reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Spodziewalam się wszystkiego ze jestem okropna matka bo karmie mm ze leży w lezaczku ze źle się odzywiam itd ale nie tego nie mogę przetrawic tego xd

Paulina po CC kiedy można leżeć plackiem w wannie bo ja nie mogę sobie przypomnieć .

reklama
młoda mama śmieszna ta położna:) Chocaz powiem Ci że natrafiłam kiedys na forum na ktorym mamy zachwycały się że ich dwumiesięczne dzieci siusiaja do nocnka:-) wydaje mi się że to czysty przypadek posadziła i akurat sie udalo nie wiem sama hehe. Co do wylegiwania sie w wannie to raczej nie należy przesadzac lepiej się przepłukać zresztą bedziesz u lekarza to na pewno odpowie na Twoje pytania:)

Ja jeszcze troche i na nockę skończyło sie wolne:) $ listopada mamy spotkanie integracyjne

Młoda leże i kwicze :szok: zmień położna bez dwóch zdań ;)
Z cc nie pomogę bo rodziłam naturalnie dwa razy.

Madzialena bo to najlepszy sposób na focha hehe faceta trzeba podejść ;)

Wróciliśmy z miasta i spaceru. Musiałam obkupić dzieci na zimę bo ani butów ani kurtek nie mieli. Małej jeszcze czapkę wzięłam ;)
Teraz kawa i nauka z młodym bo jak zwykle mnóstwo zadane.

reklama
Do góry