reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My już dochodzimy do siebie po malu. Jutro do pracy :x Jeszcze do tego wszystkiego 2 dni temu dowiedziałam się ze moja mama przyleci do za 3tygodnie nas na 10dni. Ani ja ani D. nie zalawimy sobie wolnego, do tego teraz tydzień siedzialam w domu wiec muszę chodzić na wszystkie zajęcia, bo frekwencję będę mieć do dupy. I tak o. .
Nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy...

U mnie ucieka troche bo Mikołaj jest pod opieką kilku poradni specjalistycznych, więc czasem wizyty a to młody przychoruje, albo badania , i jakoś tak wychodzi ;)

@Zwariowanamama Ogólnie skierowali nas z neonatologii jak Mikuś sie urodził bo ma lekki nadmiar skóry, duży się urodził bo 4780g ważył miał 61 cm długości niby normalnie ale wyglądał jak 3 miesięczny bobas i miał bardzo duży nadmiar skóry, strasznie się marszczył, ogólnie ma kilka cech dysmorficznych jak zrośniete 2 paluszki na nóżce, lekką wadę serduszka, no i miałam wielowodzie w ciązy a to jest często objawem chodź nie zawsze, teraz Mikołaj wykracza sporo za siatki centylowe. Ma rok i 4 miesiące i 86 cm wzrostu, waży lekko ponad 13 kg :)

reklama
Hey dziewczynki ;*
Co tu tak cicho?
U mnie jakoś leci. Po malutku do przodu. W lipcu mam zakończenie roku szkolnego. To będzie prawdopodobnie mój ostatni rok w szkole. Trochę szkoda. . Muszę dowiedzieć się czy profil opiekuna dzieci od 0-5 lat tez jest akredytowany. Jeśli tak, od września znów zaczne szkole :D
Szykuje mi się wycieczka na plaże z grupa rodziców z "trudnymi" dziećmi. Juz sie doczekać nie mogę. Ostatni raz nad morzem byliśmy we wrześniu/ październiku.

Mój synus dostał skierowanie do dentysty specjalistycznego. Mały ma mała dziurkę w czwórce, ale nie przepada za nasza dentystka. Ani myśli otworzyć dla niej budzi, a jak się nachyla nad nim musi szybko się odsuwać, żeby nie dostać od niego w twarz. .

@klaudia95 mam nadzieje, że wszystko się unormowalo juz i nie będzie żadnych śladów po tym jako starszak :)

@basia0707 to fakt- czas ucieka przy dzieciach nie wiadomo kiedy :) Tęskni mi sie za bobasem, ale wychodzące ząbki to jedyna rzecz, która wolała bym przeskoczyć ;)

Do góry