reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Tu w uk jest inaczej ;) domek ladny ,jux częściowo wyremontowany. Po nowym roku kuchnia,lazirnka i toaleta będą remontowane ale to miasto bedzie remontować

Hejka:)

happymum dłuuugo Cię nie było! Oby wszystkie Twoje plany się spełniły:)
asik trzymam kciuki za operacje:) I również dużo zdrówka zyczymy:)

My niedługo idziemy na spacer bo w końcu nie wieje, za to co chwile pada i wychodzi slońce i tak w kółko

HAPPY sieeeeeeemaaa ty corko marnotrawna :D wieeele sie zmienilo u ciebie, jednak o dzidziusia sie staracie, no prosze prosze ;) trzymam kciuki.
ASIK i tyy witaj ;) kciuki za was!

Wiecej nie wiem co mam odpisax bo dziewczyny mnie pozytywnie zaskoczyly tym ze wkoncu wrocily :)
Nika dzis byla w domu z tatusiem, ja w szkole, wrocilam przed chwila i jestem taka obolala zle sie czuje marze tylko o lozku.. a moj maz poszedl pogrzebac w aucie :cool::cool:

reklama
Hej. W końcu coś ruszyło ;) U nas ok, Bartek od wtorku wrócił do przedszkola, w ciągu 4 tygodni był 4 dni, oby teraz dłużej pochodził
Happy, dawno Cię nie było, trzymam kciuki za dwie kreski
Paulina u nas cieplej ale za to deszcz i wiatr:-p

Do góry