie wyspana:wściekła/y:No ale bylo fajnie duzo przezyc:-D:-D:-DHeh a najbardziej smieszne to bylo jak sie zalozyli nasi znajomi o to kiedy sie poklucimy :p nikt nie wygral bo sie nie klucilismy :):-)A nawet bardzo dogadywalismy:-)Tylko raz na niego nawzeszczalam Bo caly wieczor sobotni drinkowali :-(No i nawet polozyc sie nei moglam:/:-(ale on spokojnie to przyjal:-):-)No i tak weekend spedzilam z moim A.:-D:-D:-):-)Kurde a teraz mi o brakuje:-(Dopiero sie zobaczymy w weekend:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale niom ba zycie:-)

Pozdrawiam

Do góry