olenka, koszmarek już wklejone
Koszmarek nio dokladnie zjebana jak nic:/ Wlasnie musze sie jej zapytac co jej to dalo ze takich glupot ludziom naopowiadała:/ Co za młot!:/ Moze sie jej przysniło albo cos:/ Kurde to wyczekiwanie jest okropne:/ Jeszcze jak na suwaczek patrze jak te dni leca to mam dosc... hehe
A nic sie nie dzieje jak w wc jestem to non stop patrze czy ten czop czasem nie wypadł albo cos a tu nic pustki:/ Oj wydaje mi sie ze Cie zostawia w szpitalu dzis
Oby sie jakas akcja rozwineła u Ciebie
A ja wczoraj skakałam na tej piłce, i kreciłam biodrami i zapałki z ziemi zbierałam na prostrych nogach (czytałam na necie ze ktorejs pomoglo) I gowno mi to dalo, no jedynie to z4e sie zwlec z lozka dzis nie mogłam tak mnie rkocze bolało.... Eh dzie te objawy:/??!! Szok:/ Ja niby umiem te fotki wklejac ale kutwa jak mam komus cos wytluymaczyc to nie za bardzo:/ Namieszałabym Ci tylko:/ Ale c hwilami Ci to napewno zrobi jak zdarzy przed Twym pojsciem do lekarza wejsc na watek
Koszmarek nio dokladnie zjebana jak nic:/ Wlasnie musze sie jej zapytac co jej to dalo ze takich glupot ludziom naopowiadała:/ Co za młot!:/ Moze sie jej przysniło albo cos:/ Kurde to wyczekiwanie jest okropne:/ Jeszcze jak na suwaczek patrze jak te dni leca to mam dosc... hehe