reklama
G
guest-1673535084
Gość
Moja N. przestala spac w okolicach 19msc zycia spala sporadycznie. Teraz spi w przedszkolu 15min do 30min. Ale przez ten rok nie spala.
madzialena647
Fanka BB :)
Moj P. przestal spac w dzien w wieku 3 lat tak to potrafil spac 2-3 godziny i wlasnie najlepiej spal w takie upaly przy zaslonietych roletach i w samych spodenkach tylko pozniej spal juz bardzo malo przewaznie jak byl chory albo jak mial szybsza pobudke rano
Maciejka- wszystkim! I tu mowie calkiem serio. Ona jest taka specyficzna.. Siostry T mowia ze mam ja olewac.. Od 5lat probuje tej metody ale chyba potrzeba jeszcze 20lat... To zle Maje ubieram, nie karmir 5razy dziennie gotowanymi posilkami, nie daje owocow, warzyw... A ona ja szantarzuje non stop i bedzie niedlugo jak z pozostalymi wnukami ze nie chca jezdzic tam. Obiecala Majce ze bedzie z nia grac w pilke i Maja ja wola a ona ze pogra z nia jak zje truskawke.. Maja ze nie a ta to nie bede sie z toba bawic i Maja znowu ja prosi a ta wziela i wepchnela jej ta truskawke na sile do buzi, Maja odruch az wymiotny zlapala... Myslalam ze oczy z orbit mi wyskocza.. Bo ciagle trzeba jesc.. bierze salate i mowi patrz jaka babcia ma czekoladke i sprobuj i sprobuj.. Moze niektorym wydawac sie to smieszne i nic nie znaczace ale mnie to tak wku****a ze szok. Budzi nas zaraz po wyjsciu T do pracy o 6,30 czy Maja jest juz gotowa na sniadanie bo ona parowki juz grzeje... Lub na sniadanko wafelki i czekoladki po 10min jajecznica z 4jajek i czemu ona jesc nie chce.. a komu sie chce jesc cos innego chwile po slodyczach ? A ostatnio dowalila ze zbliza sie rocznica slubu i ona msze za nas zamowi w kosciele
I tylko non stop narzekanie o pieniadze bo kazdy to zlodziej i oszust, wszystko oszukuja.. Idealna sie znalazla.. No i tradycyjnie o to ze ja w domu a T pracuje..Bo ona z Majeczka moze siedziec przeciez.. I jaka to ona chora jak boli kregoslup, kolana( ma straszna nadwage) mdleje ale do lekarza nie pojdzie bo lekarze jej opie****l daja ze musi schudnac bo to sie zle dla niej skonczy..
Wczoraj dzwonila kiedy przyjade a jak pytam po co to mowi bo zeby Majeczka bo ogrodzie pobiegala sobie.. ;/ u nas raz jeden byli tylko. Bo ona na paliwo nie ma. A my mamy przyjezdzac bo chyba auto na wode mamy.. Ehhh. Jak masz inne zdanie niz ona to focha wali, wyc zaczyna i sie jazda zaczyna...
To sie rozpisalam tak po krotce hehe ;-)
I tylko non stop narzekanie o pieniadze bo kazdy to zlodziej i oszust, wszystko oszukuja.. Idealna sie znalazla.. No i tradycyjnie o to ze ja w domu a T pracuje..Bo ona z Majeczka moze siedziec przeciez.. I jaka to ona chora jak boli kregoslup, kolana( ma straszna nadwage) mdleje ale do lekarza nie pojdzie bo lekarze jej opie****l daja ze musi schudnac bo to sie zle dla niej skonczy..
Wczoraj dzwonila kiedy przyjade a jak pytam po co to mowi bo zeby Majeczka bo ogrodzie pobiegala sobie.. ;/ u nas raz jeden byli tylko. Bo ona na paliwo nie ma. A my mamy przyjezdzac bo chyba auto na wode mamy.. Ehhh. Jak masz inne zdanie niz ona to focha wali, wyc zaczyna i sie jazda zaczyna...
To sie rozpisalam tak po krotce hehe ;-)
madzialena647
Fanka BB :)
MAGDA no to masz tesciowa, nie dziwie sie ze dziala Ci na nerwy olac z kolei trudno bo pomysli ze to tolerujesz i jeszcze gorzej zacznie swoje metody wprowadzac, masakra. Moja tesciowa tez troche probowala zadzic ale D. jej powiedzial delikatnie pare slow i teraz jedynie tylko doradza hehe
Madzialena- jej jak mowisz to ona ze ok nie wtraca sie a po chwili dalej to samo jakby rozdwojenie jazni jakies miala... I jak olewasz to wlasnie uznaje za zgode.. Na wlasne corki non stop gada.. Zwlaszcza o jedzenie, no bo jak mozna soedziec przez 2godz i nic nie zjesc? Anemie kazde z jej wnuczat ma/ mialo / i miec bedzie.. tak ona twierdzi.
Jutro T jedzie w tamte okolice znowu na robote i mnie ublagal zebym jechala tez ale ze spimy u mnie i ja u mnie siedze tylko to sie zgodzilam A tak to bym sama z Maja do piatku wieczor byla.
Jutro T jedzie w tamte okolice znowu na robote i mnie ublagal zebym jechala tez ale ze spimy u mnie i ja u mnie siedze tylko to sie zgodzilam A tak to bym sama z Maja do piatku wieczor byla.
reklama
G
guest-1673535084
Gość
MAGDA ja to cie podziwiam ze ty wytrzymujesz z mama tak czesto u nas kontakt jest ok ale jak nie mieszkamy razem, spotkanie raz na tydzien dwa 2/3h i jest ok. Ale jak se pomysle ze w sierpniu mamy byc pod jednym dachem 5 dni to mi slabo... fakt wesele, to tu jecha to fryzjer to paznokcie ale sam fakt.. zaraz bedzie obraza bo obiadu w donu nie zjemy tylko na miescie albo ze Nikole podrzucimy do tesciowej.. to bedzie hardcore.. chociaz to nic w porownaniu z 2.5tygodnia na Boze Narodzenie.. uhhh..
U nas upaaal wkoncu kupilam Nikoli sandaly bo wczesniej sensu nie bylo
U nas upaaal wkoncu kupilam Nikoli sandaly bo wczesniej sensu nie bylo