reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ANULA zdrowia dla was! A jak Bartek? Je jiz w przedszkolu?
HAPPY u nas slonecznie i mroznie, ale jak dzisiaj prawie wycielam orla w drodze do metra to sie zalamalam ;)

Paulina, Bartek od jakiegos czasu w domu je wszytsko ale w przedszkolu nadal nie chce, od 8 do 14 siedzi glodny, czasami uda mu sie wcisnac kilka lyzek zupy, dwa dni pod rzad zjadl przez caly pobyt w przedszkolu tylko jablko

Laski nie dziękuję za kciuki za Oliwkę ;-)

Dzieciaki już śpią, chyba piffko sobie otworzę i jakiś film obejrzę:tak:

HAPPY ja też pamiętam ;)
ANULA zdrówka. Oj, uparty ten twój syn. Przeważnie dzieci jedzą jak widzą, że inne pałaszują.
PAULINA szczerze to ja wolę słoneczko i lekki mrozik niż wietrzysko z deszczem

Hej.

Happy- pamietamy, pisz czesciej. Duzo zmian u was, a jeszcze ost na fejsie widzialam jak mowilas o sobie jako mama jedynaka ze to takie super :p Co to taka zmiana? ;)
Asik- kciuki ;)

My dalej chore.. Szalu dostac idzie. Bylam wczoraj z Maja u pediatry bo dalej kaszel i caly tydz goraczka to dostala mocniejszy antybiotyk. I pewnie nie pojdzie nastepny tydzien jeszcze do przedszkola i ni chate rozniesie bo brakuje jej przedszkola... Ja do srody na zwolnieniu ale dalej ide do lekarza bo masakra. Dostalam skierowanie na krew a nie mam jak zrobic bo mi wcale nie przechodzi to cholerstwo...

Paulina- a jak sir sprawy u was miewaja?

ANULA wazne ze wogole cos je
MAGDA po staremu. Zdrowia dla was!
ASIK no to wiadomo ze mrozik i sloneczko lepsze od deszczu i wiatru ;)

U nas wlasnie -6 i sloneczko. Za godzine jedziemy do mojej mamy.

Magda-bycie mamą jedynaka jest super kocham to i wiem ze mogę dac małemu wszystko ale zdrowie sie pogarsza i za rok czy dwa szansy na dziecko moze juz nie byc...teraz tez są male ale są.
My właśnie wracamy z miasta,byliśmy prezet kupic dla chrzesniaka S. Bo dzis jedziemy na urodziny do niego...

Paulina- ale zazdroszcze ci tego mrozu i sloneczka... Czekam na to.. wyszlabym to moze te zarazy by sie zamrozily ze mnie :D w czwartek pp wizycie u lekarza mialam przyejmnosc jechac pks-em :D a czekajac na autobus tak grzalo slonce ze wywalilam buzie w strone slonca i siedzialam tak sobie az mi lepiej sie zrobilo ;) Bo tak to wiatr urywajacy leb i deszcz..

Happy- no to w takim razie powodzenia zycze ;) A jak tam Dennis? Nie choruje?

Mielismy dzis do znajomych jechac ale gdzie takie zdechlaki, tymbardziej ze ona za 5tyg ma termin porodu, to jeszcze grypsko jej potrzebne nie jest bo i tak juz ma problemy z ciaza...

reklama
Magda-Dennis od lutego nawet kataru nie ma,astma zaleczona i przerwa w braniu lekarstw jest dobrze,nawet bardzo. Jedyny problem to mowa,mowi duzo ale nie wyraźnie ;)

Do góry