Nawet okej. Troszkę sie stresuje... a Ty jak sie czujesz?Hej! Ja 19 i 16 TC, jak tam się trzymasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet okej. Troszkę sie stresuje... a Ty jak sie czujesz?Hej! Ja 19 i 16 TC, jak tam się trzymasz?
Fizycznie okeyNawet okej. Troszkę sie stresuje... a Ty jak sie czujesz?
Tez myślę ze damy radeFizycznie okey
Psychicznie trochę gorzej ale nie jest już tak źle jak na samym początku. Też się stresuje i boję zarazem...ale wierzę że sobie poradzimy
Nawet okej..troszkę sie stresujeHej, jak sie czujesz?
Dobrze... Tylko trochę sie stresujeHej, jak sie czujesz?
Bedzie dobrze, moj syn ma juz 9 miesiecy, wiec jak widac da rade to ogarnac i przezyc [emoji1]Dobrze... Tylko trochę sie stresuje
A jak zareagowali na to Twoi rodzice,znajomi?Bedzie dobrze, moj syn ma juz 9 miesiecy, wiec jak widac da rade to ogarnac i przezyc [emoji1]
Znajomi mnie nie obchodzą, bo to moje zycie, a nie ich A rodzice, wiesz jestem dorosla, skonczylam szkole, zdalam mature, mam męża, sami utrzymujemy siebie i nasze dziecko, wiec nie pozostalo im nic jak sie cieszyc. Dla moich rodzicow to pierwszy wnuk i sa zakochani po uszy, rozpieszczaja do granic mozliwosci [emoji28] Wiadomo, byl strach jak trzeba bylo poinformowac o ciazy, ale strach ma czasem tylko wielkie oczy [emoji4]A jak zareagowali na to Twoi rodzice,znajomi?
Ślub brałas przed ciąża czy po?Znajomi mnie nie obchodzą, bo to moje zycie, a nie ich A rodzice, wiesz jestem dorosla, skonczylam szkole, zdalam mature, mam męża, sami utrzymujemy siebie i nasze dziecko, wiec nie pozostalo im nic jak sie cieszyc. Dla moich rodzicow to pierwszy wnuk i sa zakochani po uszy, rozpieszczaja do granic mozliwosci [emoji28] Wiadomo, byl strach jak trzeba bylo poinformowac o ciazy, ale strach ma czasem tylko wielkie oczy [emoji4]
W czerwcu tamtego roku, w ciążyŚlub brałas przed ciąża czy po?