Zwariowanamama
Zaciekawiona BB
Która następna się chwali?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj Mikołaj ma 10 miesięcy przymierzał w tedy nowa spacerowke bo tamta od 3in1 juz mnie irytowala... Mikołaja jako noworodka i aktualnie podeślę później
Obecnie mieszkam a Angli. Tak tak pierwsze i nazywa się ZuziaMamaa20 skąd jesteś? A córeczka to pierwsze dziecko jak Ci sie chowa? Jak na imie ma ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
O to strasznie szybko chodzić Co zaczęłyStaro się teraz poczulam Ja mam 24 za chwilę, moja córka w tym roku skończy 5lat, a syn 3
A mój narzeczony nie spieszył się przed ołtarz. Zawsze jak zaczynalismy coś planowac to się klucilismy o byle co i tyle z planowania. Jak juz sobie totalnie odpuscilam mój D. Nagle chce być małżeństwem. No i w sumie Narazie stoi na niczym. .
@Mamaa20 moja cora zaczęła chodzić perfect jak miała 9,5 m-ca. A synek tez 11 m-cy miał jak zaczął chodzić. Tylko ze Robercik z tych niecierpliwych- najpierw próbował biegać bo chodzenie było za wolne